Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
Телефон
Siemens ME45
Тривиальный вопрос - к меня уже 2 дня на контрактной версии му-киевстар не открывается детализация звонков. Обещали пофиксить за 10 дней :( У меня одного такие проблемы с му-кс?

AndyRadist

Заблокирован
Місто
Тула
Телефон
Orbitel 863
Они сейчас что-то прикручивают.
Затраты и детализации то работают, то выдают ошибку.
Обнаружил новую фишку - заказ прямого номера.
Интересно, если заказывать второй-третий-четвёртый-пятый прямой номер, за это платить придётся?

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
AndyRadist, взагалі-то, я бачив фішку замовлення прямого ще взимку десь. Пропонувало вибрати регіон спочатку. Далі я не йшов. А глючить система зараз таки дуже немилосердно

Місто
Черкасы
похоже сотрудники КС потели все праздники - уже можно смотреть статистику за апрель

Місто
Київ
Телефон
POCO F3
у меня из 4 номеров на 2х (0678..., 0979...) инфа есть а на двух других (0677.., 0980...) нет. Утром было то же самое.

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
andreff24, судя по скрину абонка, но криво отобразившаяся
(если конечно выше не списана)

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
kapetan, По идее это и есть абонка за "Интернет без границ" за первый день. Только почему оно так отобразилось? и причем здесь IMEI? :feel: "Нипанятна" (с)

ars

Місто
Киев
andreff24, "Интернет без границ" сначала предоставлялся для симок, которые были вставлены в смартфоны КС...
Думаю, ты понял, к чему я клоню.

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
andreff24, "Интернет без границ" сначала предоставлялся для симок, которые были вставлены в смартфоны КС..

Да это я и так знаю...
Просто интересно, почему оно так отразилось? Или мой телефон теперь прописан как Киевстаровский?

ars

Місто
Киев
andreff24, та ну не... Обычный НЕкритический недочёт...Вот и всё...

episode

Экстрасенс
Місто
Киев
Телефон
iPhone 5
может типа вноса IMEI в базу разрешенных для пользования услугой?

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy S24
Сегодня смотрел статистику в МКС и предложило ответить на несколько вопросов для улучшения системы. Что интересно, так это то, что опрос был на djuice.ua

Вкладення

• МКС.png
    МКС.png
    329 КБ · Перегляди: 161
Зверху