- Місто
- Франкфурт
Я буду дуже радий, якщо все це виявиться фейком, але чомусь мені згадалася історія Nokia
З певною похибкою так можна сказати про HTC, наприклад.(взагалі, які відомі бренди просто зникали?)
Так відразу, з пам'яті, що стосується мобільних телефонів: LG (дуже шкода), HTC, Lenovo, Nokia, Philips, Alcatel, Meizu, Gigabyte, LeeEco. Дехто з них ще подає признаки життя, але то вже не гравці на ринку. А якщо згадати кнопки, то ще десяток супербрендів буде.взагалі, які відомі бренди просто зникали?
Я не їхній фанат і не в темі. Можу повірити що зараз серед снапів найвищих генерацій нічого дешевшого за них не знайти, але чомусь впевнений, якщо зникнуть - то за максимально короткий термін з'являться якісь OnePlus 2, зі ще привабливішими для гіків теххаректиристиками своїх смартівЗа фактом альтернативи не існує
OnePlus це не для гіків, це відмінний інструмент за свої гроші, тільки необхідне та нічого зайвогоЯ не їхній фанат і не в темі. Можу повірити що зараз серед снапів найвищих генерацій нічого дешевшого за них не знайти, але чомусь впевнений, якщо зникнуть - то за максимально короткий термін з'являться якісь OnePlus 2, зі ще привабливішими для гіків теххаректиристиками своїх смартівЗа фактом альтернативи не існує![]()