Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Я так зрозумів вони той білінг будуть налаштовувати ще довго, а ви абоненти терпіть і дальше. 5 день в мкс навіть по послугах не замічаю ніяких змін, як залишився бардак так і дальше все показує. Особливо кого тариф з шейпом, зробили хоть лічильник десь скільки ще до обмеження, та яке по 112 написали знайомому internet bezlim і
Как можно быть такими наивными? По прошествие 2,5лет опытов над предоплатой :unsure: , которые(опыты) не то чтобы закончились, а продолжились с новой силой.

Преудпреждал же, https://red-forum.com/threads/Новини-Київстар.7667/post-1876800
не спешите, это надолго.
Post automatically merged:

По першому пункту маячня.
По всем пункта маячня и уже не один год.
КиСта это шляпа as-is: при должном уровне стоицизма можно пользоваться. Если подгорает, надо брать пантенол для задницы.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
У мене контракт + предоплата, на контракті: 'Smart' а на предоплаті: 'Київстар Домашній 4G'

За весь час міграції лише сьогодні вночі в 00:00 пропав інтернет на мобільному, скинув APN і все запрацювало знову.

А відносно всяких акцій/пропозицій для халявщиків, то останній місяць (через щасливий день) інтернет навіть у будні дні нереально просідав, так що навіть сайти могли не грузитись. Тепер же все наче стабілізувалось, подивлюсь що буде в неділю ввечері (найбільш завантажений час для мережі) якщо все виправиться то міграція для платних клієнтів однозначно буде в плюс, тому що якісь послуг виросте.

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
якщо все виправиться то міграція для платних клієнтів однозначно буде в плюс, тому що якісь послуг виросте.
Bebobi, Аминь. Увидим. Активных меньше станет. Вот контракт жёстко. Раньше контракт главнее. Теперь все мы равны.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Поставив нову версію 3.77.1. Проблему з анімацією не вирішили. Повернувся на 3.68.3.
Додав, як працює анімація на v. 3.68.3 і чого не має в нових версіях. Видно, коли потягнути знизу і зверху.

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Корпі теж все зламали.
Тепер (як було колись декілька років тому) дивитись може тільки координатор в веб версії МКС. Для всіх інших - в додаток.
Пішов в додаток аби додати корп номер і, що не дивно, він не додається

Вкладення

• 1664967441607.png
    1664967441607.png
    67.3 КБ · Перегляди: 28
  • 1664967758888.png
    1664967758888.png
    121.3 КБ · Перегляди: 28

Morino

Користувач
Місто
Львів
Корпі теж все зламали.
Тепер (як було колись декілька років тому) дивитись може тільки координатор в веб версії МКС. Для всіх інших - в додаток.
А хоть на корпі пакет послуг нормальне відображення, і чи норм нарахували?

Місто
Kyiv
Корпі теж все зламали.
На іншому телефоні, де не було додатка МКС вдалось зайти
Номери в статистиці з ХХ на кінці...

Корпі теж все зламали.
А хоть на корпі пакет послуг нормальне відображення, і чи норм нарахували?
Поки що як і на контракті - якась херня в залищках

Alik iv

Місто
Телефон
Не скажу.
Місто
Харьков
Телефон
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Зашел в новую систему для координаторов и обомлел. Шляпа полная. Первое чего нет это генерации детализации по всей корпорации. Раньше генерировался zip с csv внутри. Теперь детализация по каждому номеру отдельно, если звонок входящий, то показан не номер того кто звонил, а номер по которому сгенерирована детализация. Нет массового управления услугами, массовой смены тарифа.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Проблему з залишками перенесли до 7.10, і сказали самим відслідковувати. Тоді про VoLTE промовчу.

Alik iv

Місто
Телефон
Не скажу.
Проблему з залишками перенесли до 7.10, і сказали самим відслідковувати. Тоді про VoLTE промовчу.
Morino, Про услуги контракта. Когда появятся? Даты есть. Обещали до 6.10. правда год не уточнили. :D

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Чтоб понимать, как зарождается тревожное расстройство личности, надо наблюдать пациентов в сообществах киевстара за месяц до тех.работ и после( в течение неск. месяцев).
Никогда так не делайте с детьми, как киевстар с вами. :alkash:

Останнє редагування:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Чтобы не было таких вот проблем рекомендую логиниться через режим инкогнито.
Кстати, иногда еще помогает поменять провайдера (или включить VPN). То есть залогинились - не можете выйти - меняем IP - отлично выходим.

Зашел в новую систему для координаторов и обомлел. Шляпа полная. Первое чего нет это генерации детализации по всей корпорации. Раньше генерировался zip с csv внутри. Теперь детализация по каждому номеру отдельно, если звонок входящий, то показан не номер того кто звонил, а номер по которому сгенерирована детализация. Нет массового управления услугами, массовой смены тарифа.
Я вообще зайти не могу - чистая страница. Все расширения браузера (edge) отключил.

Останнє редагування:

MaxPower

Местный
Місто
Днепр
Місто
Тернопіль
Телефон
iPhone 12
Підкажіть, будь ласка, чи можна через Мій Київстар чи іншим способом взнати статистику за місяць? Скільки було хвилин вхідних/вихідних дзвінків та скільки потрачено інтернету? Бо я знайшов тільки інформацію по кожному дзвінку і по кожній сесії окремо, а сидіти з калькулятором і рахувати всі дані за місяць щось не хочеться

Місто
Харьков
Телефон
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
По этой ссылке заходишь? У меня что-то пустая серая страница как у Kritik и всё (Firefox и Chrome).
Да, по этой. Сейчас тоже пустая страница. Причём в хроме и фаерфоксе визуал отличается. форматирование плывёт.

Місто
Ружин, Житомирська обл.
Підкажіть, будь ласка, чи можна через Мій Київстар чи іншим способом взнати статистику за місяць? Скільки було хвилин вхідних/вихідних дзвінків та скільки потрачено інтернету? Бо я знайшов тільки інформацію по кожному дзвінку і по кожній сесії окремо, а сидіти з калькулятором і рахувати всі дані за місяць щось не хочеться
На жаль, більш детальної розписки не передбачено. Це слабкість системи Мій Київстар станом на сьогоднішній день. Я брав таку деталізацію за підсумками кожного місяця, завантажував у форматі PDF, але зараз така функція недоступна.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Это слабость биллинга
По-моему, это нежелание делится информацией. По какой причине - хз.
Зашел в новую систему для координаторов и обомлел. Шляпа полная.
Зашел. Там вообще ничего нет. Сказать, что я в шоке - ничего не сказать.

Зверху