Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
А яку послугу не можна підключити через голосове меню, а лише через МКС?
За последний год вообще ни на какую услугу не можешь полагаться на 100%, ни по какому каналу управления. Как и опираться на слова говорящих голов из саппорта.

Yuj

Місто
Sumy
Добрый день. Я один не могу зайти в приложение? Вэб версия и через приложение, везде тупик.

Yuj

Місто
Sumy
Добрый день. Я один не могу зайти в приложение? Вэб версия и через приложение, везде тупик.
Мене пустило на компі.
Мы приносим свои извинения, но ваш запрос не был успешным.
Код ошибки: 88bdecb9-6729-4706-8c97-dfe5df2619fc

Это на компе
Ураааааа. После 25 попытки пустило.

• Wow
Реакції: drmz
Місто
Николаев
Телефон
Разные
Так 134 ніякого відношення до МКС не має. А яку послугу не можна підключити через голосове меню, а лише через МКС? До того ж, наскільки я розумію, МКС і було впроваджено як додаток замість голосового меню... До того ж воно не потребує доступу до інтернету.

Якщо в тебе один номер - цілком можливо обійтися. А якщо багато і не всі доступні - тоді вибір очевидний.

Місто
Березне
Офтоп
Так 134 ніякого відношення до МКС не має. А яку послугу не можна підключити через голосове меню, а лише через МКС? До того ж, наскільки я розумію, МКС і було впроваджено як додаток замість голосового меню... До того ж воно не потребує доступу до інтернету.

Якщо в тебе один номер - цілком можливо обійтися. А якщо багато і не всі доступні - тоді вибір очевидний.
Так Ви, батєнька, ОЛІГАТОР, якщо маєте в одному телефоні кілька номерів. Хочете і рибку з"їсти і... А скільки номерів потрібно для однієї людини? Чи Ви думаєте, що хитріші за КС?
Post automatically merged:

Так Ви, батєнька, ОЛІГАТОР, якщо маєте в одному телефоні кілька номерів. Хочете і рибку з"їсти і... А скільки номерів потрібно для однієї людини? Чи Ви думаєте, що хитріші за КС?
Тоді вибір не на Вашу сторону...

Vofcheg

Українець
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A31
Что это с ним сегодня ?

Вкладення

• Аннотация 2020-04-06 102523.jpg
    Аннотация 2020-04-06 102523.jpg
    93.6 КБ · Перегляди: 79
Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30
Давно в систему нельзя войти по своему паролю, а только по временному паролю из SMS?

johnlife

gutta cavat lapidem
Місто
Житомир
Телефон
12 128 (A2172)
Давно в систему нельзя войти по своему паролю, а только по временному паролю из SMS?
это если 30 дней не заходить

далее достаточно сменить пароль в системе и авторизация по персональному паролю снова станет доступной по умолчанию

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30
А если потом не заходить снова 30 дней, то опять будет только через SMS?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Не 30, а 40 діб. (зі слів підтримки). Відключити неможливо ніяк.

Місто
США; Киев
Телефон
Samsung Galaxy S21
Ошибку "Вхід недоступний status.error.internal" при заходе с сайта решить как-то можно? В приложение "Мой Киевстар" зайти с телефона могу, из браузера - нет.

Добавлено:

Ответ чата техподдержки:
На текущий момент наблюдаются сложности со входом в систему Мой Киевстар. Инженеры уже занимаются устранением данной сложности. Ориентировочный срок решения до 13.04.2020 до 18:00. Извините за временные неудобства. По факту устранения сложности Вам поступит СМС.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Цей глюк постійний, якщо перший вхід після примусового переводу на двохфакторну авторизацію. Лікується повторним входом за годину.

Місто
Харьков
Думаю переиграли с безопасностью для входа в WEB-версию, двухфакторная аутентификация отключена, а два раза запрашивает номер телефона и пароль, зачем? В мобильном приложении вход только по SMS, а почему нельзя использовать пароль?
В общем нет единообразие, чтобы пароль/SMS можно было использовать в любой версии.

Останнє редагування:
Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 12 mini
Я взагалі не розумію зміст двофакторної аутентифікації, якщо пароль можна скинути по смс.
Абсолютно верное замечание. А еще не вижу смысла сбрасывать вход по паролю после пары месяцев незахода

Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 12 mini
Если нет доступа к телефону, то двухфакторная аутентификация не позволит войти в мкс - нет же доступа к смскам телефона!

• Like
Реакції: drmz
Зверху