plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
☝️ Робота послуг на базі IMS забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
SilentBoss, ну я lifecell не перевіряв, але Vodafone та Київстар у мене завелися на POCO F5.

POCO X3 Pro є в батьків. Я поки знахолджу правильні профілі, щоб потім навчити телефон цих технологій. Мені підказали, що для цього телефону на 4PDA оптимізований модем для наших мереж. Але там немає саміх профілів, зміни внесені в загальні файли (наскільки я зрозумів).

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
SilentBoss, з урахуванням того, що на телефоні повинен бути профіль модему Київстар, в якому через EFS Explorer достатньо відредагувати параметр в одному файлі для заведення VoWiFi, то я не бачу сенсу використовувати типовий профіль ROW, в якому використовуються типові налаштування щодо якості зв'язку.

По Vodafone ти нічого не втрачаєш, там і так відсутнє це.

Місто
Одесса
Телефон
htc был, но утонул
мене на КС раптом запрацював volte на китайці Umidigi Bison 6/128 андроїд 10 з медіатек mt6771 не шитому не рутованому.
при цьому ніякі танці з бубном не запускають волте на вф та лайфі
навіть немає на картках вф і лайфа в меню включалок

Останнє редагування:
Зверху