Яка там батарея? Наскільки реально замінити?
18650Яка там батарея? Наскільки реально замінити?
TP-Link WR841N та Foxgate ONU G2001R до повного розряду ДБЖ пропрацювали 10 годин 15 хвилин.
Если на 2-3 часа вырубили свет то норм, а что делать если света нету сутки и более? лично для меня такой вариант не приемлем, мой провайдер спокойно раздает интернет по оптике без света 2-3дня, вот на это время я и ориентируюсьВважаю для себе ці результати більш ніж гарними.
18650 li ion якщо вірити китайцям які вкладають универсальну інструкцію до таких девайсів, то є варіанти і на літійзалізофосфаті, замінити більш ніж реально, є відповідні відео на youtube. сам користуюсь такими девайсами, виручають в селі і зараз.Яка там батарея? Наскільки реально замінити?
А якщо не буде місяць чи рік?TP-Link WR841N та Foxgate ONU G2001R до повного розряду ДБЖ пропрацювали 10 годин 15 хвилин.Если на 2-3 часа вырубили свет то норм, а что делать если света нету сутки и более? лично для меня такой вариант не приемлем, мой провайдер спокойно раздает интернет по оптике без света 2-3дня, вот на это время я и ориентируюсьВважаю для себе ці результати більш ніж гарними.
Значит будем подключать резервный акб 60Ампер, скооперируюсь с соседом и проброшу переноску от его бензогенератора 220вольт (заплачу денег чтоб позаряжать все свои акб) в тот момент когда он у него работает и я буду немного забирать электричества, как то такА якщо не буде місяць чи рік?
Так провайдер тільки 2-3 доби тримає))Значит будем подключать резервный акб 60Ампер, скооперируюсь с соседом и проброшу переноску от его бензогенератора 220вольт (заплачу денег чтоб позаряжать все свои акб) в тот момент когда он у него работает и я буду немного забирать электричества, как то такА якщо не буде місяць чи рік?
Да это на аккумуляторах, но другие варианты запитки я думаю что у него также естьТак провайдер тільки 2-3 доби тримає))
Ти ж коли цитуєш, то хоча б читай, що процитував. 10 годин, про які кажу я, це значно більше, ніж "если на 2-3 часа вырубили свет". Десяти годин більш ніж достатньо для 99% всіх відключень, що були за ці 2 роки. Для відключень на "2-3 доби", як ти кажеш, все рівно знадобиться додаткове живлення для ноутбуків, телефонів і т.д. від якого запросто можна заживлювати і роутер.TP-Link WR841N та Foxgate ONU G2001R до повного розряду ДБЖ пропрацювали 10 годин 15 хвилин.Если на 2-3 часа вырубили свет то норм, а что делать если света нету сутки и более? лично для меня такой вариант не приемлем, мой провайдер спокойно раздает интернет по оптике без света 2-3дня, вот на это время я и ориентируюсьВважаю для себе ці результати більш ніж гарними.
просто смешноДесяти годин більш ніж достатньо для 99% всіх відключень, що були за ці 2 роки
Да, вот с тогож акб который будет держать инет и зарядишь смартфонДля відключень на "2-3 доби", як ти кажеш, все рівно знадобиться додаткове живлення для ноутбуків, телефонів і т.д.
Не не дополнительно ничего не нужно, у нормальных оно сразу продумывается по человечески, на минимум 2-3суток, а в реалии это будет 5-7сутокдодаткове живлення для ноутбуків, телефонів і т.д. від якого запросто можна заживлювати і роутер.
У кожного своє розуміння "нормального". Якщо на 2..3 доби буває раз на рік навіть під час найбільшого блекаута, то я вважаю нормальним підкинути резервну блюеті, щоб заживити і зарядити більш лайтові пристрої резервування. В камʼяних джунглях багатоповерхівок при таких відключеннях все одно робити нема чого, краще десь в селі пересидіти.у нормальных оно сразу продумывается по человечески,
Чому смішно? В нас за 2 роки відключень довше, ніж 10 годин було всього 2 рази.просто смешно
Ну розповідай вже, "нормальний", як там в тебе все влаштовано.Не не дополнительно ничего не нужно, у нормальных оно сразу продумывается по человечески, на минимум 2-3суток, а в реалии это будет 5-7суток
Та що там розповідати, акуми ферум за всі гроші, інвертор за всі гроші - але не всім то треба.як там в тебе все влаштовано.
Ключевое слово у Вас, а у нас была жопа мама не горюй, и плановые отключения я в счет не беруВ нас за 2 роки відключень довше, ніж 10 годин було всього 2 рази.
Ех если бы, я б был бы очень рад, та даже на 60 Ампер 12Вольт это было б сказкой инвертор себе оставьте мне он не нуженакуми ферум за всі гроші,інвертор за всі гроші
Угу. В тебе ж власний будинок, і твердопаливний котел, і місця під величезні батареї є куди поставити. Ну й халявне пальне для котла. І обов'язково має бути +28 градусів в будинку.просто смешно
Не сприймай на себе, то я розповів, як у нормальних в приватному будинку все автоматично влаштовано (хтось і квартиру так заживлює).Ех если бы, я б был бы очень рад, та даже на 60 Ампер 12Вольт это было б сказкой инвертор себе оставьте мне он не нужен
у нормальных оно сразу продумывается по человечески, на минимум 2-3суток
Ааааа, то ти мав на увазі, що твоя система забезпечує роутер + телефон електрикою на 2-3 доби? Вибач, я думав, ти про справжню енергонезалежність, як у дійсно "нормальних". Питань більше не маю.я б был бы очень рад, та даже на 60 Ампер 12Вольт это было б сказкой
А в чем проблема то, сотня полторы баксов нет?Ех если бы, я б был бы очень рад, та даже на 60 Ампер 12Вольт это было б сказкой инвертор себе оставьте мне он не нужен
Не сміши мої тапки що ти купиш за 150 баксів, лайносвинець, котрий через рік викинеш.А в чем проблема то, сотня полторы баксов нет?Ех если бы, я б был бы очень рад, та даже на 60 Ампер 12Вольт это было б сказкой инвертор себе оставьте мне он не нужен
Когда электроэнергия подорожает - можно LiFePO4 заряжать ночью, а разряжать днём - будет выгода.Та що там розповідати, акуми ферум за всі гроші, інвертор за всі гроші - але не всім то треба.як там в тебе все влаштовано.