А що так, можна було?
всё было хорошо до этого моментаи я повзламывал
Занимался таким когда-то, но только исключительно чтобы пересадить соседские роутеры на другие каналы, чтобы расчистить себе частоты.. После распространения 5ГГц конечно это все стало не актуально..я повзламывал их вай вай
это не в "свинорыльство", а в другую темуА що так, можна було?
можно, тоже так договорился раньше, но с тремя соседями, ещё и зарабатывал на этом, но потом они протянули сами себе интернет, заработок накрылся каким-то тазом, сие дело меня конечно же не устраивало и я повзламывал их вай вай, теперь только экономлю, а сэкономить, это всё равно что заработать...
Оце дрочево... Не краще витратити цей час, щоб заробити ті нещасні 200 грн/міс і не довбатись так?це все виставив на вікно
Чому дрочево? Раз поставив на вікно і забув на півтора роки!Оце дрочево... Не краще витратити цей час, щоб заробити ті нещасні 200 грн/міс і не довбатись так?це все виставив на вікно
І взагалі в мене є думка, придбати репітер tp-link re200, законектити його до кафешки і роздавати їхній wi-fi собі в квартируОце дрочево... Не краще витратити цей час, щоб заробити ті нещасні 200 грн/міс і не довбатись так?це все виставив на вікно
яким чином? заходив в адмінку та сам змінював канал?Занимался таким когда-то, но только исключительно чтобы пересадить соседские роутеры на другие каналы, чтобы расчистить себе частоты.. После распространения 5ГГц конечно это все стало не актуально..я повзламывал их вай вай
Звісно, а як ще його можна змінити?яким чином? заходив в адмінку, щоб змінити канал?
в інтернет-банкінг також заходиш через такий публічний вайфай?Чому дрочево? Раз поставив на вікно і забув на півтора роки!
Звичайно ні))))) Для цього є 4G на мобільномув інтернет-банкінг також заходиш через такий публічний вайфай?Чому дрочево? Раз поставив на вікно і забув на півтора роки!
Я так ловила від банка по сусідству. І це мене дуже рятувало у періоди відключень електроенергії зимою, коли мобільний інтернет обвалювався. Банк на генераторах постійно працював. Зараз нема потреби.Оце дрочево... Не краще витратити цей час, щоб заробити ті нещасні 200 грн/міс і не довбатись так?це все виставив на вікно
Якщо вже оптику завели у міськраду - чому інтернет був не напряму, а через квартиру ?Свинорильство навпаки.
Колись я працював керівником ІТ відділу у невеликій міськраді. Грошей на швидкий Інтернет не було. Тож мали безкоштовний канал від місцевого провайдера ише 20 мегабіт.
Одного місцевого провайдера я попросив завести оптику до міськради та до моєї квартири, налаштувати корпоративну мережу 100 мегабіт.
На квартирі у мене був Домашній Київстар 80 за 80.
Тож я налаштував роутери та сервак з міськради таким чином, щоб міськрада брала Інтернет з моєї квартири, яка знаходилася в іншому районі міста.
Фигасе по лезвию прошел.Свинорильство навпаки.
Колись я працював керівником ІТ відділу у невеликій міськраді. Грошей на швидкий Інтернет не було. Тож мали безкоштовний канал від місцевого провайдера ише 20 мегабіт.
Одного місцевого провайдера я попросив завести оптику до міськради та до моєї квартири, налаштувати корпоративну мережу 100 мегабіт.
На квартирі у мене був Домашній Київстар 80 за 80.
Тож я налаштував роутери та сервак з міськради таким чином, щоб міськрада брала Інтернет з моєї квартири, яка знаходилася в іншому районі міста.
а в чому проблема? Інтернет-банки вже більше 10 років як мінімум працюють через https.в інтернет-банкінг також заходиш через такий публічний вайфай?
тут найбільша проблема не в порушенні договору з провайдером. Підозрюю, що з точки зору українського законодавства не можна пропускати через себе трафік державної структури, якщо в тебе нема ліцензії провайдера.а он сам оплачивал дома и делился им (нарушая договор)