Свавілля Vodafone

Місто
Киев

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Vigilante

Restless Heart
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung S20 FE
Недавно на старому Light почало знімати 5 грн в день за активацію пакету інтернету 100Мб. Хоча мобільний інтернет я жодного разу навіть не вмикав. Оператор сказав, що таке буває і порадив заблокувати мобільний інтернет зовсім. Бо інакше буде знімати гроші і далі. А по іншому цю проблему вирішити не вийде. Чудова порада від "європейського" оператора Vodafone, як на мене.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Light почало знімати 5 грн в день за активацію пакету інтернету 100Мб
Вже багато разів писали, що реєстрація в мережі 4ж через особливості технології 4ж прирівнюється до використання інтернету.
Якщо немає оплаченого інтернет пакету, то краще уникати реєстрації в 4ж мережі і перевести телефон в режим 2ж/3ж

romrom

телеграмм- romrom777
Місто
Харьков
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Я так зрозумів, що в чаті підтримки водафон сидять повні бездарі. Було кілька разів коли я до них звертався, то закривали чат бо не знали, що відповісти.

Коли я скаржився на покриття, то сказали через 2 хв, що заявку створено, мене здивувало, що не прийшла смс, що створено заяву. Скоріш за все нічого і не зробили, лише обманули.

Вчора взагалі я хотів зробити заяву на видалення даних з номера в водафон (бо я переносив з лайф і він був ідентифікований. Відповідно в чаті сказали, що він буде і у ВФ ідентифікований), а коли працівник уже в салоні відкрив на компютері інформацію про номер, то я побачив сюрприз - не зареєстровано.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Відповідно в чаті сказали, що він буде і у ВФ ідентифікований), а коли працівник уже в салоні відкрив на компютері інформацію про номер, то я побачив сюрприз - не зареєстровано.
Тут "мульйон" разів вже зазначалося,- зареєстровано та ідентифіковано відрізняється, і не лише за написанням...

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Відповідно в чаті сказали, що він буде і у ВФ ідентифікований), а коли працівник уже в салоні відкрив на компютері інформацію про номер, то я побачив сюрприз - не зареєстровано.
Тут "мульйон" разів вже зазначалося,- зареєстровано та ідентифіковано відрізняється, і не лише за написанням...
Добр але я питав спеціально чи на паспорт зареєстровано. Тому я думаю. що мене зрозуміли

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Когда уже ВФ объяснит своим работникам, какие нужны документы и какое именно нужно заявления, для отписания номера от паспорта...
Это просто тихий ужас.
В каждой точке, по своему, диктуют как надо писать заявление. Единого образца не знают.
А если заявления написано не по образцу, то ВФ заявку не принимает и "не схвалено".
Неужели так сложно разослать по отделениям образец, что бы работники знали как заявление должно выглядеть?
В КС и ЛС такого не было. Там, почему-то, знают.
А тут, пишите заявление, но как оно должно выглядеть-мы вам не скажем.

Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
Когда уже ВФ объяснит своим работникам, какие нужны документы и какое именно нужно заявления, для отписания номера от паспорта
Ровно неделю назад отвязывал номер предоплаты от регистрации на паспорт (Киев, ЦОА/магазинчик Vodafone, ТРЦ "Retroville" (ж/м Виноградарь)).
Подошёл к стойке, сказал, что хочу отвязать номер от реги на паспорт.
Хлопчик попросил назвать номер и показать паспорт, что-то поклацал у себя на клаве... всё, в течении трёх рабочих дней Ваш номер будет анонимным. На следующий день в "Мой Водафон" номер уже светился как не зарегистрированный.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Когда уже ВФ объяснит своим работникам, какие нужны документы и какое именно нужно заявления, для отписания номера от паспорта...
Это просто тихий ужас.
В каждой точке, по своему, диктуют как надо писать заявление. Единого образца не знают.
А если заявления написано не по образцу, то ВФ заявку не принимает и "не схвалено".
Неужели так сложно разослать по отделениям образец, что бы работники знали как заявление должно выглядеть?
В КС и ЛС такого не было. Там, почему-то, знают.
А тут, пишите заявление, но как оно должно выглядеть-мы вам не скажем.
Це залежить від магазину. В мене у КС просили 100 грн за видалення даних, так я подав заяву на знищення номеру. В водафон (головний магазин у місті з кількома стойками обслуговування клієнтів та магазином) все мені швидко зробили і видалили.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Andruha,

Это Вам повезло и Вы "нарвались" на знающего. :)

Ну вот давайте я свой случай расскажу:

Пришла в магазин. Хочу отписать. Показала паспорт.
-Пишите заявление.
-Диктуйте.
-Я, такая-то, прошу отвязать номер от паспортных данных и прочее бла-бла-бла.
Написала. Отдала ему. Пришло смс "Ваше заявление номер такой-то принято в работу".
Вернулась домой. Через часа 3-4 звонит телефон. Это тот паренек, у которого я была.
-Ой, а вы знаете, мы там не правильно в заявлении написали.
-?
-Ну не по образцу. Вы не могли бы прийти, что бы написать заново?
Блин...мне 40 минут пешком идти только в одну сторону. Нет, ну есть конечно магазины ВФ ближе, но они дилеры.
А в дилерских магазинах не отписывают...
Оделась, побежала. Пришла. Дает новый листок
-Вот пишите в "шапке" Устиновой Ольге от...Потом посредине "Заявление".
Ну и дальше все такое.

Вот после этого отвязали.

Теперь, в пятницу, отвязывала еще один номер.
Опять заявление.
Но без Устиновой.
Я крайне скептически на него посмотрела, ибо вот первая история буквально недели 2-3 назад была. А оно раз и отписалось...
Вот как это работает?
Тогда меня гоняли, потому что "не по образцу написано", а сейчас такое же-но прошло?

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Водафон перестав поважати своїх клієнтів.
В останій час постійно почали скаржитись друзі що перевипуск сім через глюки сімки (відвалюється сім повністю) вимагають 50 грн за заміну фізичної карти. Так це при тому що у інших операторів заміна сімки безкоштовно.
Вчора сам спробував замінити, тому що почала своїм глюком блокувала модуль зв'язку в телефоні. Також вимагати 50 грн, хоч я пояснив що то чіп в сімкі виходить з ладу.
Я от не зрозумів їх політику компанії з відлякування клієнтів. В мене місячний чек 250 грн, чи їм не потрібні такі хто платить. Тепер вибираю тариф для MNP для переходу на Київстар.

Зверху