Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
Суми
Телефон
vivo Y31
Добрий день. Підкажіть по такому питанню: в додатку "мій київстар" намагаюсь додати особовий рахунок домашнього інтернету, а воно пише "На жаль, цей номер не можна додати до вашого профілю. Зайдіть у додаток за цим номером, щоб ним керувати." В цьому профілі вже є 2 номери київстар, один з яких пов'язаний з домашнім інтернетом. Чи можна щось з цим зробити?

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
vankuzu, було таке.
Пиши в підтримку, вони вирішать

Місто
Чернігів
Телефон
iPhone 13
IMG_0798.jpeg

У когось працює, чи знову якась шляпа від «голубих» ?

Місто
Чернігів
Телефон
iPhone 13

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i13ProMax, G86 Power
Місто
Чернігів
Телефон
iPhone 13

Morino

Користувач
Місто
Львів
Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
Злетіли всі номери які були підв'їзані до мого номеру в МКС.
Є сенс писати котикам щоб повернули? Чи це вже неможливо?
Заново додати номера трохи геморно, частина номерів родичей, контролював номери, поповнював і тут така хрень

Місто
Львів
alexeydon , раніше при логуванні будь якого з номерів- зразу пачка інших підтягувалась. Може хтось з родичів кікнув ваш номер? :)

Місто
Ніжин
Підкажіть, будь ласка, у історії викликів виклик нульової тривалості це невдалий вхідний, вихідний, чи може бути і те і те?

Місто
Ружин, Житомирська обл.
Підкажіть, будь ласка, у історії викликів виклик нульової тривалості це невдалий вхідний, вихідний, чи може бути і те і те?
Лише вихідні виклики нульової тривалості, коли з'єднання не відбулося.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Задовбав мене спам про ігри в МійІгростар. Дійшло до того, що почали сипати навіть у Вібер ось таке

Є хвилинка на гру?
🕹️
🎮
Заходьте в Мій Київстар і грайте в популярні ігри прямо в додатку, маємо цілих дев'ять класних забавок для вас
📲
😻
Збирайте котиків
🍓
Поєднуйте фрукти
💎
Комбінуйте скарби
🦀
Пірнайте на глибину
⚔️
Захищайте місто
🧩
І згадайте, що таке старий добрий Тетрис Без реклами й зайвої плати
‼️
Просто заходьте в розділ Розваги у Мій Київстар і грайте, скільки вам заманеться!

Написав у Фейсбук. Кицька не з першої спроби зрозуміла, що від неї хочу. Але домовилися, що акційні і інформаційні повідомлення вона залишить, а ігроспам вимкне. Відпишуся як буде.

Зверху