Система самообслуживания абонентов Интертелеком (АССА)

Статус
Закрита.

Rudi

Заблокирован
Місто
Київ
Rudi
с прямого номера КС/Лайфа можно отправить смс?
чтобы он отобразился как городской?

Мені це не цікаво.
Прямий номер в мене IT.

Я відповідав на твоє питання:
Ps тройка отправляет смс на городские номера?

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Я відповідав на твоє питання:
Ну так ответь и на второй вопрос. Или ты, как в сказке, отвечаешь строго на Х вопросов?
Не можешь ответить, так и ответь - "не знаю"

Мені це не цікаво.
Прямий номер в мене IT
Условия использования прямого от ИТ тебе озвучили - услуга смс идет с 094 номером

Останнє редагування:

Rudi

Заблокирован
Місто
Київ
Ну так ответь и на второй вопрос. Или ты, как в сказке, отвечаешь строго на Х вопросов?
Не можешь ответить, так и ответь - "не знаю"

Условия использования прямого от ИТ тебе озвучили - услуга смс идет с 094 номером
Читай уважно.
Там саме так і написано.
В твоїй казці велика трійка не відправляє смс на прямий номер, я тобі сказав, що це тільки в твоїй казці так.
Пиши далі.

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
В моём ВОПРОСЕ. Я не пользуюсь жсм, поэтому не знаю. Последние мои "знания" об этом датируются тем, что Лайф на городские ИТ отправлял вместо смс - голосовое сообщение.
извращай мои слова далее

Rudi

Заблокирован
Місто
Київ
В моём ВОПРОСЕ. Я не пользуюсь жсм, поэтому не знаю. Последние мои "знания" об этом датируются тем, что Лайф на городские ИТ отправлял вместо смс - голосовое сообщение.

извращай мои слова далее

Я ж ясно написав, що мене не цікавлять особливості роботи прямих номерів лайфа і кс, бо в мене прямий від Інтертелеком. Тема про Інтертелеком, ти теж наче по темі щось знаєш :)
Отже і пиши про те, що знаєш і тобі не буде здаватися, що хтось перекручує твої слова.

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3

Rudi

Заблокирован
Місто
Київ
Ты неадекватен? Ты не знаешь, что такое ВОПРОС? Ну так погугли

Просто перечитай сьогоднішні повідомлення з самого початку, можливо після цього зрозумієш, що тобі краще відпочити. А зараз краще не брати дурного в голову та важкого в руки.

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Просто перечитай сьогоднішні повідомлення з самого початку
Перечитал. Я задал вопрос, ты начал понты кидать, что это какая-то "сказка"...

тобі краще відпочити. А зараз краще не брати дурного в голову та важкого в руки.
я без тебя разберусь, что и когда мне делать...

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Rudi
SerP лише ЗАПИТАВ, а не стверджував. Бо він не знає, як воно є в слонів. А ти почав тут фиркати ні з того, ні з сього. Трохи притримай коней...
А це:
В твоїй казці велика трійка не відправляє смс на прямий номер, я тобі сказав, що це тільки в твоїй казці так.
- ти сам придумав. Бо зрозумів його питання, як ствердження.

Rudi

Заблокирован
Місто
Київ
Перечитал. Я задал вопрос, ты начал понты кидать, что это какая-то "сказка"...

я без тебя разберусь, что и когда мне делать...

Я написав те, що мав змогу перевірити. Ти звернувся до мене з питанням до теми якого я не маю ніякого відношення.
Після відповіді, що це питання мене не цікавить тебе і понесло.

Розберись, заспокойся і після цього приходь до людей.

Добавлено через 2 минуты
Rudi
SerP лише ЗАПИТАВ, а не стверджував. Бо він не знає, як воно є в слонів. А ти почав тут фиркати ні з того, ні з сього. Трохи притримай коней...
А це: - ти сам придумав. Бо зрозумів його питання, як ствердження.

На питання я дав відповідь стосовно того, що знаю.

Процитуй будь-ласка де я почав фиркати.

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Про казку не я почав :)
Блін. А хто почав? Я ж процитував твої слова про казку. Серп задав питання, а ти зрозумів його як ствердження, і написав, що це казка. Та визнай, що не так зрозумів його слова, та й розходимось.

Мимоходом

Дебил, но зато откровенный.. :)
Місто
Киев
Тільки но відправив з Київстара на 044 номер
А скільки це коштувало? Бо на сайті пишуть
«SMS Додому» — послуга відправки текстових (SMS) повідомлень абонентам фіксованого зв'язку України.
Для успішної доставки SMS повідомлення, номер абонента фіксованого зв'язку вказується у міжнародному форматі (+380 ХХ ХХХ ХХ ХХ)
Вартість відправлення одного повідомлення послуги «SMS Додому» становить 6,00 грн. + вартість відправки одного SMS повідомлення відповідно до тарифного плану абонента (з ПДВ; додатковий збір у ПФ — 7,5% вартості послуги без ПДВ).
https://kyivstar.ua/uk/mm/services/messages/sms2voice

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Мимоходом, это не то. Это голосовое сообщение, которое робот "читает" звонком на номер. Вместо смс.
Как я выше писал, ранее (знаю про Лайф) ТОЛЬКО так можно было смс на городской номер доставить. Не было у них желания держать у себя всю городскую емкость ИТ отдельно от остальной городской емкости Украины. Тем более, что тогда в ИТ она очень активно добавлялась чуть ли не каждый месяц...
Именно поэтому я и задал дополнительный вопрос - а как сейчас. Мне просто протестить не на чем. Но завтра обязательно проведу своё тестирование... Как минимум, ради интересна.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Rudi

Заблокирован
Місто
Київ
Блін. А хто почав? Я ж процитував твої слова про казку. Серп задав питання, а ти зрозумів його як ствердження, і написав, що це казка. Та визнай, що не так зрозумів його слова, та й розходимось.

Я зрозумів саме так, як зрозумів. Що мав на увазі Serp відомо тільки йому.
Пускати бульки про казку і не відповідь на його питання, до теми яких я не маю жодного відношення почав саме Serp і далі вже моя відповідь, яку ти процитував.

Проїхали вже.
Пропоную далі спілкуватися єєпо темі.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Статус
Закрита.
Зверху