А акум який можна до нього придбати?Якщо бюджетно - то працює відмінно, з ліферним акумом 12V, 100Агlogicpower (ДБЖ+акум)
А акум який можна до нього придбати?Якщо бюджетно - то працює відмінно, з ліферним акумом 12V, 100Агlogicpower (ДБЖ+акум)
І це "бюджетно"?
Можна посилання? Бо щось не можу пригадати подібної пропозиціїТут в "ціна топчик" була пропозиція зарядної станції на кіловат і 1200 Вт*год за 10000 грн. Це, як на мене, більш бюджетно.
холодильника 100w
От з цим 99% будут проблеми.(ДБЖ+акум)
20А струм заряду. Система поповнює 100Аг акум за 5 годин з нуля. Більше струми і швидше - це класні, але вже небюджетні системи типу Деї.Бо бачу тут низький ток заряду
Теж чекаю на посилання, подивимось. Не всі станції повноцінно працюють "нон стоп" в режимі UPS і з котлами, це треба враховувати.пропозиція зарядної станції на кіловат і 1200 Вт*год за 10000 грн. Це, як на мене, більш бюджетно.
Але ти запропонував вище20А струм заряду. Система поповнює 100Аг акум за 5 годин з нуля. Більше струми і швидше - це класні, але вже небюджетні системиБо бачу тут низький ток заряду
Які проблеми, Паук?От з цим 99% будут проблеми.
Ну то й що? Менше - не більше. Головне щоб струм інвертора не був більше за той, на який розрахована батарея.Там струм заряду 90 ампер
А в мене 5-15 амп максимум
Так там трохи далі пишуть, що не виявилось в наявності.Трохи забув/наплутав. Не на 1200 вт*год, на 768. І ціна трошки піднялася.
Ціна — топчик!
Лайнецо за невеликі гроші.. 3гб, 64, проц, екран - чи варто вого того? Навіть у бабусі буде Вайбер гальмувати і роздивлятись на тій роздільній здатності текст...red-forum.com
Купив станцію через мономаркет і вже потестував.Дано скважиний шнековий насос на 0,37кВт з асинхронним двигуном.
...
Наприклад, розглядаю станцію з ємністю 512Вт та піковою потужністю 1200Вт
Segway Lumina 500 ... вихідній потужності 512 Вт·год і 600 Вт змінного струму з піковою потужністю 1200 Вт.
Я тоді перевіряв, товару немає в наявності і кнопка "купити" неактивнаТрохи забув/наплутав. Не на 1200 вт*год, на 768. І ціна трошки піднялася.
Ціна — топчик!
Лайнецо за невеликі гроші.. 3гб, 64, проц, екран - чи варто вого того? Навіть у бабусі буде Вайбер гальмувати і роздивлятись на тій роздільній здатності текст...red-forum.com
А "землю" підключали, чи так, на двох півфазах запускали?Сучасний холодильник стартанув легко і трохи попрацював.
И не должен был. "Плавный пуск" не уменьшает стартовый пик, а лишь растягивает его во времени. Пока насос не получит достаточно мощности, чтобы сдвинуться с места, он будет лишь гудеть и греться.Насос не запрацював ні за яких варіантів, прилад відкладеного пуску не допоміг.
Холодильнику земля для работы не нужна. Только с точки зрения электробезопасности.А "землю" підключали, чи так, на двох півфазах запускали?
Ні, землю не підключавА "землю" підключали, чи так, на двох півфазах запускали?Сучасний холодильник стартанув легко і трохи попрацював.
В різних тематичних відео показували, що без плавного пуску пусковий струм в ~7 разів вищий за номінальний,И не должен был. "Плавный пуск" не уменьшает стартовый пик, а лишь растягивает его во времени. Пока насос не получит достаточно мощности, чтобы сдвинуться с места, он будет лишь гудеть и греться.
Не знаю, что там и как мерили. Может без нагрузки.В різних тематичних відео показували, що без плавного пуску пусковий струм в ~7 разів вищий за номінальний,
а з плавним пуском пусковий струм буде в 3~5 разів вищий за номінальний, хоч і довшим у часі.
R-Drive було активовано?Ні, землю не підключавА "землю" підключали, чи так, на двох півфазах запускали?Сучасний холодильник стартанув легко і трохи попрацював.
Post automatically merged:
В різних тематичних відео показували, що без плавного пуску пусковий струм в ~7 разів вищий за номінальний,И не должен был. "Плавный пуск" не уменьшает стартовый пик, а лишь растягивает его во времени. Пока насос не получит достаточно мощности, чтобы сдвинуться с места, он будет лишь гудеть и греться.
а з плавним пуском пусковий струм буде в 3~5 разів вищий за номінальний, хоч і довшим у часі.
Я очікував, що станція зможе дати до 1200Вт і з плавним пуском станція тоді витягне насос. Але, нажаль, нічого не вийшло, тому що станція швидко уходить у захист. Найбільшу цифру потужності, що я бачив на дісплеї станції ~700Вт (в момент спрацювання захисту)