Система РЖ/ПЖ (резервого/постійного живлення) для дому

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Та, це я мав на увазі сонячні панелі. Схоже, що без блекаутів, вони (в домашніх умовах) нафіг кому потрібні. Бум пройшов, народ заспокоївся із їх встановленням вдома. Інша справа - великомасштабне комерційне виробництво електроенергії. Там ще є рух.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
сонячні панелі. Схоже, що без блекаутів, вони (в домашніх умовах) нафіг кому потрібні
Помиляєтесь. Знаю мінімум 3 колєги, що мають СЕС вдома, хоча живуть в Львівській оюласті, де ніби зі світлом має бути стабільно. Типова генерація 5-20кВт/год, залежно від розміру групи панелей та споживання будинку. В звичайних умовах це - економія на видатках по електриці з міста, а часом бувають негоди (грози, підтоплення, падіння дерев) коли подача електрики від міста відсутня годинами, чи навіть днями.

В місті, мабуть, якщо це не бізнес, а квартира, то СЕС, певно, було б дорогвато.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
сонячні панелі. Схоже, що без блекаутів, вони (в домашніх умовах) нафіг кому потрібні
Помиляєтесь. Знаю мінімум 3 колєги, що мають СЕС вдома, хоча живуть в Львівській оюласті, де ніби зі світлом має бути стабільно. Типова генерація 5-20кВт/год, залежно від розміру групи панелей та споживання будинку. В звичайних умовах це - економія на видатках по електриці з міста, а часом бувають негоди (грози, підтоплення, падіння дерев) коли подача електрики від міста відсутня годинами, чи навіть днями.

В місті, мабуть, якщо це не бізнес, а квартира, то СЕС, певно, було б дорогвато.
Та я, навіть, не про це. Просто, я підписаний на різних людей, які у свій час давали багато контенту, порад, тощо. А зараз - все затихло, нового контенту майже нема, та й тут ця тема давно не оживає. Бум пройшов. Ті, хто вже мають СЕС, ті й мають їх мовчки, а нових бажаючих цим зайнятись, бачу, в рази стало менеше. Не хочуть люди вкладати гроші в енергонезалежність, коли в розетці й так постійно є електрика.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Тут згідний, крайньої потреби - нема, тому ніхто і не влізає в тему, і контент не генерують, бо ЦА суттєво зменшилася. Але хто завжди був в електро-акумо темі, і досі роблять відоси, просто не під широкий загал.

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13

Та я, навіть, не про це. Просто, я підписаний на різних людей, які у свій час давали багато контенту, порад, тощо. А зараз - все затихло, нового контенту майже нема, та й тут ця тема давно не оживає. Бум пройшов. Ті, хто вже мають СЕС, ті й мають їх мовчки, а нових бажаючих цим зайнятись, бачу, в рази стало менеше. Не хочуть люди вкладати гроші в енергонезалежність, коли в розетці й так постійно є електрика.
Син сусіда сидить на темі. Бачу купив E-tron собі, хоча ще предостанній електричці макс рік. Тому, мабуть, не все так погано у соларщиків.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Син сусіда сидить на темі. Бачу купив E-tron собі, хоча ще предостанній електричці макс рік. Тому, мабуть, не все так погано у соларщиків.
Так я про це й писав: хто вже має, той юзає. А от, щодо масового юзання новими користувачами - велика тиша.

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Так я про це й писав: хто вже має, той юзає. А от, щодо масового юзання новими користувачами - велика тиша.
Я не про те. Він продає солари з установкою, а не юзає іх. Бачу що клієнтів хватає.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Він продає солари з установкою, а не юзає іх. Бачу що клієнтів хватає.
Підтверджую, також багато прикладів (Київська область). У кого є зайві гроші, вкладаються, граються. В SolarMan дивляться, скільки зекономили електроенергії. Заряджають електромобілі "нашару"..))

Зверху