Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
в моем случае нужен puk номера не основного, на который сейчас нет возможности принять смс для логина.
Это вариант не подойдет :(
Яшпєсал: авторизацию по Пуку прибили. Давно, в первый же месяц спецоперационной войны.

FlashUA

---
Місто
Запоріжжя
Телефон
Pixel 7 Pro
в моем случае нужен puk номера не основного, на который сейчас нет возможности принять смс для логина.
Это вариант не подойдет :(
Яшпєсал: авторизацию по Пуку прибили. Давно, в первый же месяц спецоперационной войны.
я на второй месяц еще переносил номер. Видимо прибивали волнами(

• Sad
Реакції: drmz
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
В одному акаунті був 1 контрактний номер (який нещодавно додав) і декілька припейдів. Все трималося в такому стані декілька днів, сьогодні захожу в додаток - тільки контрактний номер, решта зникли...

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Для информации, глюки.

Вчера "подопечный" контракт пожаловался, нет дозвона ни на внешку, ни на Киевстар. Захожу в систему, получаю "Ми вас не впізнали". Из всей информации - только состояние счета, причем явно неверное, 0 грн. вместо минуса. Звоню подопечному, прошу счет проверить - точно, ушел ниже порога отключения счета.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Місто
Житомир
Телефон
Iphone 12
В одному акаунті був 1 контрактний номер (який нещодавно додав) і декілька припейдів. Все трималося в такому стані декілька днів, сьогодні захожу в додаток - тільки контрактний номер, решта зникли...
Така ж фігня, малята, трапилася і у мене - при 1-му контрактному номеру злетіли 3 припейди. Причому у мобільному додатку і веб-версії. Перевихід з додатку не приніс бажаного результату. І у веб-версії також. І що його обити? Пинати котиків чи почекати? Хто щось знає?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Що нового? 3.72.3
Почаклували та перетворили кілька багів на чарівних єнотиків

Останнє редагування:
Місто
Ружин, Житомирська обл.
С 5 августа, когда я захожу на какую-либо страницу в ecare, и всего лишь через минуту перехожу далее, происходит Перезагрузка входа и загрузка страницы Ранее это происходило при бездействии более получаса или часа.

Morino

Користувач
Місто
Львів
1. Додали знижку 20% від ДІЛА. Забирайте промокод і замовляйте медичні дослідження, щоб перевірити здоров’я.
2. Відкрили збір коштів на пікап для захисників. Долучайтеся до зборів разом з нами, фондом Повернись живим і гуртом Океан Ельзи.
3. Перенесли Екстра гроші на екран поповнення. Це на випадок, якщо терміново треба поповнитися, а грошей бракує.

І змінили колір фону, забрали інфу про війну

Останнє редагування:
Місто
Львів
Телефон
Meizu
в мкс на деякі номера припейду не показує залишок мегабайт....
думав глюк пройде якщо оновити до останньої версії додатку, та дзузьки.

rsua

Заблокирован
Місто
UA
Сьогодні не зміг зареєструвати номер в мій кс за допомогою ЕЦП. На етапі введення адреси прописки не можливо ввести жодної вулиці, крім одної назви :"вулиця центральна". Підтримка не знає в чому справа, з браузерами експериментував. У тому році вдалось номер таким чином зареєструвати. Комусь вдалося в цьому місяці зареєструвати номер мій кс за допомогою ЕЦП?

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Сьогодні не зміг зареєструвати номер в мій кс за допомогою ЕЦП. На етапі введення адреси прописки не можливо ввести жодної вулиці, крім одної назви :"вулиця центральна". Підтримка не знає в чому справа, з браузерами експериментував. У тому році вдалось номер таким чином зареєструвати. Комусь вдалося в цьому місяці зареєструвати номер мій кс за допомогою ЕЦП?
Намагалися зареєструвати номер через ecare.kyivstar.ua чи next.kyivstar.ua ?

Зверху