Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
pretzel, на мій погляд все ж треба дотиснути нацпол що до відкриття провадження. Якщо відмовляють - змусити через суд. Прийняти заяву зобов'язані. А якщо відмовлять у відкритті провадження, то треба надати вмотивовану відмову. І посилання на "відсутність матеріальної шкоди" то слабенька підстава. А в рамках відкритого провадження вже вимагати (через слідчого) і запису розмови, і деталізацію, тощо. Пишіть заяву у нацпол та нехай реєструють. Якщо, звісно, є бажання добитися правди. Все ІМХО.
Заяву написано і в поліцію і надано аналіз роздруківки дзвінків оператора по хвилинах, що куди і на який номер
але вже зараз звичайна поліція каже що по перше водафон очко і такі халепи тільки по них, не витрачайте час і перейдіть на іншого оператора.
Кібер поліція все скинула на звичайний рай відділ. Теж незрозуміло
і кажуть що водафон не надасть даних правдивих , нададуть відписку як і мені, свою жопу з практики вони не признають
отакі от перспективи
Post automatically merged:
Але пробуємо, я то впевнений що то не я зробив для себе халепу. А гсь спеціаліст водафон на третій запит сказав що скоріще за все я видалив дзвінки в себе в телефоні
Да, я необычный, как и подавляющее большинство на рэд-форуме.
У обычного абонента 1-2 сим-карты, и он вообще не интересуется, что там у других операторов, в отличии от нас.
Да что там "у других операторов", обычный абонент на вопрос: какой у тебя тариф? - В большинстве своём отвечает: Киевстар, Водафон или Лайф )
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.