Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Матвєй я не хотіла скидати до заводських, а за ці дні задовбалася тягати з собою павер банк і постійно тримати телефон на зарядці. Заряд телефону вистачало макс на 5 год та й то, якщо нічого на ньому не робити.
Перед сном заряд був 90%, ранком вже був 30% при відключених усіх додатках і інтернету.

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
я не хотіла скидати до заводських, а за ці дні задовбалася тягати з собою павер банк і постійно тримати телефон на зарядці.
А что, просто очистить все данные гуглосервисов и удалить обновы не помогало? Или моторолы так не умеют?

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
я не хотіла скидати до заводських, а за ці дні задовбалася тягати з собою павер банк і постійно тримати телефон на зарядці.
А что, просто очистить все данные гуглосервисов и удалить обновы не помогало? Или моторолы так не умеют?
Я не знаю за, які саме дані ви говорите, але якщо в купи людей проблеми після обнови, то певно пробували чимало варіантів, як думаєте?
І так, видалити обнови без скидання до заводських і рута я не вмію.

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Не актуальне для мене вже. Я ж описала, що проблему вирішено.
П.С це тепер зрозуміло, що проблема в гугл сеовісах, а коли я питалась, то проблема була, що батарея швидко розряджалася.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Moto G84 5G регіон reteu почали отримувати android 15
регіон teleu оновлення не має.

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
babakiurii, налаштування - про телефон - канал програмного забезпечення. На G9+ так, гадаю, на інших Моторолах так само.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Motorola G15 8/512GB - хтось юзав? Вартує своїх грошей для мінімального використання?

Зверху