Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.
Останнє редагування модератором:
Вообще ни как не выбирал.nickprosto, а как ты профиль модема выбирал?
А он там теперь и не нужен, потому что теперь VoLTE на киевстаре работает без танцев с бубном.до речі, на останніх прошивках лінійки Google Pixel (десь з грудня) додаток Pixel IMS більше не працює.
Как раз и нет.В тій інструкції зайве підключення по adb з компа.
Все робиться зі смарту в режимі "налагодження через WiFi".
Але не факт що VoWiFI запрацює.
Я не спец по Шизуці, доволі віднедавна смарт без рута юзаю, але цікаво. При нагоді обов'язково перевірюКак раз и нет.
С компа запускаются сервисы шизуки на телефоне.
А после этого, да, соединение не нужно
VoWiFi без додаткових маніпуляцій всеодно поки не працює за замовчуванням. При наявності WiFi і поганого зв'язку в конкретній локації іноді виручає. Недозвонів не помічено теж на Pixel 7 з ним.А он там теперь и не нужен, потому что теперь VoLTE на киевстаре работает без танцев с бубном.
Використання adb на комп'ютері не обов'язкове для першого запуску shizuku. Можна так само запустити його лише використовуючи свій смартфон через меню режиму розробника "Налагодження через WiFi" будучи підключеним до якогось WiFi.Как раз и нет.
С компа запускаются сервисы шизуки на телефоне.
А после этого, да, соединение не нужно
Нет, не сяоми.Valer4ik, у вас вовіфі від Водафон не працює саме на вашому роутері? Чи перевіряли з іншим роутером та іншим провайдером?
У вас роутер раптом не Сяомі?
ВариантValer4ik, наразі перевірив у товариша по попередній роботі. У нього на такому ж телефоні все працює з Водафоном. Але у нього eSIM. Спробуйте замінити сім чи купити eSIM.
Вопрос не в операторе, вопрос в производителе. Тебе тут уже с технической стороны разжевали что и как. До анализа профиля модема твоей прошивки я не дошёл, но на практическом опыты касательно POCO F5 уже всё расписал по аналогии. У меня на Vodafone и Киевстар, отключив совместимость проверки технологий тоже только VoLTE работало. Здесь форумчанин подсказал как можно без прав ROOT активировать диагностический порт модема для Xiaomi, работающие на процессоре Qualcomm, + что было выключено в профиле Киевстара из-за чего не работало VoWiFi. С Vodafone было сложнее, файл конфигурации был не совместим, но практическим путём получилось исправить. Потом обновилась прошивка с версией Android и всё стало работать из коробки.Эта модель выпуска 2025 года. То есть оператор ТУПО не добавляет его в поддержку.
Проходишь идентификацию номера, переносишь номер к другому оператору и подаешь оператору заявление на возврат денежных средств, которые находятся на основном денежном счёте.Только вот, деньги (остаток суммы),не хотят вернуть.
Вот такой оператор![]()
Скріншот я взяв з іншого форуму, де обговорювали зазначену модель телефону.Чому в Вас саме в "Режим дзвінків" пріоритет на мобільну мережу, а при її відсутності - вайфай, а не навпаки - "Використовувати мобільну мережу коли немає вайфай"?
Версія Android, прошивка однакова?наразі перевірив у товариша по попередній роботі. У нього на такому ж телефоні все працює з Водафоном. Але у нього eSIM. Спробуйте замінити сім чи купити eSIM.
Тебе достаточно вместо карточки Vodafone вставить карточку другого оператора, чтобы заменить файлы с профиля Vodafone. Перезагружаешь телефон и потом возвращаешь карточку Vodafone. Это аналогично замене USIM на eSIM.Вариант![]()
У цьому випадку проблема в профілі модему. Він не налаштований, щоб використовував VoWiFi. За можливості обирай інший профіль.На моїй ZTE Nubia Neo на КС в результаті дійсно з'являється перемикач VoWiFi в налаштуваннях моб. мережі, але за фактом відповідна іконка не з'являється, в продовжує працювати лише VoLTE.
Я цілеспрямовано не розміщував тут інструкцію, щоб завести VoLTE & VoWiFi. Бо телефонів багато -- у кожного свої особливості й обмеження. Зробити універсальну інструкцію не вийде. Навіть для Xiaomi до Android 14 (з процесорами Qualcomm) попередня інструкцію цілком працює, але треба бажання шукати на форуміВ тій інструкції зайве підключення по adb з компа.
Сделал так. Не помогло.Вопрос не в операторе, вопрос в производителе. Тебе тут уже с технической стороны разжевали что и как. До анализа профиля модема твоей прошивки я не дошёл, но на практическом опыты касательно POCO F5 уже всё расписал по аналогии. У меня на Vodafone и Киевстар, отключив совместимость проверки технологий тоже только VoLTE работало. Здесь форумчанин подсказал как можно без прав ROOT активировать диагностический порт модема для Xiaomi, работающие на процессоре Qualcomm, + что было выключено в профиле Киевстара из-за чего не работало VoWiFi. С Vodafone было сложнее, файл конфигурации был не совместим, но практическим путём получилось исправить. Потом обновилась прошивка с версией Android и всё стало работать из коробки.Эта модель выпуска 2025 года. То есть оператор ТУПО не добавляет его в поддержку.
Проходишь идентификацию номера, переносишь номер к другому оператору и подаешь оператору заявление на возврат денежных средств, которые находятся на основном денежном счёте.Только вот, деньги (остаток суммы),не хотят вернуть.
Вот такой оператор![]()
В данной теме разжовано на примере закрытия номера.
Скріншот я взяв з іншого форуму, де обговорювали зазначену модель телефону.Чому в Вас саме в "Режим дзвінків" пріоритет на мобільну мережу, а при її відсутності - вайфай, а не навпаки - "Використовувати мобільну мережу коли немає вайфай"?
Версія Android, прошивка однакова?наразі перевірив у товариша по попередній роботі. У нього на такому ж телефоні все працює з Водафоном. Але у нього eSIM. Спробуйте замінити сім чи купити eSIM.
Тебе достаточно вместо карточки Vodafone вставить карточку другого оператора, чтобы заменить файлы с профиля Vodafone. Перезагружаешь телефон и потом возвращаешь карточку Vodafone. Это аналогично замене USIM на eSIM.Вариант![]()
Профиль модема телефона???Valer4ik, проблема в профиле модема телефона. Ожидай обновления.
Яким чином можна обрати інший профіль на не рутованому пристрої?За можливості обирай інший профіль.
Это понятно. Ну так вы же сами вчера написали:на таком же тел , у этого же оператора, все работаетValer4ik, под каждого оператора свой профиль
Hard reset - один ответ?? Може так треба зробити? Ну хня якась!Valer4ik, Та повинно на цій моделі все працювати. В Інтернеті, якщо пошукати, то також знайдуться відгуки, що з цією моделлю проблем немає.
Перевірте всі інші можливі варіанти і подавайте запит до підтримки, якщо не допоможе.
Інший роутер, інший провайдер, інша сімкартка цього оператора...
Это уже все было сделано! Попробую ещё сим поменять. Хотя моей ещё нет и года.Valer4ik, Та повинно на цій моделі все працювати. В Інтернеті, якщо пошукати, то також знайдуться відгуки, що з цією моделлю проблем немає.
Перевірте всі інші можливі варіанти і подавайте запит до підтримки, якщо не допоможе.
Інший роутер, інший провайдер, інша сімкартка цього оператора...
Прошивка одинаковая? Регион распространения телефона также совпадает? Просто я по версии прошивки регион определить не получается.@Howl, на точно таком же телефоне и операторе всё работает.
Ну прошивку не скажу. А версия глобалка.Прошивка одинаковая? Регион распространения телефона также совпадает? Просто я по версии прошивки регион определить не получается.@Howl, на точно таком же телефоне и операторе всё работает.