Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
АК
Телефон
Motorola
Глюк в программе лояльности. На всех номерах одна и та же дата подключения к сети:
Код:
Дата підключення до програми лояльності: 	16.02.2013 18:15:44
Дата реєстрації абонента у мережі КИЇВСТАР:	16.02.2013 18:05:10
Абонентський стаж:	17 місяців
Знижка:	5 %

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Сегодня другой глюк поймал. Проверял один номер, потом второй, третий. При этом не разлогинивался, а открывал закладку из избранного, куда вбивал логин и пароль от следующего номера. На надцатом номере потребовалось отключить одну услугу. Отключаю и ... блин, отключил услугу на самом первом номере. По новой подключать надо, 10-ку на ровном месте потерял.

Оказывается, мне балансы по всем номерам показывало, вроде как залогинивался, но так как не разлогинивался, то первая сессия все еще оставалась висеть. И услуги подгрузило именно по первому номеру. Глюк проверяемый, раньше такого не было. У меня Опера 12.16, может, на других бразузерах по-другому. В любом случае, имейте ввиду.

eMkiLL

eMkiLL
Місто
Запорожье
Телефон
Xiaomi Mi 11 Lite
У зв’язку з проведенням технічних робіт, 05.08.2014 р. система самообслуговування та мобільний додаток «Мій Київстар» не будуть доступними з 23:00 до 03:00.

Місто
Київ
Телефон
POCO F3
Для симки "Больше общения" в системе нет ни одного варианта изменения тарифа. Баг или фича?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
МКС ночью выбивал ошибку, утром поработал немного и перестал. Сейчас работает.

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Бонусы у всех тормознуто переводиться стали? Утром перевел 10 бонусов на номер, на который уже полтора года регулярно перевожу, так уже полдня "заявка опрацьовуеться". Раньше в течении 5-10ти минут переводились.

Місто
в зоне АТО
Телефон
Meizu M8c
Только у меня весь день при попытке изменить тариф через муКС пишет: На данный момент нет доступных для замены тарифных планов.

Добавлено через 44 секунды
Prorab, в течении часа прилетели адресату

Останнє редагування:

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Добавлено через 44 секунды
Prorab, в течении часа прилетели адресату
А у меня до сих пор не прилетели, хотя в "мой кс" уже отрапортовало, что заявка выполнена.. Первый раз такое..

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
цифрой в номере точно не ошибся?
Нет, даже перепроверил, он сохранился в поле ввода в браузере. Кинул повторно 10 бонусов на тот же номер - пришли. А те 10 что перед этим перевел, куда-то канули в лету.

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Нет, даже перепроверил, он сохранился в поле ввода в браузере. Кинул повторно 10 бонусов на тот же номер - пришли. А те 10 что перед этим перевел, куда-то канули в лету.
Так на цій же сторінці в my.kyivstar є закладка "Архів заявок". В тому числі можете подивитися всю інформацію по використанню послуги "Переказ бонусів"...

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Так на цій же сторінці в my.kyivstar є закладка "Архів заявок". В тому числі можете подивитися всю інформацію по використанню послуги "Переказ бонусів"...

Ну вот в архиве и есть запись про то, что я вчера утром перевел бонусы на номер, и которые на этот номер так и не попали.. А заявка числится как отработанная..

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Ну вот в архиве и есть запись про то, что я вчера утром перевел бонусы на номер, и которые на этот номер так и не попали.. А заявка числится как отработанная..
Всі аргументи/докази у Вас є. Телефонуйте оператору...

Місто
Київ, Україна
Телефон
Pixel 7 Pro, Nothing 2
Balance BY теперь отображает и срок действия бонусов,
совсем удобно стало - вся раскладка на одном экране.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
«Мій Київстар» для планшетів. Більше можливостей!

Прийшла розсилка:

Щойно вийшов додаток системи «Мій Київстар» для всіх Android-планшетів та Apple iPad. Він доповнив лінійку мобільних додатків системи, аби управління за власним номером було доступним Вам із ґаджету улюбленого «калібру».

Нове у планшетній версії «Мій Київстар»:

сучасний «плаский» дизайн інтерфейсу, вдосконалена навігація;
спеціальні пропозиції, щойно такі з'являються для Вас, видно в розділі «Тарифи та послуги»;
можна перевіряти баланси SIM-карт, що встановлені в інших пристроях (автомобільна сигналізація, дитячий GPS-трекер і т.д.).

Завантажуйте «Мій Київстар» на Ваш мобільний пристрій з маркетів Google Play, AppStore та Windows Market.

Хтось вже користувався?

aurowl

Moderator
Команда форуму
Місто
міста Торецьк
Дня 3 мною замечено, что ни с одного номера нет перехода на другой тариф (номеров много), случай единичный?

Останнє редагування:
Зверху