Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ви думаєте в київстарі не змогли порахувати, що їм вигідно? :)
Не думаю, але чекаю нових лулзів, коли закриють усі веб версії, половину функціоналу не довезуть у мобільний додаток і абоненти продовжать страждати і жерти кактус)

Theos

Заблокований
Місто
Харків
Телефон
Ulefone Armor 3t
а значить більше юзерів зможе отримати послугу якщо вона буде в телефоні (плюс юзер і так користується послугою в телефоні).
Це ті криворукі дегенерати послуги в телефоні налаштують, які більше року не можуть полагодити реєстрацію номеру на сайті за допомогою КЕП?

Theos

Заблокований
Місто
Харків
Телефон
Ulefone Armor 3t
  • Haha
Реакції: drmz

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Молодцы. Все на смартфоны. Интересно чего так?
Метрики

Theos

Заблокований
Місто
Харків
Телефон
Ulefone Armor 3t
Так віджети були на vista, а це вже застаріла система, та й і веб-інтерфейс більше для плебсу не актуальний - всі ж на телефонах)))))
Не повіриш, на телефонах теж існують віджети ;)
Сарказм, що дуже погано проглядається?

• Like

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
То тільки в мене з 1 жовтня нема жодного сповіщення при поповненні рахунку? І якщо зайти в активності та обрати фільтром "поповнення" - також нема нічого у жовтні, хоча у вересні все чітко показує. СМС із "ваш рахунок поповнено" також не приходять.

Точно знаю, що мало бути два поповнення, на Х та ХХ гривень у різні дні жовтня, але побачити ні у веб, ні в додатку - не вдається.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
То тільки в мене з 1 жовтня нема жодного сповіщення при поповненні рахунку? І якщо зайти в активності та обрати фільтром "поповнення" - також нема нічого у жовтні, хоча у вересні все чітко показує. СМС із "ваш рахунок поповнено" також не приходять.

Точно знаю, що мало бути два поповнення, на Х та ХХ гривень у різні дні жовтня, але побачити ні у веб, ні в додатку - не вдається.
В мене в веб-кабіні є, і в телефон пік-пік прилітає.

• Like

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
drmz, было подключено. Отключил, подождал, проверил статус - отключено, закинул 1 грн - уведомления нет, счет +1.
Повторно подключил, подождал, проверил статус - подключено, закинул 2 грн - уведомления нет, счет +2.
Контракт "смарт".

Скрин из приложения, период захватывает 2 месяца, за октябрь не отображает ничего
Screenshot_20221025-214715.png

• Sad
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Засранці КС почали економити з Kyivstar Community, відключивши його з 1 жовтня. Відключення веб-версії Мій КС це продовження деградації компанії. І це не кінець, вигадають ще інновації... Після націоналізації.

drmz

Місто
Гуляйполе
Засранці КС почали економити з Kyivstar Community, відключивши його з 1 жовтня. Відключення веб-версії Мій КС це продовження деградації компанії. І це не кінець, вигадають ще інновації... Після націоналізації.
Это не экономия, это легализация беспредела.
Все формы доказательного фактажа выпиливаются и потом с чистого листа "я вам нічєго нє должен".

Theos

Заблокований
Місто
Харків
Телефон
Ulefone Armor 3t
МНП в помощь )))) ну или исключительно на входящие. Может, так повлияет. Но здесь нужно давить числом.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...еще хуже, чем нынешний? И шоб старые версии перестали работать? Не, нам кузнец не надо... И скрипач тоже. А вот программисты нормальные КСу не помешают.

drmz

Місто
Гуляйполе
Гудзак, сделают по принципу газгейконтор фирташа: из доступных опций авторизация, уведомление для абонента и оплата, внесение показаний, которые все время теряются. Идеальное приложение.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Между прочим, именно такой функционал у "приложений" немецких операторов - текущий остаток денег, текущий остаток минут и/или мегабайт, крупная кнопка "оплатить" и возможность подключить/отключить платные опции и/или поменять тариф. Куда и что потратилось - "а зачем абоненту это знать? Все равно ничего не вернем, биллинг у нас сертифицированный".

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ну те що у Європі і США із UI/UX усе загалом погано, то відомий факт і я абсолютно не здивований.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Тільки в кінці звітного періоду в Штатах оператор зобов'язаний надіслати паперовий (чи електроний - на вибір абонента) звіт по витратах за місяць, де має бути уся деталізація. А те, що додаток "простуватий" - то їм там більше і не треба.

Зверху