Глючный пока занят, когда настроен и обновлен, то терпимо работает, с микрофризами в интерфейсе конечно, но учитываю цену вполне норм. Те 4 игры удалил и вроде больше не лезут.то якщо телефон такий глючний, тягне всяке лайно/ігри
E13 нормально показує себе в роботі?то якщо телефон такий глючний, тягне всяке лайно/ігри з мережі, тоді може краще купляти Motorola E13 Android Go що коштує ще дешевше
Я не уверен, что он умеет в MDM и всякие другие корпоративные штуки, хоть в этом кейсе это и не нужно, но предпочитаю, чтобы возможность была.Android Go
Тоже взял Moto G14 отцу на замену старому редмику. Да, обнов качает много, причем последовательно, одну за другой, вместо того чтобы скачать одну какую-то кумулятивную. Итого 5 обнов безопасности выкачал за время настройки. Отключить нельзя, только отложить.Глючный пока занят, когда настроен и обновлен, то терпимо работает, с микрофризами в интерфейсе конечно, но учитываю цену вполне норм.
Там галочка ставится - удалять при сбросе или не удалятьЦікавить питання, при повному скиданні телефону е-сім відвалюється?
Не підтримує. Дозволяє вибрати в налаштуваннях лише 1 eSim. Якщо треба, щоб одночасно були активні 2 сімкарти, то може бути активною лише 1 фізична і 1 eSim.Чи підтримує Motorola з eSim одночасну роботу 2 eSim (фізичні картки вимкнені)?
Дякую, все ж була надія, що десь можно було активувати цю функцію, значить буду додаток ставить.Gelom, в мене на 30 нео нема такого, на скільки я розумію це залежить від ланчера, в голом андроїді нема цієї функції. Так що, так, тільки через сторонні додатки.
Дякую, поставив)Gelom, в мене на Мото G9+ с цією метою юзається Data Monitor v1.0.205. Брав, якщо не бреше склероз, на 4пда.