Місто
Kyiv region

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Хіба це такий вже мінус? Ті, хто досі дивиться в IPS, користується джеком 3.5 а також не знає, що Dimensity 7300 хоч не набагато, але ж вставляє Снап 7s g2 - що 5, що 6 віфі не помітять, то дрібниці. :)

Місто
Kyiv region
Хіба це такий вже мінус? Ті, хто досі дивиться в IPS, користується джеком 3.5 а також не знає, що Dimensity 7300 хоч не набагато, але ж вставляє Снап 7s g2 - що 5, що 6 віфі не помітять, то дрібниці. :)
IPS менш шкідливо для зору ніж qled, poled, тощо

Місто
Київ
Riznychenko, усі процесори тротлять при досяганні певних температур навіть Snapdragon 8 Elite у флагмані за 50к, і навіть процесори у ноутбуках та ПК. І в тому числі процесори які установлюють у телефони Motorola тому що це не залежить від виробника, це захист який убудовують виробники процесорів.
P. S. Окрім потужнішого процесора Poco має кращий дисплей, більшу яскравість і розширення. Я вас запевняю як би Motorola поставила на свій смарт дисплей з розширенням 720p то він би тримав не 33 години, а 43. А ще краще 240x320 тоді взагалі може й всі 100.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Voyager, з цим погоджуся. Але бачите люди чомусь купують смартфони Xiaomi не дивлячись на рекламу, тротлінги, відвали чіпів, важку оболонку що там ще приписують смартам Xiaomi а не суперлегку і оптомізовану моторолку. Цікаво чому?
Проблеми з оболонкою вирішуються дуже просто - заміною прошивки. Свого часу мій перший Xiaomi був Redmi 4x поставлявся ще на Android 6, а здох він в мене на Android 12. При цьому він чудово на ньому працював, остання MIUA на ньому була просто жахлива, але завдяки популярності Xiaomi на них вихожить безліч прошивок, уявіть що на смарт 2017 року можна накатити спокійно Android 16.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
уявіть що на смарт 2017 року можна накатити спокійно Android 16.
можна, тільки толку не буде, це як на компьютер якому 10 + років ставити останню версію windows
ps. був у мене Redmi 4x грався з прошивками. Награвся і повернув заводську бо вона працювала краще.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
Проблеми з оболонкою вирішуються дуже просто - заміною прошивки. Свого часу мій перший Xiaomi був Redmi 4x поставлявся ще на Android 6, а здох він в мене на Android 12. При цьому він чудово на ньому працював, остання MIUA на ньому була просто жахлива, але завдяки популярності Xiaomi на них вихожить безліч прошивок, уявіть що на смарт 2017 року можна накатити спокійно Android 16.
Я про "дуже просто". Хто цей користувач, який може запросто накатити кастомну прошивку? Я сам місяць тому користувався Redmi 4X 4/64 і довелося змінити його на..... Моторолу. Якщо б можно було б "просто" змінити ПЗ на умовний Андроид 11, я б це зробив (перепрошив же якось у свій час планшет Ainol).

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Моторола класна голим відром без тупих оболонок і зазвичай відшліфованою операційкою. Тому навіть на не «топовому» залізі працює норм. У дружини ж85 5ж просто суперово працює. Навіть мені як айфоноводу норм

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
Моторола класна голим відром без тупих оболонок.......
Ну, не усім вона класна. Мені, наприклад, не вистачає вимкнення телефону за розкладом, галереї та музичного плеєра "з коробки". Більш-менш зручне регулювання яскравості екрану тільки у "модерновому" меню. Ще не вистачає світлодіоду подій, але це в усіх так.
Post automatically merged:

......це як на компьютер якому 10 + років ставити останню версію windows
Ой, а я це зробив..... і погіршення не помітив. :unsure:

Зверху