![Index pointing up :point_up: ☝️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/261d.png)
![Raised hand :raised_hand: ✋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/270b.png)
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.
Останнє редагування модератором:
У мене від сьогодні от так на контрактному Київстар. До того точно було вимкнено. Імсі не зареестровані. Мі9т
Переглянути вкладення 42326
Має активуватися imsУ мене від сьогодні от так на контрактному Київстар. До того точно було вимкнено. Імсі не зареестровані. Мі9т
Переглянути вкладення 42326
Київстар на вас безкоштовно косяки тестує.В конце дня ВоЛТЕ отвалился и звонки ходили в 3G
LTE передача данних а VoLTE це голосові дзвінки через LTE мережу.А какая разница между обычным LTE и VoLTE?
Voice over LTE. VoLTE.VoLTE це голосові дзвінки через LTE мережу.
Мне с прошлого декабря уже 3 таких опросника приходилоВчора прийшла SMS з опитуванням Київстара чи знаю я що Київстар запустив VoLTE.
А він запустив? Все працює?
Зачатие уже было, а сколько вынашивать будут неизвестноДо конца года кто-то родит ВоЛТЕ?
Киевстар родил на контракте. Судя по отзывам - лучше бы не рожал в таком состоянии.До конца года кто-то родит ВоЛТЕ?
Так само у мене було місяць тому на Vodafone. Х.з.У мене телефон зі сторони Київстара не підтримує VoLTE, але я нещодавно сам відключив VoLTE в телефоні. Можливо так співпало, але останнім часом почали приходити смс, що до мене не додзвонились. Після відключення в телефоні даного пункту, проблем з дзвінками до мене не було і нові смс не приходили.
Здається на Київстарі завжди була ця проблема, задовго до VoLTE. Вона була однією з основних, чому я в 2015 змінив оператора.У мене телефон зі сторони Київстара не підтримує VoLTE, але я нещодавно сам відключив VoLTE в телефоні. Можливо так співпало, але останнім часом почали приходити смс, що до мене не додзвонились. Після відключення в телефоні даного пункту, проблем з дзвінками до мене не було і нові смс не приходили.
СЕО лайфселла уже об этом говорил в соответствующей ветке.Мабуть Лайф
Я тебе скажу даже такое, iPhone XR, последние 2 недели включил обратно волте, так тоже, никаких проблем не наблюдаю, дозвон с 1 раза, тоже спрашиваю людей, дозвонились ли они с 1 раза, все ок пока. Тьфу тьфу, шоб не сглазить.Проапгрейдил iPhone с 11 на 13, и решил снова включить VoLTE. Так вот уже неделю все подозрительно хорошо. Люди нормально дозваниваются (иногда их спрашиваю небыло ли проблем с дозвоном). То ли КС что-то докрутил, то ли проблема с поддержкой более старых моделей.