plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
☝️ Робота послуг на базі IMS забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

Останнє редагування модератором:

Openpharmacist

Молодший лейтенант
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro
Howl, у меня была хохма. На нокиа G42 никак не заводилась. Психанул. Сделал сброс и вуаля. Ну как вариант то можно попробовать.

Місто
Kyiv
Ну прошивку не скажу. А версия глобалка.
ПодивІться в налаштуваннях--про телефон десь є Канал оновлення ПЗ.
Valer4ik свій знає, я на такому ж тестував. Там канал для оператора Телефоніка здається. -TELEU
А буває ще RETEU - типу для ритейлу європейскього
Це вже, якщо до копієчки шукати однаковість телефонів.

• Like
Реакції: Howl
Місто
Харьков
VoWiFi без додаткових маніпуляцій всеодно поки не працює за замовчуванням.
На киевстаре VoFiWi? - свят, свят меня.
Нет уж спасибо, лучше без него. У жены на новеньком самсунг A57 пришлось выключить после первого же звонка.
Post automatically merged:

Недозвонів не помічено теж на Pixel 7 з ним.
Ну может вам везет.
У меня и недозвоны и сам не мог позвонить.
Post automatically merged:

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Чому так може бути: якщо розмова з VoLTE, тоді добра якість голосу. Якщо VoWiFi то помітно гірше звук, репить як в GSM, навіть слова важко розібрати. Під час розмови у VoWiFi вручну вимикаю Wi-Fi у шторці і тоді голос вже добре лунає у VoLTE. Чому у VoWiFi гірше голос?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Wi-Fi чудово робить.
Канал від твого смартфону до IMS оператора складається з більшої кількості ланок, ніж один WiFi.
Що можна зробити в такому випадку?
Перевіряти де виникає перевантаження на кожному етапі передавання голосу.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Перевіряти де виникає перевантаження на кожному етапі передавання голосу
Не зрозуміло як це зробити. Взагалі, хіба цим хтось заморачувався? Не бачив тут на форумі. Скаржаться, що у деяких VoWiFi не працює і як його запустити. А такого, щоб VoWiFi працював, але з поганою якістю голосу так це тільки у мене.

Останнє редагування:
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
А такого, щоб VoWiFi працював, але з поганою якістю голосу так це тільки у мене.
У мене на КС працює, і голос чудовий. Але ложка дьогтю в тому, що часто неможливо додзвонитися - їхнє IMS-ядро іноді думає, що я не в моб. мережі і відмовляє у виклику, хоча насправді 100% зареєстрований в мережі.

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
На киевстаре VoFiWi? - свят, свят меня.
Нет уж спасибо, лучше без него. У жены на новеньком самсунг A57 пришлось выключить после первого же звонка.
Тоже самое сделал на мамином Flip 4.

А я скоро останусь без голосовой связи, т.к. Киевстар выключат 3G в конце мая. 2G - глухота, нет звука. Потому принудительно держу свой G32 на 3G/4G.

Зверху