Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
Житомирська обл
Телефон
iPhone 15 Pro Max
чи показують в когось в профілі "підтримка 4G", що телефон підтримує 900МГц? Чи у всіх лише 1800 і 2600?
iPhone, Samsung, Huawei - 1800/2600. Скільки пам'ятаю так на моїх телефонах завжди було. 900 ніколи не бачив, хоча базова станція працює на 900/1800.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
есть ли на замену без этого их "промо-меню" проклятого
Это священная корова.
Куда ж без нее:)
Если всплывает это окно, то выбрать "не показывать" и до перестановки в другой телефон на это время перестаёт тревожить нервную систему. После перестановки нужно опять выбрать "не показывать" и так лечится!

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
есть ли на замену без этого их "промо-меню" проклятого
Это священная корова.
Куда ж без нее:)
Если всплывает это окно, то выбрать "не показывать" и до перестановки в другой телефон на это время перестаёт тревожить нервную систему. После перестановки нужно опять выбрать "не показывать" и так лечится!
А хіба не після кожного перезавантаження смартфону з'являється це меню?

Morino

Користувач
Місто
Львів
1. Промокод від Prostor на головному екрані. Використайте знижку та купуйте вибрані товари в мережі Prostor із вигодою до 35%.
2. Пропозиція від Київстар ТБ — переглядайте все з категорії Доступно без доплат. Дізнайтеся більше на головному екрані.
3. У вкладці Профіль додали розділ Технічне обслуговування для користувачів послуги Домашній Інтернет. Тепер можна самостійно підтвердити зміну адреси в додатку, коли майстер прийде налаштовувати інтернет.
3.84.1

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

Вкладення

• IMG_20230110_154846.jpg
    IMG_20230110_154846.jpg
    50.2 КБ · Перегляди: 74

Morino

Користувач
Місто
Львів
Знову зникли Суперсили в Мій Київстар... Про номеру 500 каже що все є.
Та це буде весь час, все що вони могли так це колір назви тарифу змінити, а на косяки десь, лиш все переносять.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Вже маю 13 Андроїд. Після оновлення до 13, телефон скинутий до заводських налаштувань. Встановив останню версію Мій Київстара і те ж саме, тормознутий інтерфейс. Встановив стару версію (3.68.3) і все плавно.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Вже маю 13 Андроїд. Після оновлення до 13, телефон скинутий до заводських налаштувань. Встановив останню версію Мій Київстара і те ж саме, тормознутий інтерфейс. Встановив стару версію (3.68.3) і все плавно.
1673437676346.png

Morino

Користувач
Місто
Львів
Таке саме в точку, від 3.69 тупить

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Маю 13 Андроїд. Після оновлення до 13, телефон не скидав до заводських налаштувань. Встановив останню версію Мій Київстара і все плавно.

Місто
Запорожье
Телефон
OnePlus 3T
Тариф : Без меж лайт +
Пише що доступні ГБ з пакету для використання в роумінгу + безлім на Київстар. Я так розумію це не правда?

Місто
Харьков
Телефон
Cubot MAX 2, Meizu M6T
Тариф : Без меж лайт +
Пише що доступні ГБ з пакету для використання в роумінгу + безлім на Київстар. Я так розумію це не правда?
По факту не працює, при перетині закордону ці гб та хвилини у додатку зникають

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
1.Тепер перейти на контракт можна і з закордонним паспортом у Дії, йти у магазин не потрібно. Плата за повний місяць і додаткова безпека для SIM — тариф підключається за кілька хвилин у додатку.
2.Баги впали в зимову сплячку десь за межами додатка. Ми тільки раді цьому!

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
1.Тепер перейти на контракт можна і з закордонним паспортом у Дії, йти у магазин не потрібно. Плата за повний місяць і додаткова безпека для SIM — тариф підключається за кілька хвилин у додатку.
2.Баги впали в зимову сплячку десь за межами додатка. Ми тільки раді цьому!
Ще б і закрити контракт без походів у відділення...

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Тепер перейти на контракт можна і з закордонним паспортом у Дії, йти у магазин не потрібно. Плата за повний місяць і додаткова безпека для SIM — тариф підключається за кілька хвилин у додатку.
Как это сделать в приложении? Кто то пробовал уже? В каком пункте меню это делается?
У меня ТП "Все разом домашній".

Зверху