Свавілля Vodafone

Місто
Київ
Телефон
Iphone
Телефон на ios останній. Тут дуже цікава поведінка водафон. Відморозились і все, запис розмови то наше особисте.

Таке враження що не було ніякої авторизації і перевірки

і ще
Телефон мій був 100% в мережі вночі як вони телефонували на гарячу лінію
Смс я отримував на свою трубку

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
pretzel, деталізація дзвінків за той день? Можливо, її можна запитати не через мій водафон, а через оператора

UPD. Вже побачив, дякую Evgenii

Останнє редагування:

Openpharmacist

Pro libertate
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro
pretzel, на мій погляд все ж треба дотиснути нацпол що до відкриття провадження. Якщо відмовляють - змусити через суд. Прийняти заяву зобов'язані. А якщо відмовлять у відкритті провадження, то треба надати вмотивовану відмову. І посилання на "відсутність матеріальної шкоди" то слабенька підстава. А в рамках відкритого провадження вже вимагати (через слідчого) і запису розмови, і деталізацію, тощо. Пишіть заяву у нацпол та нехай реєструють. Якщо, звісно, є бажання добитися правди. Все ІМХО.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Iphone
Заяву написано і в поліцію і надано аналіз роздруківки дзвінків оператора по хвилинах, що куди і на який номер

але вже зараз звичайна поліція каже що по перше водафон очко і такі халепи тільки по них, не витрачайте час і перейдіть на іншого оператора.
Кібер поліція все скинула на звичайний рай відділ. Теж незрозуміло

і кажуть що водафон не надасть даних правдивих , нададуть відписку як і мені, свою жопу з практики вони не признають

отакі от перспективи
Post automatically merged:

Але пробуємо, я то впевнений що то не я зробив для себе халепу. А гсь спеціаліст водафон на третій запит сказав що скоріще за все я видалив дзвінки в себе в телефоні

шок
Слів нема
:(

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung A14
Ой, Водафон мені підняв настрій. Довго ржав з цього. А хтось на таке ще й ведеться))))

Вкладення

• зображення_viber_2026-01-10_12-23-21-735.jpg
    зображення_viber_2026-01-10_12-23-21-735.jpg
    162.4 КБ · Перегляди: 74
Місто
Київ
Да, я необычный, как и подавляющее большинство на рэд-форуме.
У обычного абонента 1-2 сим-карты, и он вообще не интересуется, что там у других операторов, в отличии от нас.
Да что там "у других операторов", обычный абонент на вопрос: какой у тебя тариф? - В большинстве своём отвечает: Киевстар, Водафон или Лайф )

Останнє редагування:
Зверху