По напрузі важливо не "завалитись" нище 2,0В (БМС-ки відрубують розряд при 2,5В) та не перевищити 3,65В. Це - захист комірок акумулятора. В цих межах важлива не напруга комірок, а кількість енергії в них. Треба міряти залиту-злиту потужність (китайська розумна розетка Вам на допомогу). Комірки розряджаються та заряджаються не однаково. Це природньо. На мій погляд, все гаразд із Вашими комірками. Заряджайте їх ЗП із напругою холостого ходу 3, 47В на комірку і буде Вам щастя.Бачу, деякі комірки 2,7v
Це – не про здоров’я комірок, а про час заряджання та заявлену потужність. Я ж писав вище, що або тривалість життя акумулятора або максимальна потужність та зменшений час заряджання.
Не знаю как зарядная, но у меня обычный инвертор с правильной синусоидой прекрасно работает с котлом. Слышал что и экофлоу тоже имеет правильную синусоиду. Т.е проблем не должно быть.Чи є якісь готові рішення - як підключити зарядну станцію (типу Екофлоу і т.п.) без нуля до газового котла? Цікавить готове рішення без колхозинга типу "вилки суіцидника" і подібного.
Проблема не в синусоїді - вона якраз ок. Проблема в тому, що станція не видає фазу і нуль, а лише фазу. А котли чутливі до цього діла і після увімкненні полум'я через хвилину воно гасне і видає помилку.Не знаю как зарядная, но у меня обычный инвертор с правильной синусоидой прекрасно работает с котлом. Слышал что и экофлоу тоже имеет правильную синусоиду. Т.е проблем не должно быть.
Там проблеми не в синусоїді, а в тому, що в екофлоу немає нуля, тільки фаза. А котлу потрібен нуль. Принаймні щось таке писали в оглядах і поясненнях. Ну і з рецептів там було в обраній розетці обрізати фазу(щоб точно не вставити не так вилку і зробити "горинича" з вилок на подовжувачі де фазу буде брати з екофлоу, а нуль з землею з розетки.Не знаю как зарядная, но у меня обычный инвертор с правильной синусоидой прекрасно работает с котлом. Слышал что и экофлоу тоже имеет правильную синусоиду. Т.е проблем не должно быть.
От якраз і цікаво чи є якісь готові рішення без колхозу, щоб не натворити справ.Ну і з рецептів там було в обраній розетці обрізати фазу(щоб точно не вставити не так вилку і зробити "горинича" з вилок на подовжувачі де фазу буде брати з екофлоу, а нуль з землею з розетки.
Возможно. Да я слышал что есть котлы с каким то особым способом розжига. Но у меня 15-летний Юнкерс работает без проблем. Или же др вариант -инвертор выдает фазу и ноль. Я не пробовал, ибо у меня все работает и поэтому все устраиваетПроблема не в синусоїді - вона якраз ок. Проблема в тому, що станція не видає фазу і нуль, а лише фазу. А котли чутливі до цього діла і після увімкненні полум'я через хвилину воно гасне і видає помилку.
Без ноля до котла не вийде, не кожен котел працює без ноля.Чи є якісь готові рішення - як підключити зарядну станцію (типу Екофлоу і т.п.) без нуля до газового котла? Цікавить готове рішення без колхозинга типу "вилки суіцидника" і подібного.
На днях освіжив пам"ять про дану проблему. На Ютубі кажуть, що котли бувають різними. Одні хочуть, щоб був нуль, а іншим - пофіг. Схоже, що твій Юнкерс відноситься до тієї другої групи.Возможно. Да я слышал что есть котлы с каким то особым способом розжига. Но у меня 15-летний Юнкерс работает без проблем. Или же др вариант -инвертор выдает фазу и ноль. Я не пробовал, ибо у меня все работает и поэтому все устраивает
Готових рішень нема. Ноль треба брати від електромережі, тобто, колхозити "вилку шахіда". Або ще можна не гратись із "вилкою шахіда", а замутити ноль для котла з допомогою резистора - але, все ж, колхозити доведеться. Ось відео про це:От якраз і цікаво чи є якісь готові рішення без колхозу, щоб не натворити справ.
Meanwell NPB 1700 + SBP 001Нагадайте, будь ласка, бувають якісь аналоги Victron Energy SmartShunt?
SmartShunt вміє зберігати статистику заряджання й розряджання батареї для подальшого аналізу (до 45 днів локально через застосунок VictronConnect (Bluetooth) й необмежений термін, якщо під'єднатися до VRM (хмарний сервіс Victron)).
До речі, схоже інвертори Victron єдині, які мають Dynamic Battery Cut-Off Voltage Settings. Або у китайців таке теж буває?
Схоже, це не зовсім те ж саме, що SmartShunt.Meanwell NPB 1700 + SBP 001Нагадайте, будь ласка, бувають якісь аналоги Victron Energy SmartShunt?
SmartShunt вміє зберігати статистику заряджання й розряджання батареї для подальшого аналізу (до 45 днів локально через застосунок VictronConnect (Bluetooth) й необмежений термін, якщо під'єднатися до VRM (хмарний сервіс Victron)).
До речі, схоже інвертори Victron єдині, які мають Dynamic Battery Cut-Off Voltage Settings. Або у китайців таке теж буває?
Вилку плити іншим боком пробував вставити в розетку? Заземлення плити є? Може, при роботі від генератора треба, щоб у плити був і нуль, і земля.Не працює індукційна плита від генератора, без нуля і з нулем видає помилку Е3