StrikerX, поясни, навіщо такого дракона робити? Чому просто не живити холодос з більшої станції?
Блін, дивіться. Така ситуація, яка була у мене - 1.5 доби без світла.
1. Якщо звичайні графіки відключення по 5-7 годин, то за замовчуванням використовую Bluetti на холодильник, світло, інет. Заряджаю станцію тільки вночі.
2. Потім чогось не дали світло по графіку, ніхто ще не знав чому.
3. Пізніше з'явилася інформація, що виникла аварійна ситуація в 9 будинках. Написали, що до ночі можливо зроблять.
4. Настала нічь, світло так і не з'явилося. Станція за цілий день вже добре підсіла.
5. Наступного дня вже включали холодильник з іншої станції (окрема на мікрохвильову і чайник, теж заряджається тільки вночі), бо там було 70% заряду, а на цій десь 30% залишилося, з неї вже включали далі тільки світло і інтернет.
6. За наступні півдня вже друга станція була десь 30 чи 40%, бо мікрохвильова + холодильник.
Висновок: якщо б на той момент була б ще ця EcoFlow, то я б наступного дня включив би холодильник не з іншої станції, де було 70%, а спочатку з Bluetti запустив, і потім до неї підключив би EcoFlow, тоді б холодильник працював би далі байпасом від EcoFlow (замість мережі). За кілька годин наморозився б холодильник і трохи б підзарядилась Bluetti в режимі зарядки 270 Вт. Як тільки-но холодильник виключиться, то можна відключати EcoFlow від Bluetti і не витрачати енергію на зайве перетворення енергії з одної станції на іншу. Пізніше, якщо світла досі немає, то можна повторити до тих пір поки є достатньо заряду в EcoFlow. Якось так. Більш доступно я вже не знаю як розповісти.