Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.
Останнє редагування модератором:
ПодивІться в налаштуваннях--про телефон десь є Канал оновлення ПЗ.Ну прошивку не скажу. А версия глобалка.
На киевстаре VoFiWi? - свят, свят меня.VoWiFi без додаткових маніпуляцій всеодно поки не працює за замовчуванням.
Ну может вам везет.Недозвонів не помічено теж на Pixel 7 з ним.
Це інженерне меню?Сьогодні потрапив в руки infinix на t606, то volte завів на Vodafone за допомогою меню *#*#83781#*#*
А що ви налаштовували?То@YuriyP, так, якщо не помиляюся то там був Андроїд 14
Цікаво буде спробувати на Т820Сьогодні потрапив в руки infinix на t606, то volte завів на Vodafone за допомогою меню *#*#83781#*#*
Спробував, ніякого меню не відкрилося.Цікаво буде спробувати на Т820
Поганий канал.Чому у VoWiFi гірше голос?
Поганий канал Wi-Fi? Wi-Fi чудово робить. Що можна зробити в такому випадку?Поганий канал.
Канал від твого смартфону до IMS оператора складається з більшої кількості ланок, ніж один WiFi.Wi-Fi чудово робить.
Перевіряти де виникає перевантаження на кожному етапі передавання голосу.Що можна зробити в такому випадку?
Не зрозуміло як це зробити. Взагалі, хіба цим хтось заморачувався? Не бачив тут на форумі. Скаржаться, що у деяких VoWiFi не працює і як його запустити. А такого, щоб VoWiFi працював, але з поганою якістю голосу так це тільки у мене.Перевіряти де виникає перевантаження на кожному етапі передавання голосу
У мене на КС працює, і голос чудовий. Але ложка дьогтю в тому, що часто неможливо додзвонитися - їхнє IMS-ядро іноді думає, що я не в моб. мережі і відмовляє у виклику, хоча насправді 100% зареєстрований в мережі.А такого, щоб VoWiFi працював, але з поганою якістю голосу так це тільки у мене.
Тоже самое сделал на мамином Flip 4.На киевстаре VoFiWi? - свят, свят меня.
Нет уж спасибо, лучше без него. У жены на новеньком самсунг A57 пришлось выключить после первого же звонка.