Якщо ти часто записуєш голосові в телезі може і помітиш чи звикнешЧи є дискомфорт
Треба пробувати самостійно. Мені не подобається і часто заважає, дружина і донька задоволені у них нуль проблем з цимЯкі враження від заокреуглених екранів з країв
Мені особисто "водоспад" дуже подобається, особливо коли керування жестами (я ж сподіваюсь, тут вже не залишилось тих, хто на відрі користується допотопними, довбаними трьома кнопками внизу екрану?)))Які враження від заокреуглених екранів з країв
Kladoff, смартфон ще не вийшов на повноцінне використання, заряду залишилось багато, але ще немає ні номеру, ані додатків. Як буде вже щось налаштоване і використовуватись, повідомлю.@Maxxx, на вечір заряд залишився у Мото?
Перейшов з 20 на 50 про, заокруглений екран сподобався зразу, дискомфорту взагалі не було, було відчуття що так і повинно бути, особливо зручно при керуванні жестами.Є тут власники 40/50/60 edge.
Які враження від заокреуглених екранів з країв
Мені кнопками зручно. Ось тепер вирішив спробувати жести. Переключатись між додатками стало швидше, але подвійний тап щоб переключитись здається зручнішим "на ходу", ніж свайп, ще потрібно звикнути.я ж сподіваюсь, тут вже не залишилось тих, хто на відрі користується допотопними, довбаними трьома кнопками внизу екрану?
Я жодного разу не бив "падіннями" екран зі склом. А от S20 із заводською плівкою, впавши краєм екрану об виступ - піймав тріщини скраю (і це місце потім стало точкою проблеми для екрану). Старша теж вбила такими пошкодженнями S8 та зараз добиває мій колишній S20 (в якому я поміняв екран на якісний аналог).На рахунок ударів ще можна сказати "я звідки ти знаєш, що без захисного розбився би?"