Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

Не впечатлил... Прежде всего процессором. И если уж 8 оперативки, то почему 128 встроенной, а не 256? При совмещенном, как это "модно", лотке?

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Модель Moto g32. Стикнулася з такою проблемою- при підключенні дротових навушників в процесі руху зменшується гучність до нуля. Спочатку подумала, що це від потраплянні дисплею на сонце, тому включала покасти в тіні і клала в кишеню, але воно і там інколи дістає.:( . Навушники нонейм, але на іншому телефоні наче проблеми з ними нема.

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Невідповідність контактів навушників і смартфона. Десь щось підкорочує і смартфон вважає, що це спрацювала кнопка зменшення гучності.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
в процесі руху зменшується гучність до нуля.
Спочатку подумала, що це від потраплянні дисплею на сонце
Как это вообще должно быть взаимосвязано?
Тому що, увімкнена функція автоматичного налаштування яскравості. Але разом з яскравістю зменшується і гучність. Або навушники "перехоплюють" керування. Ну, якось так думаю...
Бо в похмуру погоду такого не було і в хаті теж.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Модель Moto g32. Стикнулася з такою проблемою- при підключенні дротових навушників в процесі руху зменшується гучність до нуля. Спочатку подумала, що це від потраплянні дисплею на сонце, тому включала покасти в тіні і клала в кишеню, але воно і там інколи дістає.:( . Навушники нонейм, але на іншому телефоні наче проблеми з ними нема.
Просто сейчас период геомагнитных бурь, надо переждать

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Киев, Neumünster
Телефон
Moto Edge 30 Neo
Поддержу вариант Кочевника. У меня с Моторолой была такая же проблема с гнездом для наушников и кабелем 3.5 - 3.5, который подключил к aux-входу автомагнитолы. При пропадании в разъеме телефона контакта громкость резко уменьшалась. Заменил кабель - стало немного стабильней, потом почистил спиртом разъем в самом телефоне - попустило

• Like
Реакції: Alex

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i
Motorola G Pure (T-Mobile) - чи є спосіб відучити від операторської сім'и і почом? Телефону на руках немає, код не просить, як конкретно виражається лок - я хз.
Інет щось нічого толком не видає..

Місто
Львів
Привіт, панове користувачі Motorola.
У кого вже є досвід використання Motorola G54 12/256GB? Цікавить, чи немає лагів і як живе батарейка 6000? Можливо, відомо про якісь недоліки?

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Имхо наушники травят. Если канал и земля, как обычно, идут в одном "шланге", а изоляция - только лак на самих жилах, то в какой-то момент лак где-то обшелушится, появляется и исчезает паразитическая емкость между каналом и землей, а телефон это распознает как срабатываение кнопки управления.

Місто
Львів
Мене в ньому не влаштовує тільки е-сім, в іншому ну дуже гарні характеристики
Планується як недорога "цегла" для повсякденного користування (без забавок та соцмереж). На 4pda вичитав про нагрів в простої, присутнє таке явище? І ще питання, в комплекті на ньому наклеєна захисна плівка, чи одразу замовляти?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Мене в ньому не влаштовує тільки е-сім, в іншому ну дуже гарні характеристики
Планується як недорога "цегла" для повсякденного користування (без забавок та соцмереж). На 4pda вичитав про нагрів в простої, присутнє таке явище? І ще питання, в комплекті на ньому наклеєна захисна плівка, чи одразу замовляти?
У мене його немає, просто заглядаюсь на нього :)

Місто
Житомир
Телефон
Samsung A35 5G
В мене при купівлі плівки не було (брав в Алло), але в комплекті чохол силіконовий та зарядка на 33W. Заряджає швидко. Сам апарат бомбезний (користуюся другий тиждень), є-сімка від Водафон підключилася без проблем. При активній експлуатації на 2 дні без вимкнення вистачає. Особливого нагріву не відчуваю (апаратом користуюся активно, в т.ч. і соцмережі)

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
В мене при купівлі плівки не було (брав в Алло), але в комплекті чохол силіконовий та зарядка на 33W. Заряджає швидко. Сам апарат бомбезний (користуюся другий тиждень), є-сімка від Водафон підключилася без проблем. При активній експлуатації на 2 дні без вимкнення вистачає. Особливого нагріву не відчуваю (апаратом користуюся активно, в т.ч. і соцмережі)
А как он ловит жпс?
И как с качеством связи?
Хочу взять как навигатор

Місто
Житомир
Телефон
Samsung A35 5G
По місту шикарно. За містом (де в основному живу) непогано. Це по зв'язку. Як навігатор не використовував.

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Зверху