LArmstrong
Вояж
- Місто
- Ukraine
У меня Самсунги Galaxy S9 и S21, а так же Vivo - проблема одинакова на всех аппаратахв мене працює норм але в мене 13 андроїд самс м32, на 8 андроїд самс а7 2017 теж норм, видно справа в телефоні.
Підтримка відмовила в активації послуги, через відсутність такої пропозиції за номером. Навіть після наданих скріншотів з іншим глюком в застосунку, не визнали свій "косяк". Використаю 450 грн. які шахрайським способом виманили в мене і далі буду лише на вхідних дзвінках тримати, як було раніше. Добре, що є ще номер лайф з "Інтернет без меж" за 44 грн.Вчора застосунок запропонував РБА за 450 грн. Поповнив рахунок, але акція не підключилась і в застосунку зникла. Оператор підтвердив, що такої акції за моїм номером немає. Коли почав розбиратись, з'ясував, що застосунок частково відображає інформацію з іншого номера, який підключено в застосунку. Ввечері вчора ситуація повторилась - частина балансів була моя, а частина з іншого номера. Будьте обережні, перевіряйте кілька разів, чи пропозиція ваша чи іншого номера! Написав в підтримку, чекаю відповіді.
можно ж вывести.Використаю 450 грн.
Да, это рабочий вариант. На двух аппаратах решилась проблема.Выход: очистка данных/кэша либо "Оптимизация системы" (оно же "Обслуживание устройства"). Тогда снова 1-2 раза нормально прогрузится))
з комісією...можно ж вывести.Використаю 450 грн.
так, але ж це краще ніж витратіти ці кошти на непотрибні послугиз комісією...можно ж вывести.
можна: Більше.... Деталі профілю.Де в додатку можна подивитися дату дії номеру?
цього пункту немає, прибрали через низький попитА де в новому додатку подивитись історію зміни тарифів ?
У меня тоже тупит приложение - довольно сильно и от 4g и от wifi - раздражает, причем на всех телефонах и iphone 13 pro max,12 и на androide 13 на samsung s20 fe. И на 7 android на a5 2016У меня Самсунги Galaxy S9 и S21, а так же Vivo - проблема одинакова на всех аппаратахв мене працює норм але в мене 13 андроїд самс м32, на 8 андроїд самс а7 2017 теж норм, видно справа в телефоні.
Зайти на номер що потрібно видалити. Натиснути Більше..... деталі профілю... видалити номерПодскажите, пожалуйста как в приложении водафона удалить второй (добавленный) номер.
Спасибо.Зайти на номер що потрібно видалити. Натиснути Більше..... деталі профілю... видалити номерПодскажите, пожалуйста как в приложении водафона удалить второй (добавленный) номер.
Со вчерашнего дня пользуюсь, информация загружается быстро.4.0.4 з'явилась.
Розробники пишуть, що баг з довгим завантаженням пофіксили.