LArmstrong
Вояж
- Місто
- Ukraine
Через домашній інтернет (оптика, але не від Водафону) не працювало. А через мобільний працювало. Як не дивно.Приложение МойВФ продолжает глючить .
Началось вчера под вечер.
Не знаю, сколько максимально.Скільки можна додати номерів в застосунку my vodafone?
10-15Доброго вечора! Скільки можна додати номерів в застосунку my vodafone?
Ви можете додавати до 20 номерів у застосунку Му Vodafone.Доброго вечора! Скільки можна додати номерів в застосунку my vodafone?
Таким чином, ви добровільно Водафону засвітете усю грядку поличкових сімок, яка контролюється однією людиною, а отже ніяких пропозицій не буде на жоден номерВи можете додавати до 20 номерів у застосунку Му Vodafone.Доброго вечора! Скільки можна додати номерів в застосунку my vodafone?
Це не впливає на прихід плюшок.Таким чином, ви добровільно Водафону засвітете усю грядку поличкових сімок, яка контролюється однією людиною, а отже ніяких пропозицій не буде на жоден номер
Ты как теоретик это написал?ніяких пропозицій не буде на жоден номер
Тыкай себе в глаз, практикТы как теоретик это написал?ніяких пропозицій не буде на жоден номер
Я, как практик, тебя опровергну:
Знайшов чим хвалитися, 80-100 грн місяць. Нормально це 25-30. Або як в мене РБО.опровергну
А где ты увидел, что я "хвастаюсь"!?Знайшов чим хвалитися
Пришлось его переубеждать "личным примером".Водафону засвітете усю грядку поличкових сімок, яка контролюється однією людиною, а отже ніяких пропозицій не буде на жоден номер
Ой, дорого шо-то ты загнул )Нормально це 25-30
Да, можно.Можно ли сейчас войти через puk код если не приходит смс?
Каким образом? Там только поле для ввода номераДа, можно.Можно ли сейчас войти через puk код если не приходит смс?
Вводите номерКаким образом?
Спасибо а если номер заблокирован и такое окно не открывается?Вводите номерКаким образом?
По какой причине блокировка?если номер заблокирован и такое окно не открывается
"Ваш номер заблоковано, зателефонуйте за номером 111 або 0800400111."По какой причине блокировка?
А что открывается после ввода номера?