LArmstrong
Вояж
- Місто
- Ukraine
И, скорее всего, регистрация доступна только для тех, у кого есть ID-карта...
На практиці це перевірено вже? Бо минулого року, коли дозволили контракт оформлювати на закордонний паспорт, то реєстрація номера передплати можливо було виключно на внутрішній паспорт. На сайті у FAQ поки стара інформація, що реєстрація можлива через Дія тільки за ID-карткою.Або закордониий паспорт в Дії
ТакНа практиці це перевірено вже? Бо минулого року, коли дозволили контракт оформлювати на закордонний паспорт, то реєстрація номера передплати можливо було виключно на внутрішній паспорт. На сайті у FAQ поки стара інформація, що реєстрація можлива через Дія тільки за ID-карткою.Або закордониий паспорт в Дії
Потрібна Beta (7) версії 4.0.10.bogdan_d, В каком разделе? Я не вижу?
Зареєструвати можна тільки основний номер, під яким заходите у застосунок. По доданим номерам такої можливості немає.bogdan_d, Спасибо. Значит у меня глюк. У меня нету. Ладно. Всё равно нет id карты.
bogdan_d, Не глюк уловил. После переустановки. Есть такой раздел.Зареєструвати можна тільки основний номер, під яким заходите у застосунок. По доданим номерам такої можливості немає.bogdan_d, Спасибо. Значит у меня глюк. У меня нету. Ладно. Всё равно нет id карты.
Ні і відповідно це тільки для передплати.
Можливо, у вас один із цих кейсів.
Авторизация в приложении Дія не через NFC случайно?через загран? У меня приложение не получает подтверждение от Дия
У меня получилосьУ кого-то получилось зарегистрировать через загран?
Был я сегодня в магазине Vodafone. Хотел я перерегистрировать свой номер с паспорта гражданина Украины в форме книжечки на паспорт гражданина Украины для выезда за границу (загранпаспорт), который в Дія. Звонил сотрудник магазина двум коллегам и они ему чётко заявляли, что зарегистрировать на загран нельзя. Даже, если я номер обезличу, то всё равно в магазине можно зарегистрировать только на внутренний паспорт (паспорт гражданина Украины в форме книжечки или ID-карты). Снятие регистрации быстро не делается, 1-3 дня...Або закордониий паспорт в Дії
И, скорее всего, регистрация доступна только для тех, у кого есть ID-карта...
Цікава ситуація з неможливістю видалити додаткові номери в особистому кабінеті. Писав в сусідній темі:
- перше повідомлення,
- друге повідомлення.
Як з'ясувалося, легко додаються нові номери, а видалити жоден не можу.
Звернувся до котиків, вони теж безсилі, також не можуть видалити. Розводять руками, кажуть николи такого не бачили. Передали проблему технарям, та просили звернутися знову через кілька днів.
Ніхто з таким не стикався?
Сьогодні зайшов у додаток, та не знайшов невидаляємі номери. За три тижні виправили. Технарі працюють.Стикався, але на Київстарі: після 8 місяців перенесення розгляду заявки таки виправили. Принаймні, видалений номер домашнього інтернету і перенесений в іншу мережу номер припинили відображатися в додатку та веб-версії Мій Київстар. Тож навіть не знаю, що казати: сподівайтеся на краще.Ніхто з таким не стикався?
В витратах, але там за квітень і травень можна глянути. Тоді тільки в ЦОА.