Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
rony, колись була проблема в КС якщо номер підключений до тарифу ВСЕ РАЗОМ то його не можна було додати до МКС "зі звичайними номерами").

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T
Хто знає в чому може бути проблема? Купив новий номер, хочу додати його до свого профілю (там вже 4 номери). Але ніяк не додається. Видає ось таке:

Заходжу за новим номером в МКС - все ок. Знову пробую додати до свого старого профілю - та сама помилка. Як побороти? Оператор сказав, що "такого не повинно бути, у мене все ок працює".
В "старому" профілі номер зареєстрований на паспорт.

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T
Місто
kiev
прикольний глюк в КС по залишку інтернету, коли стало меньше 1ГБ, почало писати залишок 1 ТБ, але списує все вірно

Вкладення

• Screenshot_20251114_135920.jpg
    Screenshot_20251114_135920.jpg
    15.3 КБ · Перегляди: 42

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
rony, та сама проблема, було декілька номерів в додатку, три з них (основний в тому числі) перевів на контракт, потім на одному з них (не основному) заглючило відображення послуг і я на свою голову вирішив його видалити і додати заново. І ось вже кілька місяців не можу додати... І саме цікаве, що номер передплати також не можу додати до цього акаунта. Залишив заявку, довго розглядали, радили звернутись в магазин або чат, звертався в чат - не допомогло. І нарешті написали що все ок і закрили заявку. Але нічого не виправилось, подав знову, чекаю...

• Sad
Реакції: rony
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
На зараз акаунт в МКС вміщює тільки 10 номерів. Колись було 20. Якщо видалити номер при кількості 10+, то назад він вже не додається. Раніше додані номери тримаються. Може в уьому проблема?

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
ось таку смс надіслали щодо проблеми додавання номерів в мкс:
Шановний абоненте! В профіль "Мій Київстар" за номером 380ххх додано 0ууу і по ним відрязняються паспортні дані, рекомендуємо звернутись в магазин Київстар з паспортом змінити дані на ідентичні та повторити спробу додавання. Слава Україні!

у мене дійсно в акаунті два контракті номери, які переходили на контракт різними шляхами (один через форумчанина, другий через мкс). Швидше за все в цьому і проблема. Третій номер, який не можу додати, мігрував або також через форумчанина, або в магазині, точно не пам'ятаю.

Останнє редагування:
Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
відрязняються паспортні дані,
Так, проблема в цьому була у мене. Один з доданих номерів на старому аккаунті - контракт на іншу особу. Видалив його і спокійно додався новий номер, зареєстрований на мене.
Якесь максимально дивне обмеження.
1763498846579.png

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
rony, у мене проблема в тому, що серія паспорта на одному номері написана кирилицею, а на інших латинкою... Можливо, київстару варто було б якось пофіксити це, бо, як на мене, серії паспортів складаються саме з таких літер, які є в обох варіантах написання і така проблема нікуди не зникне...

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
відрязняються паспортні дані,
Так, проблема в цьому була у мене. Один з доданих номерів на старому аккаунті - контракт на іншу особу. Видалив його і спокійно додався новий номер, зареєстрований на мене.
Якесь максимально дивне обмеження.
У мене додано два контрактних номери на різних осіб (мене і матері) і все нормально працює і відображає

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
rony, всі номери вже додані раніше. Видаляти і знову додавати не ризикну :)

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
всі номери вже додані раніше
ось це головне, у мене також працювали всі раніше додані, а потім потрібно було видалити і додати вже не зміг

Видаляти і знову додавати не ризикну :)
як варіант, спробувати на іншому номері (родича, друга, сусіда)

• Like
Реакції: rony
Зверху