AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
Телефон
samsung galaxy s9
allaliu, можна ввійти і під своїм паролем, внизу стрілочка я вже маю пароль .
Не можна зайти і так. Пише: Під час обробки запиту сталась помилка. Повідомлення з описом помилки відправлено в службу підтримки системи "Мій Київстар". Перепрошуємо за незручності і зробимо все можливе, щоб виправити помилку в найближчий час.

Місто
Київ
Телефон
iPhone
Andrey, просто зараз МКС не працює, навіть з введенням пароля по смс.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Вальдемар, працює (по штатному паролю)
Але стало незручно!

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Блин, вот зачем нужно было менять способ авторизации в системе? Теперь отвалилась программа balance by с помощью которой я контролировал расходы всей своей семьи..

Місто
Київ, Україна
Телефон
S25 Ultra, Nothing 3
Теперь отвалилась программа balance by
Не исключено что именно от таких "роботов" и сделали защиту.
Мельком видел инфу, что в Беларуси и на Московии операторы воюют с автопроверяльщиками балланса.
Хотя может и простая дурня от гениальных креативщиков, проедающих зарплату в КС...

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

neandertal

Заблокований
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Mi Max Prime 3/64
Как вам ужасный новый Мой Киевстар? При авторизации первый раз всегда с ошибкой (с любого номера), со второго раза уже входит, но меганеудобно. И шрифт крупнючий как будто мобильная версия. Раньше было лучше.
И раньше был my.kyivstar.ua а теперь сначала account.kyivstar.ua а потом my.kyivstar.ua
Вот это делать кому-то нечего!

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Ну, эти "борцуны" за справедливость лишили возможности вовремя пополнять счет всей семье. Ну чо, правильной дорогой идут, товарисчи..

Місто
Киев
Телефон
Alcatel D920, Huawei U8110

Толку от такой защиты, только неудобство пользователям. А проги и так войдут (AnyBalance во всяком случае) просто нужно будет капчу вручную вводить...

Qwertивый

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
SL45i :)
А проги и так войдут
Не скажи, была хорошая программа для ПК MobileBalance, после предыдущего обновления МайКиевстар так ее заставить работать и не получилось. Я списывался с автором, он помучился и бросил.. Так до теперь программы на ПК для Киевстара нет, а было очень удобно.. :feel:

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
просто нужно будет капчу вручную вводить...
Весь цимес этих программ в том, что они в фоне по заданному интервалу времени обновляют балансы и выводят их на виджеты. Если мне нужно будет капчу постоянно вводить, то я с тем же успехом на сайте могу это делать.

Зверху