Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Хочеш такий глянути тарифи у додатку, а там таке.

А що не так?, Мені від сьогодні пропонують на ваш вибір, тариф ваш регіон.
карусель глючить нереально, у мене не так сильно як на відео але видно що FPS просідає сильно, дивуюсь чому так, додаток не складний має бути

• Like
Реакції: Stiv

Morino

Користувач
Місто
Львів
Хочеш такий глянути тарифи у додатку, а там таке.

А що не так?, Мені від сьогодні пропонують на ваш вибір, тариф ваш регіон.
карусель глючить нереально, у мене не так сильно як на відео але видно що FPS просідає сильно, дивуюсь чому так, додаток не складний має бути
В мене плавно все

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
На відрах не завжди плавно працює
На Андроїд теж плавно, тільки не з Київстаром. Якісь міфічні глюки вони вже декілька місяців прибирають, а проблеми з анімацією вирішити не можуть. Вже навіть смс з перенесенням вирішенням мого звернення не присилають. Можливо вони на IOS сидять, тоді стає зрозуміло, чому ігнорують проблему.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
А це на старій версії, де з анімацією все нормально. В. 3.68.3. Швидко і повільно гортав, але все нормально працює.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
На відрах не завжди плавно працює
На Андроїд теж плавно, тільки не з Київстаром. Якісь міфічні глюки вони вже декілька місяців прибирають, а проблеми з анімацією вирішити не можуть. Вже навіть смс з перенесенням вирішенням мого звернення не присилають. Можливо вони на IOS сидять, тоді стає зрозуміло, чому ігнорують проблему.
ще у вкладці "профіль" у мене верхня іконка над номером телефоном "обрізана", якщо натиснути на іконку після номеру телефону (і), має бути якась анімація, але вона теж відображається з 3 FPS, це позор звісно :ROFLMAO:

Зверху