Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
luytel, бо нічого не змінюється і послуга Гігабіт не має. До речі, як і суперсили ТВ не має в підключених послуг. Тільки легкий пакет, хоча є ще підключена суперсила і в розділі послуги її не має.

Вкладення

• SmartSelect_20231101_130202_ .jpg
    SmartSelect_20231101_130202_ .jpg
    94.1 КБ · Перегляди: 30
  • SmartSelect_20231101_130224_ .jpg
    SmartSelect_20231101_130224_ .jpg
    97.7 КБ · Перегляди: 30
Місто
Хмельницький
Пишеш їм, а вони тобі у відповідь, що у нас все нормально.

В таких випадках (не тільки тут, у КС), коли після мого повідомлення про помилки/баги/глюки/неможливість щось зробити/, "з того боку" кажуть, що проблем немає і інформації щодо негараздів в їх системах їм не надходило, я кажу, що це не так. Впадають в декількасекундний ступор і я пояснюю, що інформацію я вам вже надав. В вас вона вже є. Фіксуйте, передавайте далі.

Місто
Luck
Перестало показувати закінчення терміну дії тарифа, поповнився, все нарахувало а пише що абонплату не зняло і сьогоднішній термін дії... Що в себе на телефоні що в сина одна ітаж інфа

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Передивлявся ютубчик, маючи п'ятигривневий пакет "Відео без обмежень". Списали мегабайти з "гігабайта на блуд".
"Киця Яна" сказала,-
- я не бачу якими додатками ви користувалися, але мегабайти списано коректно, бо в нас все сертифіковано....

Morino

Користувач
Місто
Львів
Передивлявся ютубчик, маючи п'ятигривневий пакет "Відео без обмежень". Списали мегабайти з "гігабайта на блуд".
"Киця Яна" сказала,-
- я не бачу якими додатками ви користувалися, але мегабайти списано коректно, бо в нас все сертифіковано....
Поставте точку internet і ipv6, і не повинно знімати.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Поставте точку internet і ipv6, і не повинно знімати.
Так. Там буває ще таке,- заходиш в те що тарифікується браузер/телеграм/інше, не перериваючи з'єднання переходиш на відео, тарифікується все. І навпаки, починаєш з безлімітних додатків, переходиш в протилежні, не тарифікується вся сесія. Це особистий досвід.
Цього разу провтикав, перейшовши з ВФ на КС.

Місто
Luck
Глюк з відображенням терміну дії тарифа так і не пропав, 1 числа поповнили тариф, зняло, пакет начислив... а в МКС пише що оплата не знялася, оплатіть, і так з 1 числа, на двох телефонах в МКС

Місто
Чернівці
Глюк з відображенням терміну дії тарифа так і не пропав, 1 числа поповнили тариф, зняло, пакет начислив... а в МКС пише що оплата не знялася, оплатіть, і так з 1 числа, на двох телефонах в МКС
Дійсно є таке... з чотирьох номерів на двох глюк...

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Встановив на телефон Київстар ТВ і він працює плавно і є ефект розтягування, якщо потягнути кінець сторінки. Тобто така ж анімація і плавність, яка була у Мій Київстар v. 3.68.3. Але з Мій Київстар щось начудили і ця анімація та плавність пропала.

Місто
kiev
от київстар в своєму репертуарі, гра від серця, почав виконувати 3 пункт, сьогодні дивлюсь, а я вже зіграв, оператор каже, що ще 3 дні назад я отримав подарунок (який ніде не зявився), ціково, що 3 дні назад я навіть 2 пункт не виконав, і спеціально моніторив гру, молодці що сказати!

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
walerka, а я 2 листопада оплатил тариф, а кс мне это не зачел в игру почему-то, и пишет - пополните, чтобы начать ))

Місто
Київ
По виджету уже скоро , как 2 года ничего не слышно, не понимаю почему они его никак не сделают

Місто
Киев
Телефон
Pixel 6A
туда рекламу впихнуть сложнее/невозможно
а зарабатывать хоцца

Місто
kiev
walerka, а я 2 листопада оплатил тариф, а кс мне это не зачел в игру почему-то, и пишет - пополните, чтобы начать ))
Видимо, Киевстар решил таким образом, с вами поиграть.
саме цікаве, що сьогодні гра знову активна, а як тоді бути зі словами оператора, що я вже зіграв і отримав подарунок? це знову каже, що підтримка працює не на вирішення, а на знаходження причини що сам дурак!

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Надумав повернути номер з ЛС, поспілкувався з підтримкою, ціна від 150 грн (передплата).
"Хай мене цигани вкрадуть"...

Місто
Киев
Надумав повернути номер з ЛС, поспілкувався з підтримкою, ціна від 150 грн (передплата).
Через 3 месяца не уплаты предложат тариф за 75 гривен. Но это не точно 🙄

Місто
Киев
Гудвин,
Ох і новинА.... І не 75 а 50 (майже рік мені пропонують), я відмовляюся, бо маю за 5,- два СМБО, та один ВБО.
Так що....
Майже рік, це 6 місяців😁? СМБО і ВБО ЦЕ ЩО?
Post automatically merged:

Через 3 месяца не уплаты предложат тариф за 75 гривен. Но это не точно 🙄
С контракта на припэйд, вообще только за 190 минимальнно дали. Дешевле тарифы у них система не видит🙄.

Зверху