Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
Черкассы
Телефон
Redmi 11
Добридень. Прийшла СМС на Базовий, про перехід на Свободу з скидкою на 12 оплат, пропозиція до 21.09. Питання:
- 21го я можу перейти?
- я недавно на КС, вони виконують свої умови чи вже порушували?
- в якій частині - скидка 25грн. буде від 125грн, чи наприклад від нової ціни 250грн?

Місто
Львів
kloloek , а є якась нагальна потреба перейти на тариф з більшою оплатою? Якщо кількість послуг влаштовує- то мабуть нема сенсу. Є ще База контракт на випадок перегляду ціни Базового, але схоже все йде до найдешевшого тарифу в 150 грн.
- 21 можна буде перейти
- Свавілля Київстар
- можуть написати що зросли витрати через модернізацію мережі і залишити просто 25 грн. знижки від поточної нової ціни.

Cusko

Бувалий
Місто
Запоріжжя
Що нового
1. Віджет зі станом рахунку повернувся! Додавайте його на головний екран телефона, щоб завжди бути в курсі, скільки у вас грошей. Якщо час поповнитися — це теж зручно зробити через віджет.
2. Вітальний екран для нових користувачів отримав свіжий дизайн. Тепер можна швидко ввійти за своїм номером, стати абонентом Київстар чи підключити Домашній Інтернет.
3. Причепурили текст помилок при вході за номером Домашнього Інтернету.
4. Баги пішли погрітися на сонечку, поки ще тепло — та й не повернулися.

Місто
Киев
Телефон
VK World NEW V3
Добрый день. Как посмотреть использованные мегабайты за сутки в системе мой Киевстар. Кроме как с калькулятором сидеть и считать.. Спасибо

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Добрый день. Как посмотреть использованные мегабайты за сутки в системе мой Киевстар. Кроме как с калькулятором сидеть и считать.. Спасибо
Пакетные не считают а за ваши деньги вам их всегда посчитают:)

Вкладення

• Screenshot_20240919-105234_ .jpg
    Screenshot_20240919-105234_ .jpg
    122.4 КБ · Перегляди: 34
Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
VK World NEW V3
Пакетные считать а за ваши деньги вам их всегда посчитают:)
Деньги меня меньше всего интересуют. Мне надо помегабайтно

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; LG X venture
Пакетные считать а за ваши деньги вам их всегда посчитают:)
По Мой КС часто проблемно вообще что-то увидеть, а подбор и переустановки разных версий уже достали.:zek: Хоть никак у КС не выходит сделать норм. приложение, зато веб-версию убрали.:shashka:
Screenshot_20240919-114337_ .jpg

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
drifter, ну а что вы хотите? Они приложение не для этих целей сделали. Это кладязь рекламы и прочей мишуры, но никак не приложение оператора.
Сраные виджеты не могут сделать, сделали какоето уёё.. Баланс они показуют.. нахрен он вперся без данных по мегабайтов и минут и прочей информации, которую ждут от приложения оператора.
Post automatically merged:

Мне иногда кажется что приложение отдали на самоокупаемость разробам, вот и разработчики пытаются разной фигней заработать, вместо того что бы сделать нормальное приложение для оператора и его клиентов

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Цікавий глюк чи фічу сьогодні помітив. Номер з кодом Київстар, вже декілька раз бігав по MNP і наразі в Київстар. Показувало в додатку Мій Київстар дата підключення - це дата останнього MNP. А сьогодні стало показувати дату підключення - початок 2000-их років коли я ще тільки купив і активував стартовий пакет з цим номером...

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
У мене висіла дата підключення з моменту підключення на контракт у 2018 році, а зараз змінилась на дату активації сім картки в 2011.

• Like
Реакції: Stiv
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
В мене теж змінилося на 1 липня 2001. Які є припущення щодо такого наведення порядку з датами активації?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
В мене теж змінилося на 1 липня 2001. Які є припущення щодо такого наведення порядку з датами активації?
Що глюки в Мій Київстар можуть виправляти роками.
Я тут не вбачаю глюків. Треба заморочитися, щоб повернути дійсні дати активації сім. Тут точно щось наближається

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Скажіть, отой віджет МК галімий. А може є якісь віджет стороннього програмера, щоб надсилав запит *112# та виводив відповідь в легкозасвоюваному вигляді? Колись такі були.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Я тут не вбачаю глюків. Треба заморочитися, щоб повернути дійсні дати активації сім. Тут точно щось наближається
МК раніше показував дату активації номера, а потім вони переїхали на новий білінг, тому це глюк, до якого руки дійшли. Так само виправили глюк послуги Гігабіт в МК (теж більше року не могли виправити), тепер хоч бачиш, що вона підключена і є її опис.

Зверху