Система РЖ/ПЖ (резервого/постійного живлення) для дому

Місто
Дніпро
Так тоді слабка надірветься від пускового струму холодоса
Немає там пускового, пусковий бере на себе потужна станція. Як ви читаєте.
Чого це вона потiм пiсля запуску знову мае взяти на себе пусковий струм , коли вона зарядилась й перейшла в байпас ? Еслi шо, то там мова про старий холодос
Про потім після запуску взагалі хтось казав щось? Тут сценарій такий - запускається з потужної станції холодос, потім підключається слабка станція з великий акумом і вже далі все працює через байпас зі слабкої. Далі холодильник наморозився (в мене зазвичай 2 години працює, потім десь так же відпочиває), відключається слабка станція і на потужній висить тільки світло і інтернет. Через 2-3 години можна повторити алгоритм, якщо це вдень. І знову ж, це сценарій на випадок блекауту доба і більше. Для мене такий варіант краще, ніж ліпити окремо акум, комутувати це все, і зарядку докупляти ще до нього.
Паук, Ну так можно щоб меньшпотужна заряджала постійним струмом, тоді більш потужна буде працюватия як інвертор.
Ні, в EcoFlow DELTA Lite немає нічого, крім двух розеток 230 В. Але це також як варіант, якщо в слабкій станції є такий вихід.

Місто
Нетiшин
Телефон
Mi 9T
Так тоді слабка надірветься від пускового струму холодоса
Немає там пускового, пусковий бере на себе потужна станція. Як ви читаєте.
Чого це вона потiм пiсля запуску знову мае взяти на себе пусковий струм , коли вона зарядилась й перейшла в байпас ? Еслi шо, то там мова про старий холодос
Про потім після запуску взагалі хтось казав щось? Тут сценарій такий - запускається з потужної станції холодос, потім підключається слабка станція з великий акумом і вже далі все працює через байпас зі слабкої. Далі холодильник наморозився (в мене зазвичай 2 години працює, потім десь так же відпочиває), відключається слабка станція і на потужній висить тільки світло і інтернет. Через 2-3 години можна повторити алгоритм, якщо це вдень. І знову ж, це сценарій на випадок блекауту доба і більше. Для мене такий варіант краще, ніж ліпити окремо акум, комутувати це все, і зарядку докупляти ще до нього.
Цiкаво як цей сценарiй виглядить на практицi . Пiсля того як пропало свiтло , бiльше двух годин нiкуди не можна включати холодильник ? Чи ми знову щось не так читаемо ? )))

Місто
Дніпро
Цiкаво як цей сценарiй виглядить на практицi . Пiсля того як пропало свiтло , бiльше двух годин нiкуди не можна включати холодильник ? Чи ми знову щось не так читаемо ? )))
Я взагалі не розумію як ви читаєте. Вам пан mongol все чудово розписав. Я вам розписав. А так, кому треба, той уже зрозумів. У вас взагалі інша система без цих танців, тому воно вам і не дуже то й потрібно. Холодильник можна включати одразу)

Місто
Нетiшин
Телефон
Mi 9T
Я взагалі не розумію як ви читаєте. Вам пан mongol все чудово розписав. Я вам розписав. А так, кому треба, той уже зрозумів. У вас взагалі інша система без цих танців, тому воно вам і не дуже то й потрібно. Холодильник можна включати одразу)
У мене свiтло е завжди , тому я не розумiю . Як можна включати вашу двойну систему зразу . Вдруг холодильник уже нахолоджений державним свiтлом, ще трохи i включиться через 5-15-20 хвилин . А може через час-пiвтора ? До того ж з урахуванням температури i масси продуктiв , час може мiнятись в сто разiв... Або ще варiант , майже наморожено державним свiтлом , ви включили й почули запуск компрессора , через пять хвилин доморозить , а через 15 хвилин новi продукти спалять слабшу зарядну станцiю

Останнє редагування:
Місто
Дніпро
StrikerX, поясни, навіщо такого дракона робити? Чому просто не живити холодос з більшої станції?
Блін, дивіться. Така ситуація, яка була у мене - 1.5 доби без світла.
1. Якщо звичайні графіки відключення по 5-7 годин, то за замовчуванням використовую Bluetti на холодильник, світло, інет. Заряджаю станцію тільки вночі.
2. Потім чогось не дали світло по графіку, ніхто ще не знав чому.
3. Пізніше з'явилася інформація, що виникла аварійна ситуація в 9 будинках. Написали, що до ночі можливо зроблять.
4. Настала нічь, світло так і не з'явилося. Станція за цілий день вже добре підсіла.
5. Наступного дня вже включали холодильник з іншої станції (окрема на мікрохвильову і чайник, теж заряджається тільки вночі), бо там було 70% заряду, а на цій десь 30% залишилося, з неї вже включали далі тільки світло і інтернет.
6. За наступні півдня вже друга станція була десь 30 чи 40%, бо мікрохвильова + холодильник.
Висновок: якщо б на той момент була б ще ця EcoFlow, то я б наступного дня включив би холодильник не з іншої станції, де було 70%, а спочатку з Bluetti запустив, і потім до неї підключив би EcoFlow, тоді б холодильник працював би далі байпасом від EcoFlow (замість мережі). За кілька годин наморозився б холодильник і трохи б підзарядилась Bluetti в режимі зарядки 270 Вт. Як тільки-но холодильник виключиться, то можна відключати EcoFlow від Bluetti і не витрачати енергію на зайве перетворення енергії з одної станції на іншу. Пізніше, якщо світла досі немає, то можна повторити до тих пір поки є достатньо заряду в EcoFlow. Якось так. Більш доступно я вже не знаю як розповісти.

Останнє редагування:
Місто
Дніпро
Ого, у нього стільки станцій.
2 штуки - це небагато. Було 3, але продав Anker 535 після подорожчання (за 14.3к, купував 2 роки тому за 16к) і відбив майже 2/3 ціни AC180P (брав за 23.5к напочатку вересня, ще й 700 грн кешбеку чистими, вийшло за 22.8к).
До речі, у брата ALLPOWERS R1500 LITE 1056 Вт*год недавно приїхала, задоволений. Це також друга, перша також ALLPOWERS кіловатна, тільки старіша модель.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
StrikerX, щось все одно заплутано з перемиканнями і зарядом станції від станції, що призводить до втрат...
Основна фішка цих "танців з бубном" в тому, щоб запускати холодильник від сильнішої станції, в якій мало заряду, а далі він працює від слабшої станції, яка не може його запустити, але тримати його роботу може і в ній більше заряду. Правильно зрозумів?

Місто
Дніпро
StrikerX, щось все одно заплутано з перемиканнями і зарядом станції від станції, що призводить до втрат...
Основна фішка цих "танців з бубном" в тому, щоб запускати холодильник від сильнішої станції, в якій мало заряду, а далі він працює від слабшої станції, яка не може його запустити, але тримати його роботу може і в ній більше заряду. Правильно зрозумів?
При звичайних відключеннях і без них станція (ще чекаю, коли приїде) буде працювати на комп. В аварійному режимі при довгому відключенні - на холодильник. Так як вона сама навряд чи його запустить, то тільки так. Ви все правильно зрозуміли.

Місто
Дніпро
Місто
Дніпро
omni, дивився вчора. Тому треба інколи тримати в мережі після досягнення 100% заряду ще деякий час для балансування. І, для довідки, Fossibot - це китайське лайно.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
Місто
Нетiшин
Телефон
Mi 9T
Я "квартирний", тому монтувати панелі ніде. Але, цікаво спостерігати за бесідою.
Cheburator виходить з того, що надрочити "кристали" на Алі - це безкоштовно, його час на ремонт інверторів і спарювання LiOn і LiFePO4 це також безкоштовно. Тому це як розмова сліпого з глухим. Хтось цінує свій час і естетику виконання і зручність, а хтось не вміє інакше монетизувати свій час.
Судячи з останнiх дописiв, я б сказав бы, - Багато хто помилково надiявся що цiнуе свiй час , естетику виконання i зручнiсть . Панове , шкода що вам доводиться городити голками , шпильками i всякими нитками ... Дуже радий що все ж таки розвиваеться технiчна творчiсть )

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Дніпро
автор відео так не вважає)
аргументи будуть?
Як мінімум, чим вам дане відео не аргумент? В мене ні Anker, ні Bluetti не мають таких проблем з розбалансом, як у даному відео у Fossibot. Та навіть по дотичним ознакам, таким як гарантія всього рік (той же ALLPOWERS дає 5), уже зрозуміло, що надійність такого пристрою не дуже.
Переклади людською мовою.
皆さん、針やピン、あらゆる種類の糸をいじらなければならないのは残念です...

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Fossibot - це китайське лайно.
а що не китайське лайно?
Post automatically merged:

В мене ні Anker, ні Bluetti не мають таких проблем з розбалансом, як у даному відео у Fossibot.

спеціально дав посилання у відео де кажуть про bluetti з проблемою балансировки.

Зверху