LArmstrong
Вояж
- Місто
- Ukraine
Разве что во внутреннем счётчике телефона. Правда, они могут немного не совпадать с тарификацией у оператораДесь можна подивитись обʼєм використаних даних застосунків, які не тарифікуються?
У меня счётчик показывает 25 Гб. Оператор говорит 31 Гб.
Кожна інтернет-сесія заокруглюється до найбільшого значення цілих мегабайтів. Ось і виходить неспівпадіння.Сказали много маленьких интернет сессии.
Жаль, я думал есть юссд-запрос. Или где-то в МФ спрятано глубоко, но можна добраться. Вообщем, понятно.Разве что во внутреннем счётчике телефона. Правда, они могут немного не совпадать с тарификацией у оператораДесь можна подивитись обʼєм використаних даних застосунків, які не тарифікуються?
Сейчас ещё раз попробовал через приложение-сбой(Вчора ввечері теж не працювало. Поповнив через додаток банку.Сегодня с 12 дня не идёт оплата в моем кабинете Gpay,это у меня так или лагает система?
Выдаёт ошибку системы и попробуйте позже.
У меня получилось только тогда, когда вручную ввел все данные о карточкеСейчас ещё раз попробовал через приложение-сбой(Вчора ввечері теж не працювало. Поповнив через додаток банку.Сегодня с 12 дня не идёт оплата в моем кабинете Gpay,это у меня так или лагает система?
МВФMVF чи банку?Сейчас ещё раз попробовал через приложение-сбой(Вчора ввечері теж не працювало. Поповнив через додаток банку.Сегодня с 12 дня не идёт оплата в моем кабинете Gpay,это у меня так или лагает система?
Або слідкувати за SMS, які надходять на номер, або інсталювати застосунок і там перевіряти пропозиції.якщо я не встановлюю додаток, то ніяких спецпропозицій My Vodafone я не отримую. вірно?
Смс не завжди приходять на всі пропозиції, застосунок то гарантія, що ти не проворониш пропозицію.Або слідкувати за SMS, які надходять на номер, або інсталювати застосунок і там перевіряти пропозиції.якщо я не встановлюю додаток, то ніяких спецпропозицій My Vodafone я не отримую. вірно?