Свавілля lifecell

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Вже третій випадок на лайфі!
на поличну сімку lifecell хтось реєструє телеграм, як так?
Дзвоніть котам, складайте запит, хай дивляться. Чим більше таких запитів - тим більше вірогідність, шо піднімуть свої жопи і почнуть шось робити.
Мене СБ Ліфчика з аналогічною ситуацією послали наюйх, і сказали сам дурак вирішуйте проблему з підтримкою телеграму. Номер практично був новий, ніяких супер паролів не встановлювали (тобто проблема не в слабкому суперпаролі).
Якось так.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Дзвоніть котам, складайте запит, хай дивляться. Чим більше таких запитів - тим більше вірогідність, шо піднімуть свої жопи і почнуть шось робити.
Мене СБ Ліфчика з аналогічною ситуацією послали наюйх, і сказали сам дурак вирішуйте проблему з підтримкою телеграму. Номер практично був новий, ніяких супер паролів не встановлювали (тобто проблема не в слабкому суперпаролі).
Якось так.
в тому і справа що я не можу подзвонити з цього номера, бо він у gps трекері, в авто, його треба розбирати та доставати сімку, я авторизувався через my lifecell написав котам, і вони послали

а що дає коли наприклад слабкий суперпароль?
невже видно текст вхідних смс у my lifecell?

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
На Ліфчику зателефонувавши з іншого номеру можна прослухати повідомлення на автовідповідачі, авторизувавшись за допомогою суперпаролю. Були підозри що якісь кондоми підбирають суперпароль, і таким чином чують на автовідповідачу цифри, які диктує тг'шна робобаба. Але походу справа не в суперпаролі.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
На Ліфчику зателефонувавши з іншого номеру можна прослухати повідомлення на автовідповідачі, авторизувавшись за допомогою суперпаролю. Були підозри що якісь кондоми підбирають суперпароль, і таким чином чують на автовідповідачу цифри, які диктує тг'шна робобаба. Але походу справа не в суперпаролі.
я знаю супер пароль наприклад від поличкового номеру, як мені прослухати голосове повідомлення?

та й суперпаоль в мене не 123456, а більш складний, просто набір рандомних цифр, які ніяк не пов'язані з роками чи будь якими датами

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
як мені прослухати голосове повідомлення?
З будь-якого іншого телефону в межах України — зателефонуй за номером 063 5000111, введіть ваш номер телефону у форматі 3806ХXXXXXXX, потім введіть СуперПароль та натисніть #.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Якось так.
доречі помітив що це сталось на номерах на яких немає реєстрації на паспорт та немає "слово пороль"

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Але походу справа не в суперпаролі.
Чого б це? Яшпєсав в тг-топіку - реєстрація поличкового чітко співпала з продзвоном автоботні,
з тих, що "дзвонять і мовчать".
Недавно ліфчик розіслав інформування, що офіц. альфа-ім'я "lifecell.ua",
отже "Ясмєт кіт із хати - миші в двіж", схоже хтось міг злити алгоритм автогенерації СП та базу iccid.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Теж така фігня. Чуть не офігів, коли вночі "Модем тепер в телеграм".
Пояснив для себе, що можливо телефон так "склеює" схожі номери, якщо вони на початку трохи відрізняються (коли записуєш в телефонну книгу через 093, а при наборі через +38093, а значить і +48093, +58093 все одно телефон виводить хто це) і ліг спати. Але ні.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Учора було СМС від Лайфсел. Написано, що на мій номер встановили секретне слово. Без моєї згоди та участі. Попросили змінити на інше слово. Змінив. Не свавілля ще, але я й не просив.

Зверху