Подивилася, що там по використанню батареї Інста жере 16% у фоні, навіть із включеною функцією обмеження споживання. Знесу мабуть тимчасово.
Ну і сама система Android 16%.
У невістки не інста, а тікток щось подібне робить. Ну і система Android теж відсотків 15.Подивилася, що там по використанню батареї Інста жере 16% у фоні, навіть із включеною функцією обмеження споживання. Знесу мабуть тимчасово.
Схоже, падав телефон у малого. Від цього й стало йому зле.А то ще одна неприємність з G14 молодшого сина. Телефону півтора року, десь місяця два жив своїм життям - міг висунутись в будь який момент, показувати рандомний відсоток заряду, грівся що скажений навіть в простої. А міг і декілька днів працювати нормально. Тепер взагалі помер.
Часто буває, що не Моторола "не та", а руки користувачів криві/діряві.Не та Моторола, не та ...
Окрім цієї неприємності більше не маю на що жалітися. Я свій маю вже більше 2х років. Навіть попри численні падіння, і те що я ношу його без захисного скла чи плівки особливо не зіпсувало телефон. Для мене це хороша альтернатива дорожчому самсунгу.Часто буває, що не Моторола "не та", а руки користувачів криві/діряві.Не та Моторола, не та ...
Це воно ззовні не зіпсувало. а всередині процесор міг "відбитися", десь мікротріщини з"явилися, тощо. От воно і викабелюється час від часу. Залежно від температурних розширень-звужень, в проблемному місці на платі то пропадає контакт, то з"являється. Тому телефон інколи працює справно, а інколи його ковбасить.Навіть попри численні падіння, і те що я ношу його без захисного скла чи плівки особливо не зіпсувало телефон.
Можливо і падав, малий не зізнається. Хоча телефон з першого дня в чохлі-книжц, який досить таки непогано захищає від пошкоджень.Схоже, падав телефон у малого. Від цього й стало йому зле.
можливо, вистачить "примусово закрити" (force stop)?Інста жере 16% у фоні, навіть із включеною функцією обмеження споживання. Знесу мабуть тимчасово
А який у вас варіант по пам'яті? У мене зараз така ж модель 8/256 і з нею все ок після оновлень.Окрім цієї неприємності більше не маю на що жалітися. Я свій маю вже більше 2х років. Навіть попри численні падіння, і те що я ношу його без захисного скла чи плівки особливо не зіпсувало телефон. Для мене це хороша альтернатива дорожчому самсунгу.Часто буває, що не Моторола "не та", а руки користувачів криві/діряві.Не та Моторола, не та ...
Це точно не через брак пам"яті. Схоже на проблеми із залізом. У мене є телефон, який має 4/64, і все там нормально працює. Трохи підгальмовує, але працює, нічого не відвалюється.До цього користувався 6/128 і з нею було багато мороки: перестала вмикатися фронтальна камера, відвалилася одна сімка, та й зв'язок голосовий глючив...
цей гірше? https://shkolyar-shop.com.ua/230753-g54-power-12_256gb-midnight-blue.htmlЯкщо комусь цікаво, то дуже смачна ціна на Moto G54 12/256 - 6729 грн.:
Не реклама. Магазинчик маловідомий, але вже у них купував.![]()
Купити Смартфон Motorola G54 12/256GB Mint Green (PB0W0008RS) UA UCRF по кращій ціновій пропозиції на ринку в інтернет-магазині 1UA 👍
⭐Смартфон Motorola G54 12/256GB Mint Green (PB0W0008RS) UA UCRF - Вигідні ціни 👍 Офіційна гарантія! 👍 Вибирайте товар, який сподобався і зробите покупку прямо зараз! ☎ +380 (67) 010-75-011ua.in
Не в курсі. Моніторив ціну на G75, от і натрапив.
В кого проблема з батареєю як у мене- вже є рішення в редіті.У невістки не інста, а тікток щось подібне робить. Ну і система Android теж відсотків 15.Подивилася, що там по використанню батареї Інста жере 16% у фоні, навіть із включеною функцією обмеження споживання. Знесу мабуть тимчасово.
Опишіть що ви зробилиВ кого проблема з батареєю як у мене- вже є рішення в редіті.У невістки не інста, а тікток щось подібне робить. Ну і система Android теж відсотків 15.Подивилася, що там по використанню батареї Інста жере 16% у фоні, навіть із включеною функцією обмеження споживання. Знесу мабуть тимчасово.
https://www.reddit.com/r/motorola/comments/1kg3vva Я зробила абсолютно все те саме, як описано в пості і це допомогло. Телефон вже не гріється + в тіктоці сиділа 40хв, а зарад зменшився лише на 2%.
Вона вже давно не та відколи в неї всунуло своє рило леново і про криворукість тут годі розповідати, принаймі я її не хочу мати зовсім раніш користувавсь, але після того як вона була продана підрозділу леново то вибачайте.Часто буває, що не Моторола "не та", а руки користувачів криві/діряві.Не та Моторола, не та ...