Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

Morino

Користувач
Місто
Львів

Morino

Користувач
Місто
Львів
- 20% скидки на все от TOUS уже в приложении. Забирайте промокод и покупайте украшения с экономией.
- Каждый второй билет на события за полцены с промокодом от Karabas.com. Получите его и посещайте концерты, фестивали или спектакли со скидкой.
- Акция 7 дней Киевстар ТВ за 0 грн на главном экране. С промокодом можно смотреть все в пакете Премиум HD, а еще специальную подборку романтического кино в придачу.
- Расправились с кучкой багов. Теперь должно стать удобнее!
Версия 3.60.3 доступна

Місто
Бровари
Alik iv, я так зрозумів, що у вас бета. У вас були раніше оновлення, а нам ваші - лиш тепер довезли.

Місто
Бровари
Alik iv, значить залежить від чогось іншого. При попередньому оновленні, коли ви хизувались, що виправили 99%, у мене була доступна лише раніша версія. А тепер просить оновлення, видно ще того.
Пис. Пис. Оновився, взагалі нічого не змінилось у відображенні. Глюки ті самі.

Останнє редагування:
Зверху