Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
SvPet, не готовий відповісти. Але в мкс є кнопка «призупинити» і «відновити», що не збігається з тим, що за посиланням вище

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Але в мкс є кнопка «призупинити» і «відновити», що не збігається з тим, що за посиланням вище
Відключайте номер до шести місяців з можливістю його відновити, якщо:
Втратили телефон або SIM-карту
Треба призупинити оплату та використання послуг
У додатку мій Київстар тепер зручніше це зробити.

Cusko

Бувалий
Місто
Запоріжжя
Оновлення
1. Ми зробили додаток повністю доступним для людей з порушеннями зору — усі функції тепер можна використовувати з читачем екрану
2. Керувати контрактним номером стало ще простіше — блокуйте, коли треба, та відновлюйте номер у будь-який момент. У додатку видно, що номер заблоковано, а також що заявка на призупинення чи відновлення номера обробляється
3. Знижка 12% від Yakaboo — отримуйте промокоди на книжки щомісяця

Cusko

Бувалий
Місто
Запоріжжя
Нове
1. Призупиняйте та відновлюйте номер передплати або блокуйте його у розділі Профіль. Також перейти до цих налаштувань можна зі сповіщень у додатку
2. Залишити заявку для майстра за результатом діагностики Домашнього Інтернету тепер ще простіше — ми про все попіклувалися!
3. Додали сповіщення про стан рахунку та номера, зміну тарифу, умови, ліміти в роумінгу та багато іншого. Завдяки ним ви завжди знатимете, що коїться, і зможете бути на звʼязку
4. Сонечко припекло всі баги та вони випарувалися.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Нове
1. Призупиняйте та відновлюйте номер передплати або блокуйте його у розділі Профіль. Також перейти до цих налаштувань можна зі сповіщень у додатку
2. Залишити заявку для майстра за результатом діагностики Домашнього Інтернету тепер ще простіше — ми про все попіклувалися!
3. Додали сповіщення про стан рахунку та номера, зміну тарифу, умови, ліміти в роумінгу та багато іншого. Завдяки ним ви завжди знатимете, що коїться, і зможете бути на звʼязку
4. Сонечко припекло всі баги та вони випарувалися.
На 3. Буде push приходити з додатку

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
monsterrr, це коли я не хочу платити щоденну абонплату, але хочу приймати вхідні дзвінки/повідомлення. Звичайно воно більш актуальне для контракту

Місто
Черновцы
Телефон
Xiaomi Redmi 9
У додатку «Мій Київстар» з'явився якийсь квест до Дня Конституції — обіцяють подарунок за виконання. Але я так і не знайшов, де там та музика в додатку.

P.S. Знайшов розділ з музикою. Подарунок — це стікери в Telegram чи Viber. Нічого цікавого.

Cusko

Бувалий
Місто
Запоріжжя
Оновлення
1. Трішки причепурили розділ Послуги
2. Перейменували розділ Безпека у Код доступу — не губіть свої паролі!
3. Ще покращили доступність на Головному екрані та Поповненні для читачів екрана
4. Додали сонячну послугу Літо онлайн — користуйтеся YouTube, TikTok, Instagram без плати за трафік

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Гм... Обновился до версии МКС 3.147.0. И не вижу теперь ни по одному из 5 номеров в кабинете дату очередного снятия абонплаты. Мда.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
1. В додатку Мій Київстар був значок гербу України, який не рухався (був наче прикріплений до екрану). Коли я на нього натиснув - він зник. Що це означає? Ні на що не підписався коли натиснув?
2. Послуги для контракту "Додай безлім" 150 грн/місяць та послуга "Турбо XL" за 150 грн. Перша послуга дає безліміт мегабайт (50 ГБ без обмеження швидкості), друга знімає обмеження швидкості на 80 ГБ але не пишуть про безліміт. Отже, друга послуга підходить тільки для тарифа з безлімітним інтернетом? Бо якщо не безлімітний інтернет то і так немає обмеження швидкості (тільки плати багато грошей за кожен магабайт). Що буде, якщо підключити другу послугу "Турбо XL" для тарифа з лімітним інтернетом? Скажемо 20 ГБ в тарифі.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
1. В додатку Мій Київстар був значок гербу України, який не рухався (був наче прикріплений до екрану). Коли я на нього натиснув - він зник. Що це означає? Ні на що не підписався коли натиснув?
то типу гра, треба знайти 5 тризубів (натиснути, щоб вони зникли). Подробиці на плашці День Конституції. За виконання дадуть традиційний "суперподарунок" - стікери в месенджер :)

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Samsung, "в'їхав". Це якогось дідька блокіровка реклами від Blokada "визвірилась" на МКС. Відключив - усе на місці. Це діло треба розжувати, як-то кажуть... :cool:
Post automatically merged:

Але раніше такого не було.

Місто
kiev
КС не на.і.бе не проживе, думав в останій день підключити по акціі "оце подарунки" 5г за 1 грн, а фіг вже не має такоі пропозиціі і варіант 50 грн бонусами також забрали.

Місто
Київ
КС не на.і.бе не проживе, думав в останій день підключити по акціі "оце подарунки" 5г за 1 грн, а фіг вже не має такоі пропозиціі і варіант 50 грн бонусами також забрали.
Ці варіанти вибору в мене зникли днів 5 тому. Інші- досі світяться.
А при передаруванні 50 грн - до номера дійшло 100 хв.

Місто
kiev
Ці варіанти вибору в мене зникли днів 5 тому. Інші- досі світяться.
А при передаруванні 50 грн - до номера дійшло 100 хв.
передарування 50 грн, точно не робить, мені колись прийшло замість 50 "заборона заміни сім" там якийсь рандом з тими 50 грн.

Місто
Львів
блокіровка реклами від Blokada "визвірилась" на МКС. Відключив - усе на місці. Це діло треба розжувати, як-то кажуть... :cool:
Post automatically merged: Сьогодні в 11:13
Але раніше такого не було.
У мене встановлений блокувальник AdAway, шо працює під рутом і теж з якогось моменту зникло поле з назвою тарифу та датою чергового поповнення.

Відключив його - нічого не змінилося. Примусово завершив додаток МКС та очистив його кеш. Запрацювало.
Увімкнув назад AdAway, повторив процедуру очистки кешу - тепер все і з блокувальником працює нормально.

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
magodzec, та вимикав та вмикав, чистив кеш - ні. Додав МКС у перелік "Не чіпати" :cool: Блокаді - запрацювало. Блокада, звісно, ще те катцен-дрек - але й програмери з КС теж щось накрутили.

Зверху