Очікувано. Незабаром і в інших слонів.ВФ вже напряму вимагає для продовження номеру не 5 грн, а вартість місячної абонплати.
Это просто предложение, ничего не мешает просто пополнить счёт на пять гривен.ВФ вже напряму вимагає для продовження номеру не 5 грн, а вартість місячної абонплати.
Переглянути вкладення 67469
Вже закотили і пропонують 4G Smart S+ (попахує Катериною Чорногоренко і її поробками також з плюсами).Нехай губу закатають!![]()
Вже багато разів писали, що реєстрація в мережі 4ж через особливості технології 4ж прирівнюється до використання інтернету.Light почало знімати 5 грн в день за активацію пакету інтернету 100Мб
ВФ вже напряму вимагає для продовження номеру не 5 грн, а вартість місячної абонплати.
Переглянути вкладення 67469
Тут "мульйон" разів вже зазначалося,- зареєстровано та ідентифіковано відрізняється, і не лише за написанням...Відповідно в чаті сказали, що він буде і у ВФ ідентифікований), а коли працівник уже в салоні відкрив на компютері інформацію про номер, то я побачив сюрприз - не зареєстровано.
Добр але я питав спеціально чи на паспорт зареєстровано. Тому я думаю. що мене зрозумілиТут "мульйон" разів вже зазначалося,- зареєстровано та ідентифіковано відрізняється, і не лише за написанням...Відповідно в чаті сказали, що він буде і у ВФ ідентифікований), а коли працівник уже в салоні відкрив на компютері інформацію про номер, то я побачив сюрприз - не зареєстровано.
Ровно неделю назад отвязывал номер предоплаты от регистрации на паспорт (Киев, ЦОА/магазинчик Vodafone, ТРЦ "Retroville" (ж/м Виноградарь)).Когда уже ВФ объяснит своим работникам, какие нужны документы и какое именно нужно заявления, для отписания номера от паспорта
Це залежить від магазину. В мене у КС просили 100 грн за видалення даних, так я подав заяву на знищення номеру. В водафон (головний магазин у місті з кількома стойками обслуговування клієнтів та магазином) все мені швидко зробили і видалили.Когда уже ВФ объяснит своим работникам, какие нужны документы и какое именно нужно заявления, для отписания номера от паспорта...
Это просто тихий ужас.
В каждой точке, по своему, диктуют как надо писать заявление. Единого образца не знают.
А если заявления написано не по образцу, то ВФ заявку не принимает и "не схвалено".
Неужели так сложно разослать по отделениям образец, что бы работники знали как заявление должно выглядеть?
В КС и ЛС такого не было. Там, почему-то, знают.
А тут, пишите заявление, но как оно должно выглядеть-мы вам не скажем.
А может мадам вела себя вызывающе?Тогда меня гоняли, потому что "не по образцу написано"