Своє коло

• Автор теми Dfg
  • Дата створення

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Дюрі-бачі, до речі не погано ідея, перехід мав би бути безкоштовним, и там 30грн. и там 30грн. ОЕП, але його можна зменшити, у мене ж є СБЛ10+ Хомяк. :)

Переливаєш хом'якових 50 хв. на МТС і отримуєш ті ж 50 хв із посекундкою + 250 хв на МТС...

Добавлено через 8 минут
Якщо мало говориш, то Бізнес 10+ набагато вигідніше за любий тариф на передплаті (50 хв корпи, 50 МТСу, 5 - інші, нема ПЗЗ, вартість дзвінків в крпі і на МТС після закінчення хвилин - 5 коп). Само собою варіанти з накруткою на простий не розглядаю (по перше основний номер, по-друге не хочу цього геморою)

не представляю як вкладатись в 50 хв/місяць...
А ті ж 250 хв обійдуться в 20 грн, а на простому <10

Останнє редагування:

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Huawei P30 Pro
не представляю як вкладатись в 50 хв/місяць...

Спокійно. Дивись, я дзвоню максимум двічі на день по 30-60с МТС (ну не люблю я довго говорити), в результаті 2*60с*30днів=60 хв (з них 60% тільки на два номери). Крім того я отримую 5 хвилин зовнішніх посекундно і без ПЗЗ (на мому тарифі я за них би віддав 5*(1.00+0.35)=6.75), тобто свої хвилини в МТС я отримую практично безкоштовно

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Може і так, але Протий все рівно вигіднішй для малоговорячих абонентів, а олімпійський-для багато... Не бачу змісту в корп. тарифах.

Зверху