Місто
Львів
взагалі, які відомі бренди просто зникали?
Так відразу, з пам'яті, що стосується мобільних телефонів: LG (дуже шкода), HTC, Lenovo, Nokia, Philips, Alcatel, Meizu, Gigabyte, LeeEco. Дехто з них ще подає признаки життя, але то вже не гравці на ринку. А якщо згадати кнопки, то ще десяток супербрендів буде.

Місто
Львів
А мене от чомусь дивує, з якого взагалі лисого взялося вважати OnePlus за бренд світового рівня? :)
Ну так, характеристики їхніх смартів завжди були топові.
Але чи це колись може переконати популяцію блондинок на планеті?
Ні, звичайно. Ну то б компанія і мала б адекватно оцінювати кількість своїх клієнтів, яка й складається по всьому світові виключно з розумних та економних людей, що здатні чітко оцінити що саме вони можуть отримати за витрачені гроші! :)

Місто
Львів
За фактом альтернативи не існує
Я не їхній фанат і не в темі. Можу повірити що зараз серед снапів найвищих генерацій нічого дешевшого за них не знайти, але чомусь впевнений, якщо зникнуть - то за максимально короткий термін з'являться якісь OnePlus 2, зі ще привабливішими для гіків теххаректиристиками своїх смартів :)

Місто
Франкфурт
За фактом альтернативи не існує
Я не їхній фанат і не в темі. Можу повірити що зараз серед снапів найвищих генерацій нічого дешевшого за них не знайти, але чомусь впевнений, якщо зникнуть - то за максимально короткий термін з'являться якісь OnePlus 2, зі ще привабливішими для гіків теххаректиристиками своїх смартів :)
OnePlus це не для гіків, це відмінний інструмент за свої гроші, тільки необхідне та нічого зайвого

Зверху