vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
то якщо телефон такий глючний, тягне всяке лайно/ігри з мережі, тоді може краще купляти Motorola E13 Android Go що коштує ще дешевше

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
vitaminC, якщо витягувало купу обнов, то думаю треба просто почекати доки все налаштується. Той же плеймаркет все рівно тягне обнови, навіть без входу в нього

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
то якщо телефон такий глючний, тягне всяке лайно/ігри
Глючный пока занят, когда настроен и обновлен, то терпимо работает, с микрофризами в интерфейсе конечно, но учитываю цену вполне норм. Те 4 игры удалил и вроде больше не лезут.

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
не користуюсь найдешевшими, нічого не можу сказати. це після того як вилізли ігри/лайно всіляке запропонував для найменшої ціни розглянути Android Go який коштує 4К гривень Motorola E13 8/128

мій вибір перевірений особистим досвідом - Motorola з чіпом Qualcomm та екраном без мерехтіння - буде надійно працювати без неприємних сюрпризів

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Я не уверен, что он умеет в MDM и всякие другие корпоративные штуки, хоть в этом кейсе это и не нужно, но предпочитаю, чтобы возможность была.

Сегодня пришлось попинать трупик redmi note 4, вот там глючит, прям неюзабельно, этот g14 ракета в сравнении, вполне сгодится для нетребовательного пользователя ака бабушка))

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Глючный пока занят, когда настроен и обновлен, то терпимо работает, с микрофризами в интерфейсе конечно, но учитываю цену вполне норм.
Тоже взял Moto G14 отцу на замену старому редмику. Да, обнов качает много, причем последовательно, одну за другой, вместо того чтобы скачать одну какую-то кумулятивную. Итого 5 обнов безопасности выкачал за время настройки. Отключить нельзя, только отложить.
После удаления и отключения ненужных приложений, работает вполне сносно. Отцу хватит за глаза. Раньше ниразу не имел делов в чистым андроидом, но после закомства вполне себе ничего. Много можно удалить \ отключить штатными ср-вами, что радует.
Еще один G14 на подходе для дочери.. За эту цену даже NFC доложили.. :))

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Наверное, пока нет.
По крайней мере, на вопрос "Can I use 2 eSIM at the same time " Google подкидывает ответы про iphone, а с уточнением "Motorola" выдает конкретные модели и говорит, что нет.

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
Цікавить питання, при повному скиданні телефону е-сім відвалюється?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Чи підтримує Motorola з eSim одночасну роботу 2 eSim (фізичні картки вимкнені)?
Не підтримує. Дозволяє вибрати в налаштуваннях лише 1 eSim. Якщо треба, щоб одночасно були активні 2 сімкарти, то може бути активною лише 1 фізична і 1 eSim.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40 Neo
Доброго дня, в мене Motorola Edge 40 Neo, підкажіть де в налаштуваннях, можна включити відображення швидкості мережі? чи тільки через стороні додатки?

Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40 Neo
Gelom, в мене на 30 нео нема такого, на скільки я розумію це залежить від ланчера, в голом андроїді нема цієї функції. Так що, так, тільки через сторонні додатки.
Дякую, все ж була надія, що десь можно було активувати цю функцію, значить буду додаток ставить.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Я Internet Speed Meter юзаю, ± те саме. Хоча по опису DM трохи попродвинутіша буде, кому треба всякі статистики та інші свістєлки-пєрдєлки

Зверху