Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Подивилася, що там по використанню батареї Інста жере 16% у фоні, навіть із включеною функцією обмеження споживання. Знесу мабуть тимчасово.
Ну і сама система Android 16%.

Місто
Суми
Подивилася, що там по використанню батареї Інста жере 16% у фоні, навіть із включеною функцією обмеження споживання. Знесу мабуть тимчасово.
У невістки не інста, а тікток щось подібне робить. Ну і система Android теж відсотків 15.
Post automatically merged:

А взагалі, щось Мотороли розчарувала останнім часом. То оцей прикол з G32. А то ще одна неприємність з G14 молодшого сина. Телефону півтора року, десь місяця два жив своїм життям - міг висунутись в будь який момент, показувати рандомний відсоток заряду, грівся що скажений навіть в простої. А міг і декілька днів працювати нормально. Тепер взагалі помер.
Не та Моторола, не та ...

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
А то ще одна неприємність з G14 молодшого сина. Телефону півтора року, десь місяця два жив своїм життям - міг висунутись в будь який момент, показувати рандомний відсоток заряду, грівся що скажений навіть в простої. А міг і декілька днів працювати нормально. Тепер взагалі помер.
Схоже, падав телефон у малого. Від цього й стало йому зле.
Часто буває, що не Моторола "не та", а руки користувачів криві/діряві.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Окрім цієї неприємності більше не маю на що жалітися. Я свій маю вже більше 2х років. Навіть попри численні падіння, і те що я ношу його без захисного скла чи плівки особливо не зіпсувало телефон. Для мене це хороша альтернатива дорожчому самсунгу.

Місто
Харьков
Телефон
iPhone 11
Edge 50 Neo, абсолютно все працює чудово з коробки, в тому числі VoLTE та VoWiFi.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Навіть попри численні падіння, і те що я ношу його без захисного скла чи плівки особливо не зіпсувало телефон.
Це воно ззовні не зіпсувало. а всередині процесор міг "відбитися", десь мікротріщини з"явилися, тощо. От воно і викабелюється час від часу. Залежно від температурних розширень-звужень, в проблемному місці на платі то пропадає контакт, то з"являється. Тому телефон інколи працює справно, а інколи його ковбасить.

Місто
Суми
Схоже, падав телефон у малого. Від цього й стало йому зле.
Можливо і падав, малий не зізнається. Хоча телефон з першого дня в чохлі-книжц, який досить таки непогано захищає від пошкоджень.
А от по поводу жору батареї в G32 я схильний грішити на криве оновлення.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Місто
Харків
Окрім цієї неприємності більше не маю на що жалітися. Я свій маю вже більше 2х років. Навіть попри численні падіння, і те що я ношу його без захисного скла чи плівки особливо не зіпсувало телефон. Для мене це хороша альтернатива дорожчому самсунгу.
А який у вас варіант по пам'яті? У мене зараз така ж модель 8/256 і з нею все ок після оновлень.
До цього користувався 6/128 і з нею було багато мороки: перестала вмикатися фронтальна камера, відвалилася одна сімка, та й зв'язок голосовий глючив...

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
До цього користувався 6/128 і з нею було багато мороки: перестала вмикатися фронтальна камера, відвалилася одна сімка, та й зв'язок голосовий глючив...
Це точно не через брак пам"яті. Схоже на проблеми із залізом. У мене є телефон, який має 4/64, і все там нормально працює. Трохи підгальмовує, але працює, нічого не відвалюється.

Місто
Суми
MobyUser, якщо питання до мене, то всі три телефони 6/128. До цього випадку єдиний недолік це те що мене інколи не чують, хоч при вхідному, хоч при вихідному дзвінку. Помічено на двох телефонах. Оператор Водафон, якоїсь періодичності немає, десь з місяць вже все нормально. На 4PDA про це писали, але рішення немає.

Місто
Львів
Якщо комусь цікаво, то дуже смачна ціна на Moto G54 12/256 - 6729 грн.:
Не реклама. Магазинчик маловідомий, але вже у них купував.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Якщо комусь цікаво, то дуже смачна ціна на Moto G54 12/256 - 6729 грн.:
Не реклама. Магазинчик маловідомий, але вже у них купував.
цей гірше? https://shkolyar-shop.com.ua/230753-g54-power-12_256gb-midnight-blue.html

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
У невістки не інста, а тікток щось подібне робить. Ну і система Android теж відсотків 15.
В кого проблема з батареєю як у мене- вже є рішення в редіті.
https://www.reddit.com/r/motorola/comments/1kg3vva Я зробила абсолютно все те саме, як описано в пості і це допомогло. Телефон вже не гріється + в тіктоці сиділа 40хв, а зарад зменшився лише на 2%.

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
В кого проблема з батареєю як у мене- вже є рішення в редіті.
https://www.reddit.com/r/motorola/comments/1kg3vva Я зробила абсолютно все те саме, як описано в пості і це допомогло. Телефон вже не гріється + в тіктоці сиділа 40хв, а зарад зменшився лише на 2%.
Опишіть що ви зробили

Місто
Суми
jader, на телефоні невістки якось само устаканилося.
Косяк то може і дійсно на стороні Гугла, але виліз він саме після оновлення. З телефонами інших виробників проблем не було. Принаймі масових скарг не було.

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
SeriousSam, конфлікт патчів безпеки. Писали зуидання до заводських вирішує проблему. Тре чекати наступного патча, або дійсно оновити гугл сервіси до бета

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Вона вже давно не та відколи в неї всунуло своє рило леново і про криворукість тут годі розповідати, принаймі я її не хочу мати зовсім раніш користувавсь, але після того як вона була продана підрозділу леново то вибачайте.

Зверху