Свавілля lifecell

Місто
San Diego, California.
Телефон
iPhone 16 Pro Max
bundesteam, это от настроек оператора зависит и только, так что все претензии только к лайфу.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
bundesteam, это от настроек оператора зависит и только, так что все претензии только к лайфу.
Ну та "здрастє"...До чого тут Лайф, якщо виробник прибрав цю опцію зі свого продукту?! Оператор не буде тебе примусово переводити в лте/3ж щоб зняти з тебе бабки як і навпаки....

Місто
Львів <-> Північна Донеччина
Телефон
iPhone
Ну та "здрастє"...До чого тут Лайф, якщо виробник прибрав цю опцію зі свого продукту?! Оператор не буде тебе примусово переводити в лте/3ж щоб зняти з тебе бабки як і навпаки....

До прикладу, у того самого Vodafone є примусовий перехід у 2G-мережу. Тобто, скоріше за все, це питання вирішує сам оператор.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
До прикладу, у того самого Vodafone є примусовий перехід у 2G-мережу. Тобто, скоріше за все, це питання вирішує сам оператор.
Яким чином?! Телепатично?) Чи просто у вас немає покриття 3ж/лте водафона в тій місцевості?! Ну порозумітесь, що телефон буде цеплятися за найбільш стабільне і сильне покриття в конкретному місці...Оператор не може тримати вас у 2ж, якщо БС і ваш телефон підтримує лте і цей стандарт має достатню силу сигналу там де ви є...

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
bundesteam, насколько я понимаю описание услуги, то в какой сети ты не находился 2/3/4G у тебя скорость будет обрезана до 2G. Зачем тебе принудительно переходить в 2G,если в 4G пинг будет куда лучше?

Місто
San Diego, California.
Телефон
iPhone 16 Pro Max
Матвєй, смотри, в устройствах apple, есть такая надстройка, как carrier bundle, так вот, она есть официально у кс и лс соответственно, у вф ее нет, и по этому там по дефолту есть все, а лс и кс после появления на свет 12 оси, не обновляли свои бандлы, тут все.

Місто
Телефон
iPhone
bundesteam, насколько я понимаю описание услуги, то в какой сети ты не находился 2/3/4G у тебя скорость будет обрезана до 2G. Зачем тебе принудительно переходить в 2G,если в 4G пинг будет куда лучше?

Верно, оказалось, что так и есть. Почему-то вместе с пакетом начислились 100 Мб 3G, потом действительно идёт только 2G, тарификация верная. Сразу не понял, подумал, что тарифицируются пакеты по тарифу :)

Місто
Шепетівка
Телефон
Google Pixel XL
Я просто офігіваю з лайфу, на карті покриття автовокзал і залізничний вокзал покриті 4G. По факту LTE працює лише в центрі, тобто фактично 2 вишки не підключені, а на сайті оператор обманює, що там норм. Підтримка вже місяць дуріка включає, що у них все норм.

Місто
Ивано-Франковск
Телефон
Samsung s5230
Почему-то вместе с пакетом начислились 100 Мб 3G, потом действительно идёт только 2G, тарификация верная.

Это ж указано в описании услуги, первые 100мб на макс. скорости, дальше шейп 128кбит/сек

Місто
Телефон
iPhone
Это ж указано в описании услуги, первые 100мб на макс. скорости, дальше шейп 128кбит/сек

В приложении «Мой lifecell» информация в значительно более урезанном виде :D
Оттуда и путаница.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Матвєй, смотри, в устройствах apple, есть такая надстройка, как carrier bundle, так вот, она есть официально у кс и лс соответственно, у вф ее нет, и по этому там по дефолту есть все, а лс и кс после появления на свет 12 оси, не обновляли свои бандлы, тут все.
Я трохи все одно не розумію...Якщо би Лайф обновили свій бандл, то міг би вибірково мій(наприклад) айфон тримати в 2ж?! Інакше так і не зрозумів в чому "бєспрєдєл"

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Матвєй, не пробував використати пункт меню "скинути налаштування мережі"? Звичайно злеять APN-и та паролі Wi-Fi. Це треба робити з встааленою карткою лайф для оновлення бандла.

Місто
San Diego, California.
Телефон
iPhone 16 Pro Max
Матвєй, нет, имеется ввиду, что смог бы принудительно просто перевести телефон в сеть 2G. Чего сейчас нет, имхо, вообще никакого дискомфорта, уже и не помню когда переводил телефон в 2G.

Місто
Дніпро
Телефон
Iphone 13Pro
Подключил услугу «2G БЕЗЛИМИТ». Карточка в iPhone на iOS 12. Проблема в том, что в этой операционке пропал переключатель, отключающий 3G/LTE. И, как гласит офсайт Apple (как и разные 4pda) это зависит от настроек оператора. Постучал в онлайн-чат lifecell, сказали, что проблема только по вине производителя. Но ведь такие настройки в Apple передаёт lifecell, верно?

Помогите разобраться, беспредел или сам дурак.

Все очень просто- идёт тест volte, в операторский бандл уже это зашито у lifecell, так что такого переключателя уже не будет. https://support.apple.com/ru-ru/HT203124 Читаем все, а то теорий много написали)

Місто
Винница
Мы за вас решили какой сетью вы будете пользоваться, мы лучше знаем что вам нужно) Всё в духе apple)

Camael

FO:KJpowpx
Місто
Харьков
Не совсем так. Просто американцы - потребители и им не нужно знать как и куда что подключать, нужно получать качественную связь и не забивать голову глупостями.У меня Cyocera и там тоже нет переключения между 2G-3G-4g, телефон сам выбирает лучшую сеть. Один раз мне даже это стоило 10 гривен, когда принял звонок на Лайф)))
Но потом я разобрался, нашел инженерное меню и загнал телефон принудительно в 3G-2G.

Місто
Винница
Camael, то есть в ios 11 это было нужно амереканцам, а в ios 12 им это уже не нужно) При чем тут а американцы))) Скоро вам будут говорить что в туалет нужно ходить только когда на дисплее будет разрешение)))

Добавлено через 1 минуту
Camael, а в ios 11 американцам это нужно было))) При чём тут американцы???

Останнє редагування:

ivan pochta

user #68
Місто
Дніпро
Все очень просто- идёт тест volte, в операторский бандл уже это зашито у lifecell, так что такого переключателя уже не будет. https://support.apple.com/ru-ru/HT203124 Читаем все, а то теорий много написали)

И когда этот грёбанный тест закончится? :dash1: Ждал к середине Декабря :(

Camael

FO:KJpowpx
Місто
Харьков
Camael, то есть в ios 11 это было нужно амереканцам, а в ios 12 им это уже не нужно) При чем тут а американцы))) Скоро вам будут говорить что в туалет нужно ходить только когда на дисплее будет разрешение)))

Добавлено через 1 минуту
Camael, а в ios 11 американцам это нужно было))) При чём тут американцы???

То что могли исправить для "Европейскго" рынка следующую версию ОС Вы исключаете,да?
Представьте себе, в США такой порядок, большинство граждан - законопослушные, а не испражняются где попала и когда приспичит.

Місто
Луцк
Якщо десь сьогодні побачите давлену здоровенну жабиську - то це моя. Сплюньте на неї на додачу :)
А я розповім вам мою сьогоднішню епопею з приводу розводняків від lifecell...

Попри те, що пообіцяв викинути в смітник картку оператора lifecell - зробити це мене задавила вищезгадана жаба. Можливо, комусь 65 гривень - невеликі гроші, але мільйонери - не ті, хто безконтрольно тратить, а ті, хто гарно використовує придбане. Тому, подумавши та перепросивши в свій смартфон картку Vodafone, непотріб від lifecell вирішив віддати племінникові разом з новим Fly Era. Дитині підійде...

Вирішив ще й поповнити хлопцеві тарифні залишки, але, знаючи що маю "прокляття від lifecell" у вигляді якоїсь там акції при встановленні нікудишнього месенджера BIP, розважив дочекатись її відключення. Так, ще 13 липня я подав заявку відключити мені цю "безкоштовну" акцію за 1 копійку, якої я зовсім не просив і відключити яку самостійно оператор позбавив мене можливості. Спритні представники оператора тут, у фейсбуці, повідомили, що заявка буде розглянута технічним персоналом на протязі 5 днів. Знаючи, що обіцянка для lifecell - цяцянка, вирішив дочекатись смс про виконання. Сьогодні вранці (диво Господнє, 16 день всього!) я таке смс отримав. В ньому повідомлялося "Шановному абонентові" (мені, тобто), що запит номер такій-то з приводу додаткових послуг ВИРІШЕНО. Підкреслюю це великими літерами.

(Пояснювальний відступ. Хтось, можливо, здивується - чому я концентрую увагу на тій нещасній акції, за якусь нещасну копійчину, але дуже прошу не дивуватись. Отакі "акції" згідно власних правил оператора чекають довгий час на поступлення коштів на ваш рахунок, а потім оплачують самі себе автоматично, коли ви вже про них і забули. В результаті вам не вистачає коштів на корисні проплати і вам нічого не лишається, як поповнювати рахунок знову і знову).

Отже, радісний я побіг поповнювати картку на відкладені 50 гривень, записавши попередньо код для передчасного поповнення тарифних залишків. Термінал у фірмовому (знов підкреслю!) магазині смачно кавкнув купюру і за декілька секунд телефон радісно дзявкнув смскою про поповнення рахунку. Поки я набирав код, прийшло ще пара смс, але я не зважав. Телефон обробив ussd-запит і видав повідомлення, що коштів для операції в мене недостатньо! Вражений я перевірив рахунок і отримав повідомлення про залишок 49,99 гривень. В смс я знайшов веселеньку смс, про підключення акції за 0,01копійку, котру мені, згідно попередньої смс - мені було ВІДКЛЮЧЕНО.

Помовчавши та подихавши, для заспокоєння, звернувся до продавця в магазині. Його здивувала моя проблема, адже: "Акція ж безкоштовна!" - але пред'явлені чек та демонстрація залишку на рахунку змусили його відкласти гру на смартфоні та почати задумливо клацати клавішами ноутбука. Через 7:36 хвилин він здивовано повідомив колегам і мені, що безкоштовна акція дійсно вартує 0,01 грн. Ще через 5 хвилин він повідомив мені, що допомогти нічим не може і послав мене... знов до терміналу, поповнювати рахунок...
Термінал ковтати новесенькі гривневі купюри відмовився категорично. "Мабуть, є якийсь мінімальний ліміт..." - задумливо повідомив продавець. Угу. Ліміт був в 2 гривні, і порепану купюру цього номіналу автомат ковтнув із задоволенням... дядько, що чекав своєї черги, додав, що я везунчик. Він, мовляв, зустрічав автомати з мінімалкою в 20 гривень. Подумавши, я з ним погодився...

При виході з магазину знов дзявкнула смс. В ній була пропозиція подзвонити на чотиризначний номер та оцінити якість сервісу. Я мстиво посміхнувся... :)

P.S. Досі не зрозумів, акція таки буде в мене, оскільки гроші зняли, чи вона відключена згідно сервісного повідомлення. І чи не повториться все вищевказане наступного місяця... Як думаєте, користувачі?

Зверху