Свавілля Київстар

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Пам'ятаю, рік так 2012 були заблокували мій передплатний номер Київстар із поясненням "згідно з чинним законодавством". Я теж не спамив і не дзвонив на багато номерів, користувався адекватно. Сходив в ЦОА, попросив пояснень, що трапилось, але співробітник не мав жодної інформації, і тут же на місці розблокував. Очевидно, мало що помінялось від того часу...

Місто
Київ
Телефон
якась казьона нока
Пам'ятаю, рік так 2012 були заблокували мій передплатний номер Київстар із поясненням "згідно з чинним законодавством". Я теж не спамив і не дзвонив на багато номерів, користувався адекватно. Сходив в ЦОА, попросив пояснень, що трапилось, але співробітник не мав жодної інформації, і тут же на місці розблокував. Очевидно, мало що помінялось від того часу...

На утро номера были развязаны
Пошел в визитцентр, сфотали паспорт и прислали СМС, что фиг тебе, а не связь
ЖЕСТЬ
Даже не знаю к кому из коллег пойти позадавать вопросы

Плевать, завтра куплю МТС девайс С

Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Цікаво, чи підпадають під випадкове блокування номери з лінійки тарифів "Все разом". Хтось таке пам'ятає?

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
@Dmitrius, ну проверь: звони в две линии на один вражеский номер, обе линии на вражеском номере объедини в конференцию.
После полуночи отпиши: чи всі живі, чи здорові родичі гарбузові.

Останнє редагування:
Місто
Кривой Рог
Это просто новая интересная акция киевстара ,"блокировка сим карт" без каких либо видимых (не думаю,что все заблоченые тероризьмом увлекались ) причин и в офис не добраться из за карантина ,если кто то настырный доведёт до суда то весьма интересно будет. Одним словом беспредел кс.

• Haha
Реакції: drmz

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
@icb bin, акция не нова, в том году так же в апреле-мае обострение было.

Місто
Ромны
Здравствуйте. Нахожусь у себя дома в Украине, у сестры закончились мегабайты, она взяла мою сим пару, вставила в телефон и у нее телефон автоматом подхватил польского оператора. Не то чтобы мне было жалко эти 35 гривен, но хочется справедливости. Как действовать дальше?
Скриншот переписки с оператором https://puu.sh/Fx9lY/6e5036aa30.png

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
телефон автоматом подхватил польского оператора
Тут у проблемі винен не оператор, а на всі сто відсотків абонент: живучи недалеко від кордону, куди дотягує сигнал БС закордонних операторів, вибирайте оператора Київстар вручну, бо за автоматичного вибору телефон сам обирає "на свій розсуд" будь-якого з доступних операторів (захоче знову в роумінг до польського оператора, і навіть у господаря дозволу не спитає, бо і не повинен: автоматичний вибір = дозвіл від господаря). Добре, що урок обійшовся тільки у 35 гривень: були випадки, що так по неуважності втрачали значно більші суми.

Останнє редагування:

леший

Заблокирован
Місто
днепр
интересно а почему у владельца не используется "режим роуминга"?

Місто
Одесса
Здравствуйте. Нахожусь у себя дома в Украине, у сестры закончились мегабайты, она взяла мою сим пару, вставила в телефон и у нее телефон автоматом подхватил польского оператора. Не то чтобы мне было жалко эти 35 гривен, но хочется справедливости. Как действовать дальше?
Скриншот переписки с оператором https://puu.sh/Fx9lY/6e5036aa30.png
Оператор та тут при чем!
Отключите роуминг! Поставте в телефоне в своем и в сестре только домашняя сеть! Причем нужно поставить и на том телефоне что стоит сим пара!

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Вночі не зняло 1грн для оплати денної абонплати. Як результат - день без зв'язку.
Вчора поповнив на 1 грн, сьогодні перевіряю рахунок,- на рахунку 0.80грн.
Не знаю що більший бєспредєл: чому не зняло абонку чи куда ділось 20 коп)
Сьогодні знову не зняло денну абонплату...((
Це якийсь пизнець :dash1:

• Wow
Реакції: drmz
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
живучи недалеко від кордону, куди дотягує сигнал БС закордонних операторів, вибирайте оператора Київстар вручну
Вірно. А можна ще в Мій Київстар вимкнути все, що зв'язано з роумінгом. Краще через браузер робити.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
знову не зняло денну абонплату...((
Може тобі пофіксили.
Може, і справді сині взялися за свинорилів, які сплачують денну абонплату за акційною ціною, що дорівнює залишку на рахунку... Причому, припускаю, що це може робитися вибірково: в кого така абонплата списується часто, то пофіксити, а хто не знає про це і просто завтикує гроші на рахунку, в того їх злизувати))

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Може, і справді сині взялися за свинорилів, які сплачують денну абонплату за акційною ціною, що дорівнює залишку на рахунку... Причому, припускаю, що це може робитися вибірково: в кого така абонплата списується часто, то пофіксити, а хто не знає про це і просто завтикує гроші на рахунку, в того їх злизувати))
Ну якби це ж не глюк системи, який вони не помічали, що його треба фіксити.
Це одна з умов тарифу. Все легально)

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Зверху