Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Звісно він проживе, але зазвичай якщо ми говоримо не про преміум сегмент,а будь-який Мото, це аж ніяк не преміум, то 3 років буде цілком достатньо. Всі ці 5 -7 років частина реклами.

Місто
Харьков
Беру трубки всегда надолго и минимум от 4х лет,вот в связи с этим такие фобии
Обновление версии Android связано со сроками поддержки железа, а именно процессора. Потом уже от хотелок производителя телефона, Но Motorola (Lenovo) на этом экономит...
я спрашивал немного о другом.Вот к примеру электрички китайские по типу Zeekr и прочие если неофициально завезены,то обновления рано или поздно блочат и это без войны и официальные криво обновляют,а если что то случится и к этому по всей видимости идёт,то с телефонами китайскими не может быть подобного и на них даже патчи безопасности прилетать не будут?

Вот думаю Самсунг с Моторола и если и коснется то в последнюю очередь

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Kladoff, ти про цей що зараз вийшов з цим процом і 16 оперативи не преміум? Та ви офігіли вже трішки зі своїми гонками) Плюс захист від води і мілітарі стандарт захисту

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Игорь666, а тоьі за що блокувати офіційно щавезений в країну телефон? Підарам блокують і правильно роблять. Купую оф і все буде ок
Post automatically merged:

Kladoff, розфігачити можна що завгодно. Ми ж говоримо про підтримку і живучість телефону. Я не рівняю якість камер і плавність фейсу чи як тяне ігри чи щось таке

Місто
Львів
Виробники не зацікавлені офіційно повідомляти строки дії підтримки
Зобов'язані - вимога європейського регулятора. Ось, зверніть увагу на Label G86: тиць.
Minimum guaranteed availability of operating system security updates, corrective updates and functionality updates (years)
6 Years

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Я не знаю про що ви там говорите, чи то пак мрієте, але будь які цифри підтримки більше 3 років від Китайців це Маркетинг й то дууууже дешевий

тільки про мото такі відео виходять?
Ні, але тільки у Мото такі всі відео. Чому? А, тому що це той самий Маркетинг. Досить успішний правду кажучи, тому що поважні дядьки обговорюють 7 річну підтримку цілком серйозно.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Игорь666, а тоьі за що блокувати офіційно щавезений в країну телефон? Підарам блокують і правильно роблять. Купую оф і все буде ок

Kladoff, розфігачити можна що завгодно. Ми ж говоримо про підтримку і живучість телефону. Я не рівняю якість камер і плавність фейсу чи як тяне ігри чи щось таке
Так у нас полно китайских телефонов серо завезенных и с гарантией месяц и сложно различить даже по упаковке где шитый китаец,а где Global

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Всі ці 5 -7 років частина реклами.
У цей строк входить оновлення версії Android і оновлення системи патчами безпеки. Наприклад, телефон може отримати 2 версії системи Android (2 роки), а далі оновлювати тільки патч протягом декілька років. Але при купівлі користувач не знає до якої версії Android отримує оновлення, щоб він був актуальним.

Зобов'язані - вимога європейського регулятора. Ось, зверніть увагу на Label G86: тиць.
Minimum guaranteed availability of operating system security updates, corrective updates and functionality updates (years)
6 Years
З таким формулюванням виробник може не оновлювати версію Android, а випускати тільки патчи безпеки. )

Десь читав, що Motorola якось знайшла шпарину, щоб не виконувати цю умову. Але джерело не зможу навести.

Місто
Львів
З таким формулюванням виробник може не оновлювати версію Android, а випускати тільки патчи безпеки. )
А ніхто і не говорив, що це буде 6 версій Андроїд. Виробник гарантує "підтримання функціональності" - а це можуть бути патчі, виправлення і т.п.
Але, за великим рахунком, воно нікому не потрібно. 2, максимум 3 роки - телефон довше не використовують.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Riznychenko, 2-3 роки? (сором'язливо колупаючи глину... :cool: ) Юзаю Мото Г9+ вже 5 років (без 2-х тижнів). Правда, поклав око на G57 Power...

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Панове, ніхто не каже, що телефоном не можна користуватися більше трьох років - в особливих економічних умовах умовах України Але це не спростовує того факту, що заява про семирічну підтримку - великою мірою реклама

9500 не амолед, великі рамки, як на наш час. Як на мене задорого

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Riznychenko, 2-3 роки? (сором'язливо колупаючи глину... :cool: ) Юзаю Мото Г9+ вже 5 років (без 2-х тижнів). Правда, поклав око на G57 Power...
Також "поклав око" та таки придбав у якості "робоча конячка яку не шкода та яка довго грає“ ;)

Сподіваюсь виправдає очікування.

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Так. Не факт, що буде дешевше враховуючи тенденції (подорожчання чіпів, курс...)
Ще й 15 монолап. Доки останні кошти сплачу невідомо який курс буде ;) але точно не нижче

Останнє редагування:
Зверху