LArmstrong
Вояж
- Місто
- Ukraine
Воно в шоці від дзвінків і змін буде з 1 березняУ мене зараз так само.
Це сьогодні в ударі "сертифікаційне" обладнання![]()
ця хрінь і сьогодні продовжується, що коти кажуть? а через юссд тоже не хоче підключати, додрочили так додрочили.Від ранку намагаюся підключити День без Турбот.Якщо так, то оператор такою інформацією збиває з пантелику.як обично перемудрували
Але у відповідь самі турботи...
Переглянути вкладення 72969
Тицяю підключити, вискакує ця плашка
Вчера в 21.00 я заказывал, еще все работалоУ мене зараз так само.
Це сьогодні в ударі "сертифіковане" обладнання![]()
Наверняка связано с законодательным требованием по определению лимитов на инет в роуминге.Мой Водафон-Больше-Детали профиля.
Что там за "Лимиты" такие появиись? Раньше не было.
Лимиты чего?
Де ви таке знаходите в тому профілі?? Нема в мене там такого.Мой Водафон-Больше-Детали профиля.
Лимиты чего?
На головній сторінці в правому нижньому кутку натискаєте вкладку Більше, потім Деталі профілю.Де ви таке знаходите в тому профілі?? Нема в мене там такого.Мой Водафон-Больше-Детали профиля.
Лимиты чего?
Та знаю я що жимати, нема там такого, є до коли дійсний і реєстрація ну і коли активовано номер.На головній сторінці в правому нижньому кутку натискаєте вкладку Більше, потім Деталі профілю.Де ви таке знаходите в тому профілі?? Нема в мене там такого.
У додатку My Vodafone розділ «Ліміт 0.00 грн» означає, що на вашому номері не встановлено додаткового кредитного ліміту на послуги понад ваш основний тарифний план.Мой Водафон-Больше-Детали профиля.
Лимиты чего?
Она есть и в предоплате. У меня на turbo есть, только по нолямТак ті в кого така хрєнь чого мовчать що вони повсідались на контракти і мутять людям голови.
Обнови приложение.Нема в мене ніяких лімітів.
Нове воно в мене не затримується довго на телефоні, я його знову викинув.Обнови приложение.Нема в мене ніяких лімітів.