Місто
Львів
andriy_z, доставка з Китаю 1440 грн. Так і має бути?
Так, 31$. Сам телефон зате дешевший ніж в інших + треба використати купон на -20$ (чи більше якщо це буде розбивка), врахуйте що продавець пише повну ціну, хіба попросите щоб написав без доставки.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Riznychenko, в дружини ж85 5ж, на лайфі все працює, кс лиш вольта. Навіть немає опції вибору звонити переважно через мобільну чи вайфай мережу. Хоча тумблер присутній і увімкнений

Місто
Germany
andriy_z, доставка з Китаю 1440 грн. Так і має бути?
Так, 31$. Сам телефон зате дешевший ніж в інших + треба використати купон на -20$ (чи більше якщо це буде розбивка), врахуйте що продавець пише повну ціну, хіба попросите щоб написав без доставки.

ну там 8/256 уже в наличии нет, тут пока есть...

https://www.aliexpress.com/item/1005009888307906.html

Місто
Львів
Lets , тут стоїть псевдоглобалка- не будуть приходити оновлення по повітрю і не буде працювати оплата NFC. Імхо, я би радив пошукати Китайську версію.

Місто
Germany
Lets , тут стоїть псевдоглобалка- не будуть приходити оновлення по повітрю і не буде працювати оплата NFC. Імхо, я би радив пошукати Китайську версію.

ну так перешить же можно и нфс будет и потом правильно адаптировать на евро версию, это пока краем глаза прочитал...
Post automatically merged:

andriy_z, и что там по вовайваю и тд или ещё симку не вставляли ?

Останнє редагування:
Місто
Львів
ну так перешить же можно и нфс будет и потом правильно адаптировать на евро версию, это пока краем глаза прочитал...
ніт, не вийде, ядро вже розблоковане, Google таке не прийме для платежів.

Сімку вставляли, дзвонили- але я так і не зрозумів як воно має відображатись при дзвінку, там постійно писало 4G...:feel: Вже вище на декілька постів вперше побачив? що має бути антенка як у wifi, але телефон вже віддав.

Місто
Germany
ніт, не вийде, ядро вже розблоковане, Google таке не прийме для платежів.

ну на синем там чел с ником байкал грамотный по моторам, пишет что можно, а мож и я чего-то не доглядел, так как пока краем глаза прошёлся...

Зверху