Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Shinime, вы ж не противоречите друг другу, зачем повышать градус обсуждения?
Причина в покуизме и безотвественности, что следствие безнаказанности, зыждещейся на подмохначенной лапе у какой-то инвестиционной няни. :pirat:
Быть может с девичьей фамилией Браун.

КиСта, которая судебным произволом отжимает и золотые номера у пэрэсичных, и корпоративные права у викингов..
тут, намедни, так зашкварилась - целого госноркомонзв'язок подтянули, чтоб шмалять по воробьям взбунтовавшимся охломонам с кс-коммуны https://red-forum.com/threads/Глюки-Київстар.3588/post-1924638 , которые начали по-партизански барыжить, а сами еще пол года назад вылизывали КиСту во все щели и писали кипятком.:vglaz:

Останнє редагування:

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Ось цікаво, в розвинутих країнах мобільні оператори теж якось (в теорії) будували свою мережу на скору руку, щоб зробити норм покриття, і потім уже якось це стандартизовували. Там теж були об'єднання, покупка операторів більшими операторами, але у них є і volte i vowifi i 5G.
Але на прикладі київстара якось не зрозуміло як у них так виходить лажати, гроші у них все таки є, я розумію що є бажання зекономити, щоб догодити інвесторам (і можливо отримати більші бонуси), але ж явно не виходить по скупому зробити. Який наступний етап? Це ж треба наймати/шукати реальних спеців, і заново переглядати інтеграцію всієї мережі в одно робоче ціле?

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Bebobi, нэ начаси. Начаси метриками барыжыть(как абонбазой КиСты, так и абонбазой Helsi).
Если кто помнит тестовую интеграцию "розшук дітей", осенью 2018 или 2019, так она до сих пор тестово включена и неотключаема.
Те, кто сориентировался тогда, в первый месяц, успели отключить. Остальные под колпаком, по-умолчанию.:zona:
https://red-forum.com/threads/Система-«Мій-Київстар».5925/post-1416974

Останнє редагування:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ах да, зачем я ищу логику в таких умных высказываниях.
Роззуйте очі і читайте усе що я пишу, а не вибірково. Зокрема почитайте частину про похєрені внутрішні технічні процеси. Можливо тоді вам вдасться знайти логіку і ввімкнути мозок.

Місто
Запорожье
Ах да, зачем я ищу логику в таких умных высказываниях.
Роззуйте очі і читайте усе що я пишу, а не вибірково. Зокрема почитайте частину про похєрені внутрішні технічні процеси. Можливо тоді вам вдасться знайти логіку і ввімкнути мозок.
Та вы шо? :eek:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Так білінг зараз еріксона
Це твердження оманливе на декількох рівнях.
Від еріксона не "білінг", а тільки частина того, що абоненту бачиться як "білінг".
МКС - взагалі окрема розробка, яка якось інтегрується з "білінгом" від Еріксон і не тільки.

"Білінг від Еріксон" - наразі не є щось переконливе чи добре, на відміну від "більшість іншого від Еріксон".
Впровадження конкретно в київстарі мало бути їх першою серйозною заявою на цьому складному ринку (на який вони вирішили вийти, бо в традиційному бізнесі їх нормально так посунули), але вже давно пішло не так.

Порівнювати наших операторів з іноземними операторами і казати, що "гроші в них є" теж абсолютно некоректно. Гроші є, але нашим було і є набагато складніше. Це очевидно з історії і якихось базових речей тіпа фінансових показників показників за час існування.
Це крім того, що ви часто не уявляєте з чим ви порівнюєте у тих "європейських операторів", там іноді все гірше в цілому.
За 2 (!) роки могли б вже й з ним розібратися
Це теж обиватєльска єрєсь, з одного боку цим займаються набагато більше, ніж два роки, з іншого - два роки ніяк недостатньо для такого великого проекту з такою кількістю рухомих частин, а ще й в наших умовах. Це навіть якби ми навіть говорили про впровадження доведено працюючої системи, яка більш-менш відповідає бізнес-потребам оператора "із коробки"

Останнє редагування:

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Bebobi, нэ начаси. Начаси метриками барыжыть(как абонбазой КиСты, так и абонбазой Helsi).
Если кто помнит тестовую интеграцию "розшук дітей", осенью 2018 или 2019, так она до сих пор тестово включена и неотключаема.
Те, кто сориентировался тогда, в первый месяц, успели отключить. Остальные под колпаком, по-умолчанию.:zona:
https://red-forum.com/threads/Система-«Мій-Київстар».5925/post-1416974
Можна вимкнути через МНП. Потім назад на КС і не буде послуга ця робити.

• Love
Реакції: drmz

Morino

Користувач
Місто
Львів
У всіх таке вилазить в додатку? Нажимайте і виговорюйтесь про глюки додатку.IMG_20230405_142313.jpg

Останнє редагування:
Місто
Житомирська обл
Телефон
iPhone 15 Pro Max

Morino

Користувач
Місто
Львів

Теж таке було. Один раз показалось і поки, що пропало.
Зловив ще раз таке, і вилізло опитування і можна було написати свій відгук, от і настрочив їм за оптимізацію.

Місто
Житомирська обл
Телефон
iPhone 15 Pro Max

Зловив ще раз таке, і вилізло опитування і можна було написати свій відгук, от і настрочив їм за оптимізацію.
Відкрив тепер знову і через 20-30 сек після відкриття додатку виліз той надпис. Відразу на нього натиснув і відкрилося опитування.

Morino

Користувач
Місто
Львів

Відкрив тепер знову і через 20-30 сек після відкриття додатку виліз той надпис. Відразу на нього натиснув і відкрилося опитування.
Виговорюйтесь про глюки.

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
в мене немає такого, все ок, може то тіки на айфонах.

kvv

Місто
Ровно
номер з тарифом "Все разом Домашній" пропав з мкс, а підключити знову не дає - "На жаль його не можна підключити до вашого профілю"

це норма? чи можна щось зробити?

upd поповнення на 5 грн і вихідний дзвінок повернуло номер в мкс без будь-яких додаткових дій

Останнє редагування:
  • Wow
Реакції: drmz
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
До глючного інтерфейсу додались глюки з витратами. Якщо подивитись по днях, то все правильно.

Вкладення

• SmartSelect_20230411_085650_ .jpg
    SmartSelect_20230411_085650_ .jpg
    54 КБ · Перегляди: 55
  • SmartSelect_20230411_085633_ .jpg
    SmartSelect_20230411_085633_ .jpg
    57.6 КБ · Перегляди: 55
  • SmartSelect_20230411_085816_ .jpg
    SmartSelect_20230411_085816_ .jpg
    172.5 КБ · Перегляди: 55
  • SmartSelect_20230411_085909_ .jpg
    SmartSelect_20230411_085909_ .jpg
    174.6 КБ · Перегляди: 55
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Мій Київстар показав розділ "Інше". Серце йокнуло: невже VoLTE з'явилося? Та ні, це вони перенесли "Блокування інтернет-роумінгу у країнах з вимогливими тарифами". :D

Вкладення

• Screenshot_2023-04-16-11-17-05-771_com.kyivstar.mykyivstar-edit.jpg
    Screenshot_2023-04-16-11-17-05-771_com.kyivstar.mykyivstar-edit.jpg
    140.2 КБ · Перегляди: 48
Зверху