Місто
Київ
Телефон
OnePlus 7 Pro, OnePlus 5
Якщо нецікаво, то не варто задавати питання, які тебе не цікавлять.
Мені не цікаво ходити і колупати операторів.
Це задача тієї людини котра пише про ті 10 хв.

Поінт був що не існує такого обмеження в стандарті, бо воно не має сенсу.
З самого початку мова була про те що Wi-Fi Calling не працює без мережі, що не є правдою.
Post automatically merged:

kikiwora, Обмеження в 10 хв., це вимога спецслужб України, у всіх буде однаково. У ВФ теж через 10 хв., перестає працювати
Дяка!
От тепер ми розібрались — зрозуміло звідки у нас це "ноу-хау" взялося.

10 хв без мережі, звісно, краще ніж нічого, але взимку це гарантовано вилізе.
Бо коли будуть блекаути, живлення на станціях операторів дуже швидко зникне.
А потім і 10 хв дуже швидко пройдуть.
Ти наче себе за розумного позиціонуєш, але додай своєму перевантаженому процесору додаткову задачу, для чого потрібне таке очевидно безпекове обмеження в умовах військового стану в Україні. Чи ти перебуваєш у своїй бульбашці хтозна де (скоріше за все в роумінгу) і тебе як годиться не хвилюють виклики актуальні в Україні окрім твоїх особистих потреб?

Morti

Заблокирован
Місто
Львів
UA-KYIVSTAR Wi-Fi

Маю підозри що Київстар щось таки робить. Побачив цю тему (зникло за декілька хвилин), зателефонував оператору,
мені було сказано що такий бейдж може зʼявлятись та зникати, бо вони наразі "активно тестують" цю функцію.
Зі слів оператора — цьому року запуск, планують до початку зими.

Ще місяць назад казали що нічого не знають.

P.S. Сприймате інформацію скептично, можливо опер просто набалаболив.
iOS 18.1 (22B5075a) — Beta, одна версія від релізу.
Так, підтримка сьогодні також повідомила що планується запуск у грудні. Чекаємо🤯

Місто
Луцьк
Якщо вже були "відкриті" тестування, є варіант, що все готове до запуску VoWiFi, на випадок масових блекаутів можна зарання запустити для всіх

Місто
Dnipro
У бета-версіях всі важелі можуть бути активні... це не факт наявності профілю. Це ж бета :ROFLMAO:

kikiwora

 Software Engineer 🇺🇦🇪🇺
Місто
Kyïv
Телефон
Ось профіль Kyivstar з iOS 18.1 (22B5075a), якщо комусь цікаво подивитись.
Наскільки я бачу там нічого стосовно WI-Fi Calling немає.
Але це наче як і не вимагається.
Зате там є конфігурації VoLTE.

У бета-версіях всі важелі можуть бути активні... це не факт наявності профілю. Це ж бета :ROFLMAO:
Звісно, це може бути візуальний баг бети (тому я і написав що це бета).
Але зважаючи на зміну в поведінці операторів...

Вкладення

• Kyivstar_ua.bundle.zip
    8.6 КБ · Перегляди: 27
Місто
Харкiв
а де лайф про це повідомляє?
На їх сайті знизу

Возможно тут подразумевается активация VoWiFi не позднее 10 мин присутствия терминала в сети, а не общая продолжительность функционирования данной услуги, что намного логичнее,

Місто
Kyiv
Возможно тут подразумевается активация VoWiFi не позднее 10 мин присутствия терминала в сети, а не общая продолжительность функционирования данной услуги, что намного логичнее,
Перевірено - 10 хвилин після вимкнення мережі, тобто 10 хв після останньої реєстрації в мережі
Перевірка така: увімкнено режим "в літаку", увімкннено wifi...

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Vovez, у мене на айфон взагалі так не працює. Принаймні в лайф(блін…а більше ж і нема в кого😂) Режим в літаку і вхідні-вихідні просто збій виклику. Хоч індикація лайф во-вайфай присутня

kikiwora

 Software Engineer 🇺🇦🇪🇺
Місто
Kyïv
Телефон
Vovez, у мене на айфон взагалі так не працює. Принаймні в лайф(блін…а більше ж і нема в кого😂) Режим в літаку і вхідні-вихідні просто збій виклику. Хоч індикація лайф во-вайфай присутня
А коли звʼязок є, але дуже поганий (умовно 1 палка і дуже фігова якість звуку при звонках через стільник)?
Звісно, за умови наявності нормального Wi-Fi?
Чи були такі випадки у вас в досвіді, чи можете щось про це сказати?

Місто
Kyiv
у мене на айфон взагалі так не працює.
Можна глянути в налаштування APN IMS, стикнувся з тим що на різних пристроях різні значення Protocol та Bearer по різному працюють
Post automatically merged:

А коли звʼязок є, але дуже поганий (умовно 1 палка і дуже фігова якість звуку при звонках через стільник)?
Не було можливості такий варіант відтестувати, просто треба десь шукати такі умови - поганий сигнал оператора.

Місто
Дніпро
Телефон
Iphone 13Pro
нормально тоді працює через wi-fi, якщо зрозумів вірно питання

Місто
Львів
Ось профіль Kyivstar з iOS 18.1 (22B5075a), якщо комусь цікаво подивитись.
Наскільки я бачу там нічого стосовно WI-Fi Calling немає.
Але це наче як і не вимагається.
Зате там є конфігурації VoLTE.

Звісно, це може бути візуальний баг бети (тому я і написав що це бета).
Але зважаючи на зміну в поведінці операторів...
Вийшла 18.2 Developer Beta 2, зможете такий ж файлик відправити? Дякую

Місто
Харьков
Ось профіль Kyivstar з iOS 18.1 (22B5075a),
Підкажіть, чим такий профіль може допомогти, якщо оператор зі своєї сторони повинен створити підписку в себе на обладненні, завдяки якої юзер має зарєструватись в IMS? Здається такий профіль може допомогти, якщо абонент змінює телефон, або якимсь чином цей профіль загубився. Але у оператора він постійно є. Може десь помиляюсь.

Зверху