LArmstrong
Вояж
- Місто
- Ukraine
Скільки номерів в акаунті?Все на місціЗнову видалили з веб-версії і додатку термін дії номеру![]()
1 номерСкільки номерів в акаунті?
У мене в додатку 2 номера і на обох показує строк на головний та підвязаний до нього. Версія додатку - стейблДивно, в мене показує лише в одному акку де 2 номери. І тільки для головного немера, і лише в мобільному додатку.
А у всі решта, де 1 номер - пише "телефонуйте на 111, щоби змінити налаштування керування номером".
60 номерів на трьох аках, все як і раніше. Версія застосунку 2.4.10Знову видалили з веб-версії і додатку термін дії номеру![]()
Для начала - уточнить, где конкретно пропали (Web, IOS,Android).пропали все подключенные номера-что делать?
в андроид приложенииДля начала - уточнить, где конкретно пропали (Web, IOS,Android).пропали все подключенные номера-что делать?
У меня, в андроид-приложении, всё на месте.
такаж фігня була, допоміг перелогін за основним номеромпропали все подключенные номера-что делать?опять добавлять?
аналогічно на 5 номерах у мене.Після оновлення додатку до версії 2.5.3, зникли тарифи в пропозиціях для переходу.