Система РЖ/ПЖ (резервого/постійного живлення) для дому

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Тут в "ціна топчик" була пропозиція зарядної станції на кіловат і 1200 Вт*год за 10000 грн. Це, як на мене, більш бюджетно.
Можна посилання? Бо щось не можу пригадати подібної пропозиції

Останнє редагування:
Місто
Київ
Є ДБЖ
https://www.itbox.ua/ua/product/Ist...l4Fag3xl2OvF7zQDlIq3DrVbTqmW_pMYaArH5EALw_wcB
Який він може потягнути в амперах АКБ lifepo4?
Бо бачу тут низький ток заряду
Post automatically merged:

І друге питання в ДБЖ logicpower 2 послідовно підключені АКБ 12 в на 7 амп, чи буде працювати батареї lifepo4?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
20А струм заряду. Система поповнює 100Аг акум за 5 годин з нуля. Більше струми і швидше - це класні, але вже небюджетні системи типу Деї.

пропозиція зарядної станції на кіловат і 1200 Вт*год за 10000 грн. Це, як на мене, більш бюджетно.
Теж чекаю на посилання, подивимось. Не всі станції повноцінно працюють "нон стоп" в режимі UPS і з котлами, це треба враховувати.

Місто
Київ
20А струм заряду. Система поповнює 100Аг акум за 5 годин з нуля. Більше струми і швидше - це класні, але вже небюджетні системи
Але ти запропонував вище

Батарея LiFePo4 2E 12V-100Ah, ABC 4S​

Там струм заряду 90 ампер
А в мене 5-15 амп максимум

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
От з цим 99% будут проблеми.
Які проблеми, Паук?

Там струм заряду 90 ампер
А в мене 5-15 амп максимум
Ну то й що? Менше - не більше. Головне щоб струм інвертора не був більше за той, на який розрахована батарея.

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Трохи забув/наплутав. Не на 1200 вт*год, на 768. І ціна трошки піднялася.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2

Так там трохи далі пишуть, що не виявилось в наявності.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Дано скважиний шнековий насос на 0,37кВт з асинхронним двигуном.
...
Наприклад, розглядаю станцію з ємністю 512Вт та піковою потужністю 1200Вт

Segway Lumina 500 ... вихідній потужності 512 Вт·год і 600 Вт змінного струму з піковою потужністю 1200 Вт.
Купив станцію через мономаркет і вже потестував.
Сучасний холодильник стартанув легко і трохи попрацював. Старий - зміг запрацювати без відкладеного пуску, але з певними нюансами підключення, щоб станція не пішла у захист.
Насос не запрацював ні за яких варіантів, прилад відкладеного пуску не допоміг.

Станція на піку дає не більше 500-600вт і швидко виходить у захист. Якщо у вас пускові струми є більшими, то сильно не розраховуйте.
Ще, при першому включенні станція противно пищить і вимагає прив"язки до додатку Segway Mobility на телефоні. Сам звук пищання можна вимкнути у налаштуваннях.

Я тоді перевіряв, товару немає в наявності і кнопка "купити" неактивна

Останнє редагування:

SP777

I am a rumor
Місто
Kharkiv
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Насос не запрацював ні за яких варіантів, прилад відкладеного пуску не допоміг.
И не должен был. "Плавный пуск" не уменьшает стартовый пик, а лишь растягивает его во времени. Пока насос не получит достаточно мощности, чтобы сдвинуться с места, он будет лишь гудеть и греться.

А "землю" підключали, чи так, на двох півфазах запускали?
Холодильнику земля для работы не нужна. Только с точки зрения электробезопасности.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Сучасний холодильник стартанув легко і трохи попрацював.
Ні, землю не підключав

И не должен был. "Плавный пуск" не уменьшает стартовый пик, а лишь растягивает его во времени. Пока насос не получит достаточно мощности, чтобы сдвинуться с места, он будет лишь гудеть и греться.
В різних тематичних відео показували, що без плавного пуску пусковий струм в ~7 разів вищий за номінальний,
а з плавним пуском пусковий струм буде в 3~5 разів вищий за номінальний, хоч і довшим у часі.
Я очікував, що станція зможе дати до 1200Вт і з плавним пуском станція тоді витягне насос. Але, нажаль, нічого не вийшло, тому що станція швидко уходить у захист. Найбільшу цифру потужності, що я бачив на дісплеї станції ~700Вт (в момент спрацювання захисту)

Останнє редагування:

SP777

I am a rumor
Місто
Kharkiv
Телефон
Samsung S20 FE Snap
В різних тематичних відео показували, що без плавного пуску пусковий струм в ~7 разів вищий за номінальний,
а з плавним пуском пусковий струм буде в 3~5 разів вищий за номінальний, хоч і довшим у часі.
Не знаю, что там и как мерили. Может без нагрузки.
По моим замерам на эксплуатирующихся насосах, если и есть снижение пускового тока, то лишь процентов на 10.
В данной ситуации цель установки плавного пуска - уберечь инвертор или генератор от резкого скачка тока, из-за которых они могут уйти в защиту или сгореть (а генератор повредиться механически или заглохнуть).

1759754462281.png 1759754497748.png

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Сучасний холодильник стартанув легко і трохи попрацював.
Ні, землю не підключав

Я очікував, що станція зможе дати до 1200Вт і з плавним пуском станція тоді витягне насос. Але, нажаль, нічого не вийшло, тому що станція швидко уходить у захист. Найбільшу цифру потужності, що я бачив на дісплеї станції ~700Вт (в момент спрацювання захисту)
R-Drive було активовано?
Щодо землі - там збоку на станції є гвинт заземлення. НЕ побували?
У мене холодильника тягне, чайник 1квт стартував норм. Але ж є різниця в навантаженні.

Зверху