Свавілля Київстар

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
При цьому, ці шахраї такі списали 20 грн. за інтернет-сесію, якої не було.
А телефон був перед цим переведений в режим 2G?
Якщо не був переведений, то так і має бути, бо інтернет-сесія була.
Я переводив в 2G, і це нічого не змінювало. Потім допоповнював з запасом, вимикав телефон взагалі, чекав 00:00 і планового зняття, і всерівно злизувало не те що треба. 3 дні я намагався, щоб абонку зняло з бонусного і основного рахунку, витративши на екперементи з дибільним білінгом київстара, більше ніж сама абонка)
В них від минулої зими явно проблема з цими бонусами, більше я в ігри з бонусами не граю)

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Місто
Киев
При цьому, ці шахраї такі списали 20 грн. за інтернет-сесію, якої не було.
А телефон був перед цим переведений в режим 2G?
Якщо не був переведений, то так і має бути, бо інтернет-сесія була.
в мене цікавіша історія .. телефон sigma проста звонилка.. в якої немає виходу в інтернет.. зняли 20 грн за інтернет.. написав в чат . сказали що в мене смартфон sigma з 4g...і було інтернет з'єднання .. доказував що телефон 2g.. .нічого не допогло.. і проходять з'єднання інтернету..хоча там тільки дзвінки..чудеса ще ті...))

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
allaliu, це ваша субʼєктивна думка. Як на мене, кожен із трьох китів має свої позитивні/негативні аспекти. У мене є усі три сімки, три оператори. Основна - КС, звісно, бо у Вінницькому регіоні це must have. 200 грн за контрактний безліміт як на мене наразі це шара. Другий неосновний номер, для мобільного інтернету, як правило, ВФ - цукерочка, сьогодні отримав РБА за 640 грн/рік, скрін викладав у іншій темі. А ЛС у мене як молодший брат, чисто щоб був, за рахунок сільпошних закупів. Але однозначно можу сказати, що усі три оператори у Вінниці працюють на 5, жодних нарікань особисто у мене немає. Нехай не знадобиться на випадок тотал блекауту, але я якось виживу хоча б з одним із них… Соррі за частковий offtop

Місто
Чернигов
prokzam, а це Ваша, суб'єктивна думка. Теж користуюсь трьома операторами, але за весь час користування, стільки свавілля як від КС, не було від жодного. Причому і на контракті і на передплаті. Чого вартує один їх славнозвісний білінг, коли абонплату вони знімають не у 00:00, а у проміжок часу з 00:00-3:00. А за цей проміжок часу, списують гроші з рахунків за послуги, якими пересічні не користувались, в більшості своїй. Та навіть якщо користувались, то яке право має оператор списувати гроші за послуги, що входять до абонплати, якщо на початок доби в мене на рахунку є сума, що дорівнює тій абонплаті? На контракті теж таке було, "масовий збій", який тривав рік, поки люди не почали скаржитись у вищі інстанції, тільки тоді ці жлоби повертали гроші. В мене, особисто, списували двічі, і тільки після скарг повертали. Про інших операторів таких історій не згадаю. У всіх є косяки, але це оператор-шахрай.

Місто
Чернигов
У всіх є косяки, але це оператор-шахрай.
Давайте більш розгорнуто. За які саме послуги відбувається несанкціоноване зняття та що таке "масовий збій"? Справді цікаво.
Пошукайте в темі, якщо цікаво. Писали про це неодноразово. Останні "несанкціоновані зняття" буквально описували вчора-позавчора.

Місто
Львів
Останні "несанкціоновані зняття" буквально описували вчора-позавчора.
То ви про пакет інтернету на добу за 20 грн. ведете мову? На мою думку, все в межах угоди.
Мене більше зацікавило що за "масовий збій"?

• Like
Реакції: rezz
Місто
Чернигов
все в межах угоди
😄
"Масовий збій" був пару років тому, в деяких тарифах контракту. З рахунку, безпідставно списували гроші, створювали заявки, та не розглядали їх, або писали що все , як ви висловились, в "межах угоди". Цікаво-пошукайте.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
По контракту. Контракт у КС - священная корова. Тогда вернули средства даже по номерам, где я заявки не сделал. А суммы снимали (или начисляли, и по начислению я заявки тоже создал) рэндом. От пары гривен до пары сотен. Причем некоторые симки вообще были не в телефоне.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Riznychenko, да кто там помнит, что было. Я и о событии не помнил. Вот сейчас тригернуло упоминание в теме - да, точно, в 2022-м было.

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
Було діло. В мене особисто на контракті вкрали 50 грн, довелося поскаржитись вище, бо коти ігнорували. Після скарги гроші повернули. Пройшов час і повернули гроші ще раз,- було масове повернення. Відмовлятись не став, так як витратив на них свій час.
Але це був у мене єдиний випадок кражі грошей з рахунку за 15 років.

Зверху